Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R-Max

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta köztudott, hogy a katona (és a kollégista diák) mindig éhes, emiatt pedig minden alkalmat megragad arra, hogy táplálkozzon, vagy ételt szerezzen be és azt ínségesebb időkre tartalékolja. Az első nagyobb seregek megjelenése óta pedig külön gondot okoz a katonák élelmezése, főleg támadó…..
Egyperces Krimi Jót s jól! 2015.12.16 00:22:26
Budapest, 2008. Frankó Mihály holttestére az egykori úttörőtábor területén, a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ erdős részén találtak rá a futballpálya mögött. A tettes egy fához kötözte és egy késsel átvágta a torkát.- Valami rendezvény volt itt tegnap este.…..
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
R-Max 2014.08.05 00:09:17
@sixx: Nincs mit hozzátenni. Perfect érvelés! :)
Engem jobban ledöbbentett, hogy a többiek milyen keveset kapnak. Sz*r lehet úgy melózni, hogy tudod, hogy a másik 10x annyit kap...
Óriási szenzáció! Tömeges félrefordítások a Blikkben! Közben a főszerkesztő felesége új bundát vett, pedig már lassan vége a télnek!Talán ennyi most elég is a bulvárból, bár a véleményes hétvégébe sok minden belefér. Persze a fentiekből egy szó sem volt igaz, a cím sem…..
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..
Meglepő eredménnyel zárult a Teszt Plussz fogyasztóvédő magazin nagy barackpálinka-tesztje: az elmúlt években nevet szerzett kis magán főzdék italai a 17 tagú mezőny közepén és a legvégén rekedtek, a dobogón viszont két nagyvállalat pálinkája is szerepelt. Komoly elemzésnek…..
Alapszabály, hogyha jóízűen és még sokszor szeretnél párizsit fogyasztani, soha ne olvasd el az összetevők listáját. Tomi valamilyen oknál fogva túl bátor volt – jutalma pedig nem maradt el, a bőrkék és disznókörmök között érdekes összetevőre talált. Sziasztok!…..
R-Max 2011.02.08 17:52:15
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
A Mr. Skin nevű szakportál minden évben lehozza az év legjobb filmes pucérkodásait, azokat a jeleneteket, amikben ismert és ismeretlen színésznők vonaganak egyszál semmiben a kamerák előtt, ha kell, ha nem. Az idei listát Mr. Skin (ez milyen egy fasz név már) tévés jelenetekkel is…..