Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsong

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb játékkal jelentkezünk a Veddvelemmel közösen, felbuzdulva az előző sikerén. Nyerj egy 37x27 centis bordó babtáblát itt, a Gyerekszobán a babtabla.hu felajánlásával, és egy 52 gyakorlat a pozitív gyermekneveléshez című önfejlesztő kártyacsomagot a Veddvelem Facebook…..
zsong 2011.11.10 15:41:46
Elegem van abból, hogy 23 éves főiskolán végzett rajz szakos tanár vagyok és munkanélküli!Elegem van abból, hogy éjjel-nappal figyelnem kell az álláshirdetéseket!Elegem van abból, hogy a hirdetők 99%-a vissza se jelez, a maradék 1% aki mégis, az pedig esélyt sem ad, mert…..
Péntek, és tényleg csak pár óra választ el már a drága italozástól. Érdemes felidézni a legjobb magyar viccesvideókat, abban egyetértünk, hogy a nyilván hatalmas értékeket képviselő, utca szélén heverő farönköt cibáló két úr alakítása rajta lehet a tizes…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
zsong 2011.04.04 14:56:37
bigyoshop.hu/?q=products/show/kulcskereso-40
Ezt a kulcskeresőt szeretném majd legközelebb megvásárolni, mert sosem találjuk a kocsikulcsot, a bejárati kulcsot, a kapukulcsot és még sorolhatnám. :) szóval ez tutira remek termék lehet :)
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
A Temple Of The Dogot akár úgy is felfoghatjuk, mint a Pearl Jam elődjét, csak itt még a soundgardenes Chris Cornell vitte a prímet Eddie Vedder helyett frontemberként, de azért már az utóbbi is ott legyeskedett körülöttük. A projekt sosem arról volt híres, hogy agyonkoncertezte…..
zsong 2009.10.11 14:27:09
agyképzelteillúzió Para 2008.01.15 16:40:00
Szerintem tegnap nagyon durvát álmodtam. Legalábbis annak éltem meg, s nem szeretném ha egyszer valóra válna. :)Egy olyan szobában feküdtem egy ágyban az öcsémmel, ami úgy nézett ki, ahogy itt nyíregyen a szobám a régi tapétával. Kinyithatós ágyon feküdtünk, ő kívül én…..
tegnap 3 álmot is láttam. és emlékszem is rájuk. :) jupi!!1.pókeren nyertem 130 dollárt. jó érzés volt. és jó rövid sajnos. és nem igaz. :(2.Otthon voltunk. Rossz idő volt, de nekem tetszett, mert szeretem a viharokat. Viszont ez a vihar elfajult, mert több tornádó is kialakult.…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
Így, hogy eltelt a csodálatosan hosszú karácsonyi szünetünk, ismét megkezdhetem az álmaim leírását. Persze ezt szünetben is megtehettem volna, de a nagy zabálás és emésztés között nem tudtam volna megtenni. Pedig álmodtam is többször, csak már nem emlékszem rájuk :P Ezért…..
agyképzelteillúzió Harc 2007.12.16 15:19:00
Volt egy lány. Meg én. Harcolnunk kellett egymással, hogy megszerezzük azt a kulcsformájú valamit. Ez a kulcsféleség egy fiúé volt, és aki megszerzi azé lesz az adonisz. :DEgy ideig harcoltunk, veszekedtünk, karmoltunk, ahogy a nők szoktak.. Aztán egyszercsak rájöttem valamire, s…..
Még tegnap hajnalmban 05.00 és 10.00 között álmodtam két képszerűűű.. valamit..1., Nagyvárosban voltam. Éppen autóban ültem az anyósülésen. Két barátnőm is velem volt, akiknek nem emlékszem az arcára, de éreztem, hogy ha barátnők nem is, de puszta hello-hello viszonynál…..
Ma hajnalban jöttem rá arra, hogy ilyen blogot szeretnék indítani. Kettőt is álmodtam. az egyik az egy nagyon rövid történet a másik meg csak egy kép. Illetve csak ennyire emlékszem belőlük.1.,Kiskunlacházán történt, mintha még mindig ott laknánk. Anyával nagyban néztük a…..
agyképzelteillúzió Bevezetés 2007.12.09 20:07:00
2007. 12. 09-én belekezdek életem 3. internetes naplójába, s remélem nem érek el olyan sikereket, mint a már nem létező másik kettővel.Nos eme oldalon szeretném sorokba önteni azokat a képeket, történéseket melyeket csukott szemmel 23:00 és 07:00 óra között az agyam…..