Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makika

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
Péntek délutánra íme egy kis közlekedési helyzetgyakorlat. Hozzátok fordul Zoltán, mert volt egy balesete a képeken látható kereszteződésben és nem nagyon tudják eldönteni, hogy ki nézte be a dolgot. Bár a levelében nem írja, hogy mi történt, gyanítom, hogy mindketten a…..
autózz! Jótevő parkolóőr 2008.12.24 08:37:00
A most következő történetben szereplő parkolóőrt megszállta a karácsony szelleme és egészen meglepő módon reagált Daniék lejárt jegyével kapcsolatban. Bár egy évben csak egyszer van karácsony, azért igazán jól tud esni az ember lelkének, hogy legalább ilyenkor lehet…..
autózz! Megszívta a két idióta 2008.12.21 13:14:00
Tegnap bátor voltam és autóba merészeltem ülni. Csak a főváros külső kerületeiben volt dolgom, elindultam a Méta utca felé, ami két hipermarket felé megy. Az egy dolog, hogy nagyjából 3 km hosszan araszolt, vagy inkább állt a sor. Mindenkit áthatott a karácsony szelleme,…..