Regisztráció Blogot indítok
Adatok
signorcuoco

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online élőben is lehetett követni a a VII. Nevelésügyi Kongresszus követő konferenciájánák plenáris ülését, aki nem tudott részt venni sem személyesen, sem online, most nálunk felvételről megnézheti az ülést.   Első nap: Video streaming by…..
FRISSÜLT az előadás pontos helyszínével!Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk, és nincs szükség hozzá közgazdasági/statisztikai ismeretekre!A Kellner Alumni Speaker Series következő előadása:Horn Dániel: Elszámoltathatósági rendszerek az…..
Mélyszegénységben élő családok élete: otthon, munka, család, barátok, gyerekek, játék, étel. Ezekbe a kategóriákba rendezték össze az általuk készített szociofotókat az ELTE szociális munkás hallgatói idén, 2010-ben „A szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni…..
Ki ne ismerné be, hogy egy szó és anagrammája között egy - a mai tudományos eszközeinkkel megfoghatatlan - misztikus kapcsolat áll fenn. A PedaBlog most mégis arra vállalkozik, hogy leleplezze ezt a természetfeletti erőt. Ezentúl időről-időre a pedagógia tárgyköréből…..
Se szeri, se száma azoknak az írásoknak, amelyek a tanévet érintő változásokat taglalják. És akkor még nem is beszéltünk a minisztérium tanévnyitó kiadványáról, amelyben egy fejezetet szintén csak ennek szenteltek. Szóval aligha van szükség még egy összefoglalásra az új…..
A Virgót elsősorban mint az iWiW fejlesztőcégét ismerjük. Az ő vezényletükkel alakul majd át az iWiW egy minialkalmazásokkal teli szolgáltatássá. A Virgo azonban ezúttal továbbgondolta önnön lehetőségeit és létrehozott egy olyan online ügynökséget, mely a potenciális…..