Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klrita

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
klrita 2015.01.02 18:46:33
@Bambano: Így van, vidéken más, ott előfordul, hogy a pincér, akinek tegnap este borravalót adtál, ma a Te ügyfeled/vevőd a munkahelyeden/üzletedben. Amellett, hogy ő is többet költhet (ha nem is feltétlenül Nálad), de jobb kedvvel is teszi.
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
klrita 2009.04.08 12:54:33
@navera: Szerintem a MOL-os dologban igaza lehet Malacka69...-nak, hiszen már a Malév is volt zsarolás eszköze.
klrita 2009.04.08 15:45:03
@Lord_Valdez: A kicsi az általa látott, a nagy által mutatott példát, mintát követi. Mint a családokban is.
klrita 2009.04.08 17:39:20
@navera: Nem tudom, hogy jönnek ide a pártok, meg azt sem, mi az, hogy sima politika. Oké, ne keverjétek. A Malévos zsarolás színektől és repülő utasoktól független volt, és kb. így hangzott a híradóban: Abramovics sokat bukott, ha a magyar állam nem dob neki legalább pártíz millás mentőövet, hagyja is bedőlni az egész céget. Pedig előtte ő is nagyon keménynek nézett ki.
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
klrita 2009.02.13 21:33:09
@Pantagruel: Figyelek :) Köszönöm a választ. Mennyit segíthet a helyzeten, hogy egy másik szemüveget teszünk fel? Elmúlnak tőle az uzsorások meg az áldozataik? Vagy a szocpol-maffia és az általuk kisemmizettek? Akkor sincs semmi alapunk valahogyan beavatkozni a rendszerükbe, ha a mi értékeinket, életünket is veszélyezteti a kétségbeesettségük? Mit látunk majd az új szemüvegünkön át, ha csökkennek a szociális juttatások?
klrita 2009.02.14 11:54:31
@Pantagruel: Valakinek csak lehetne tanácsolni valamit, hogy ne legyen olyan sokaknak olyan fájdalmas. Oda-vissza igaz, hogy minél jobban kínlódunk, annál jobban rugdossuk egymást. Szavakkal, tettekkel. Van, aki nem tisztul ki attól, hogy egyszer győzelmet aratott, és olyan is van, aki sportot űz abból, hogy áldozat. És most nem személyekről beszélek, hanem csoportos magatartásról, és az már minta. És akkor jönnek a követők, a cigánygyerekek és a nemcigány gyerekek között is lesznek olyanok, akik azt látják, hogy "sikerélményt" ad, ha ott piszkálom a másikat, ahol amúgy is fáj neki, és a cigánygyerekek és a nemcigány gyerekek között is lesznek olyanok, akik azt tanulják meg, hogy ha elég zajosan jajgatok, siránkozok, előbb-utóbb megkapom, amit akarok. Muszáj ezt végignézni?
klrita 2009.02.18 15:07:29
@Tóta W. Árpád: Ha itt bárkinek volna akarata, ami a teljesülésnek csak a határáig eljutna, nem úgy néznénk ki, mint egy gazdátlan porta. Teljességgel pártsemlegesen: emlékszel az elmúlt 15 évből valakire, aki akart valamit és a végére is járt?