Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olibi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Do you speak english? 2014.06.10 10:17:00
A végén meg sem tanult angolul…hülye dölfin :(..
olibi 2014.06.11 11:14:57
Ez egy 2007-es levél, amit lányom osztályfőnökének írtam. A neten kerengő ellenőrző-beírás (lásd alább a képet) feletti döbbenetemben közlöm le, meg azért, mert napi rendszerességgel kapjuk a híreket az egyre borzasztóbb tekintélyuralmi ostobaságokról az iskolákban: az…..
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..
 Manapság a magyarországi sztárutánpótlás kinevelése elsősorban a kereskedelmi tévéken zajló karaoke versenyeken, másrészt pedig a videómegosztó portálokon tuningolt kattintásszámokkal villogó buzanoidok között zajlik. A verseny kiélezett, ezért a már-már…..
Ezt nézd! Vírus: péntek van! 2011.03.18 15:01:00
Mai adagunk igencsak érdekes, egy klipről van szó, ami annyira rossz, hogy ezzel már önmagában komoly online sikereket ért el, aztán pedig már-már hipnotikus refrénjének köszönhetően most pénteken maga alá gyűrte az egész twittert, és a helyzet csak egyre fokozódik! Yesterday…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
olibi 2009.09.24 14:29:40
@JanDítě: Hát ezért kellenek a természetfilm/tudományos csatornák..
Ott nem az a genny folyik, mint a köz- és kereskedelmi adókon...

Csak erre rájöttek a mélyen(alul) tisztelt műsorszolgáltatók is. Így ha nézni akarsz normális műsort is lehet csengetni a lóvét!!
Subba X-IT Világuralom 2008.12.17 15:54:00
A világ olyan részére kalauzolunk el benneteket, ahol átlagosan tíz percnyi lemaradásra élnek az emberek mindentől ami éppen, vagy talán volt már menő. Az egyik ilyen hely a Westend aluljáró szintje, az X-It ruhamárka forrása. Itt termelődnek ki azok a hajadonok, akiket…..