Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manobolt

6 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Politikai blog A politika 2010.02.15 09:48:43
Honnan ered a politika szó?  Az ókori görög városállamok (poliszok) nevéből eredeztethető a politika szó, mely eredeti jelentésében a közéletet takarja. Azaz mindenkit, aki részt vesz a közéletben, politizál. Ha most olvasod ezt a bejegyzést akkor Te is részese vagy a…..
A Fogyókúra alatt társkereső kapcsán érkeztek hozzánk olyan jelzések, hogy ez nem egy igazi társkereső oldal. A maga formájában a Fogyókúra alatt egy olyan társkereső ahol a regisztrált tagok naplót írnak és sportoláshoz vagy egyes témák megvitatásához keresnek társat…..
A Fogyókúra alatt oldalhoz kapcsolódóan megnyitott a Bios Life fogyókúra és egészségmegőrző termékek és táplálékkiegészítők webáruháza, mely összegyűjtötte a Unicity által gyártott magas minőségű Bios Life termékek - Bios Life Slim, Bios Life Complete, Bios Life Super…..
Minden ember találkozik ezzel a "késztetéssel" előbb - utóbb életében. Van aki már tinédzser korában és van aki csak felnőttként vagy szerencsés esetben idős emberként kezdi el a fogyókúrát. Ha nem is fogyókúrázik mindenki azért az elmondható, hogy odafigyel arra,…..
A fogyókúra – diéta.hu-n található egy érdekes ajánlat. Nem egy hagyományos, fogyókúra és diéta módszereket összegyűjtő oldal.Nem a futószalag diétás módszerekre alapoznak, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, más az életmódunk, a napi rutinunk és a szervezetünk…..
Tegnap este sokat gondolkodtam azon, hogy ugye minden agyban dől el, így nyilván a fogyókúra/életmódváltás, és annak sikeressége is. Egyelőre nem érzem, hogy kevesebb erő lenne bennem, bár ugye még csak egy hete csinálom, de nyilván lesznek olyan napok, amikor fáradtan, esetleg…..
Kockahas 9. hét 2009.05.12 17:21:00
Vége a 9-nek is.Betartottam az ígéretemet, több súllyal csinálom a feladatokat és azt vettem észre, hogy ez így nagyon frankó lesz.Az mellékes, hogy az edzés végére majd meghalok, de ez így hatásos lesz.Többen mondták, hogy tegyek fel képeket, de addig nem akarok, amíg le nem…..
Tegnap egy szuperjó lagziban voltunk, ahol éppen a söröm kortyolgatása közben kérdezte meg valaki, hogy most mi is van a fogyókúrámmal. Szó szót követett, aztán leálltunk az alkoholoknál, mert bevallom gőzöm sem volt róla, hogy most akkor mi a helyzet ezen a téren. Valami sanda…..
AZ A GAZ, H A NAPOKBA(HETEKBEN), EZEK A TUNETEK MIND JELEN VANNAK NALAM!!!!! FELEK..... MEGYUNK MAJD ORVOSHOZ.... NEM AKAROM!!!!!!MI JOHET MEEEEEEEEG???????????A cukorbetegség  A cukorbetegség élethossziglan tartó, jelen tudásunk szerint nem gyógyítható betegség, amelyben a szervezet…..
Nos, igen jó kérdés. Ugyebár jópár éve, hogy a csontváz alkatú modellek lettek a szépnek, csinosnak tituált, ideális nő és lány alakok. A tévében, az újságban, plakátokon és szórólapokon minden szépségipari terméket reklámozó nő bőre hibátlan, a haja tökéletes, az…..
90 napig fogyókúra 2009.04.27 12:35:53
Na ez garantáltan elveszi mindenki étvágyát egy időre. Fat girls..
A világ csak hangulat ... 2009.04.27 22:58:00
Állapot: Szakdogán és zárótanításon túl, következik: marhasok házidoga, zéhák és államvizsga.Súly: ............... Hátőőő köbö 58 kg. :-SSSSSSSSSSSSSSSSSSKiakadás és mától fogyókúra. Ez alkalommal a mérleg győzött, de majd megmutatom én neki!!!!!! csókszismacc..
 "...a rendszeresen fogyasztott cukrozott üdítőitalok mennyisége fontosabb lehet a sikeres fogyókúra szempontjából, mint az, hogy milyen ételeket eszünk.""A mostani kutatás viszont számokkal is igazolta, hogy a cukrozott üdítőkből származó kalóriabevitel…..
Az infraszauna esetében az elektromos vagy fa kályha helyett infrasugarakkal melegítik fel a helyiséget. Az infrasugarak, a láthatatlan fény tartományhoz tartoznak, 2-25 mikrométeres hullámhosszon. Mélyen behatolnak a szervezetbe és belülről-kifelé felmelegítik azt. Az erek…..
Sajnos az elmúlt pár hét nagyon nem úgy sikerült, ahogyan terveztem, de ennek nyomós oka volt. Sajnos édesapám április elején elhunyt, ez eléggé stresszelt, és nem igazán tudtam a 90 napos diétát tartani... sőt, egyáltalán nem tartottam.Na, hát legújabb elhatározásom kezdete a…..
A most következő írás a HEPEHUPÁRÓL van, és Halinak köszönhetjük! Böjthöz kis elmélkednivaló...Hányszor ettél ma, és mit? Ha ezekben a napokban hirtelen belecsöppennénk a keresztyénség első évszázadaiba, akkor bizony egyszerűen felelnénk ezekre a kérdésekre. Ugyanis…..
Holnap egy kisebb buliba vagyunk hivatalosak, ami úgy érzem, komoly kihívás lesz. Jó idő esetén grillezünk, ami megment minket kajailag (viszek salátát, natúr hússal tökéletes lesz), de nyilván mindenki nassolni meg alkoholizálni fog, az utóbbival van csak a gondom. Ezért gondoltam…..
Tévhit: Kell egy jó fogyókúra! Rengeteg ember bújja napról napra a fogyókúrás irodalmat, olvas okosabbnál okosabb cikkeket, próbál ki ígéretesebbnél ígéretesebb tanácsokat, módszereket. A fogyókúrán általában olyan csoda-étrendet értenek, amelynek betartása esetén rövid…..
Hamár van ez a bikiniszezon.blog.hu cucc, akkor itt az ideje, hogy én is leírjam táplálkozástudományi és életmódbeli bölcsességeimet, azaz hogyan fogytam le kb. 16 kilót és tartom azóta is a súlyomat?Szóval az úgy volt, hogy az egyetem alatt és után szépen elkényelmesedtem,…..
A "Medical News"-ban április 8-án megjelent egy cikk, melyben arról tudósítanak, hogy a felnőtt emberekben is aktív az un. "barna zsírszövet". Nagyszerű! De mi köze mindennek a fogyókúrához?  A barna zsírszövet egy rendkívül érdekes szövet, mely az emberi…..
àlabeck Saláták 2009.04.20 18:42:00
Nem valami különleges recept ez, csak elmesélem, hogy a tél alatt nagyon kiéheztem valami zöldre, és ezen nem változtat, hogy már szinte mindig lehet ilyesmit kapni, az valahogy nem ugyanaz. És persze az lett a vége, hogy már megint túlvásároltam magam; vettem egy szép nagy lollo…..
Tények A dohány több mint 40 rákkeltő anyagot tartalmaz. A fő rákkeltő anyagok a kátrányban találhatók: 2-naftilamin, polonium 210, benzol, vinilklorid, arzén, króm, nikkel és még sorolhatnánk. A rákbetegség kétszer gyakoribb halálok a dohányzók körében. A le nem…..
Poszt, csak lányoknak. Mindenki máshogy éli meg a mensturációját és az azt megelőző PMS-t. A környezetemben az a szerencsés nő a ritkább, aki kisebb fáradsággal vagy fejfájással, esetleg álomkórral megússza azt az egy hetet, mielőtt vérezni kezd. A többség ennél erősebb…..
A legnagyobb hátránya a Google rendszerének, az Androidnak az iPhone-nal szemben, hogy kezelőfelülete nem multituchos (vagyis nem lehet egyszerre több ujjal navigálni). Ezen a fejlesztők persze azonnal változtatni akartak, több kísérlet is volt arra, hogy a rivális mobilhoz hasonló…..