Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pistikebácsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1937. A Hindenburg léghajó katasztrófájában elhunyt németek gyászszertartása az Egyesült Államokban..
Pistikebácsi 2020.08.31 08:58:50
@lollerkutya: Nem. Az alapsztori címe: Star wars, tehát csillagháborúk. Ezt fordították a magyarok általánosan "csillagok háborújának". Az első epizód alcíme: A new hope - (egy új remény) Ezt simán csillagok háborújának fordították magyarországon és mindenütt máshol, de azért az összes részre lehet mondani: "a csillagok háborújából való"
Egy, azaz egy darab elem van benne, az összes többi cementből van. Egy hamis SSD pedig így. Jól látják, egy pendrive és pár nehéz csavar, hogy ne a súlykülönbségen bukjanak le. Egy másik hamis SSD, hasonló megoldással: képek: weibo eevblog neowin  ..
A vételi és az eladási ár közötti különbség. Például ha az EUR/USD vételi ára 1.3212 az eladási pedig 1.3210 a spread 2 pont. Magas piaci likviditás mellett ez az érték alacsonyabb, alacsonynál pedig magasabb lehet. A brókercégek  a két árfolyamérték közötti részt…..
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
Pistikebácsi 2013.05.30 11:37:56
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..