Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomcica

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Lehajtott fejjel 2012.07.20 11:37:00
Csütörtökönként már kezdtem érteni, hogy mire gondolhatott Bitliszbá, amikor azt mondta, hogy a maratoni felkészülés lehajtott fejet kíván. Van ez az őrület nálam, hogy futva járok dolgozni, aztán meg munkahelyről a Szigetre. Amikor kitaláltam, hogy de jó is lenne ez így…..
(Hegyi Attila 130 kilóról gyakorlatilag egy éven belül fogyott le és készült fel a maratoni távra, amit tavaly novemberben New Yorkban meg is futott. Elképesztő sztori, nagyon ajánlom! – Józsi) 7 éves koromtól, folyamatosan sportoltam, kezdetben úsztam, aztán viszonylag…..
Futóblog Oscar Pistorius, atléta 2012.07.13 11:13:00
Ha nem indul a videó, ide kattints...
Tomcica 2012.07.14 11:52:25
Csétomi már időben hívott, hogy akkor hová írjon be az Ultrabalaton-váltóba, de először egy kis gondolkodási időt kértem, aztán azt mondtam, köszönöm, sehová. Nagyszerű móka váltott műszakban körbefutni a Balatont, de az nekem évi gyakorisággal sok. Megvan a varázsa, amikor…..
Közszolgálatilag szeretnék segíteni azoknak, akik még nem voltak versenyen. Megpróbálom összefoglalni azokat az elengedhetetlen kellékeket, amik nélkül soha nem érdemes elindulni versenyen egy igazi geek /informatikus kütyümániás hülyegyerek / futónak. Lássuk az illusztrációt a…..
Tomcica blogja píntök 2007.02.23 08:23:00
No jól indul ez a blogozás is ám.Regisztráltam,megnyitom az első blogomat,erre lefagy a gép,pedig ritkán szokott.Jel volt ez ifjú Padawánok,jel volt,mondom én...de mit jelez,meg kinek? Azt jelezné,hogy ne írjak vagy azért gördít akadályt,hogy vele megkűzdve nemesedj?Az is lehet,hogy…..