Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xoxo_ivett

2715 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt pár hétben elkezdődtek a finalek, ami azt jelenti, hogy a heti 30-40 új rész lecsökkent nagyjából heti 7 új részre, ami egy kicsit nagyobb lesz ha jönnek a nyári sorozataim, de az csak amolyan 10-15 új részt jelent egy héten. De aggodalomra nincs is ok, mert ilyenkor jön a…..
Kicsit csalódás lett nekem ez az évadzáró rész, mert túl érzelgős lett, meg sok olyan jelenet volt benne, ami erőltetettre sikeredett és érződött rajta, hogy csak azért lett olyan amilyen, hogy a finálé megkapja azt a végcélt, amit szántak neki. Persze lehet, hogy én…..
Kezdek elbizonytalanodni ezzel a sorozattal kapcsolatban, mert itt van ez a szőke férfiú, aki eszméletlen cuki és nehezen tudok neki ellen állni, így úgy érzem miatta benne tudnék ragadni a sorozatban. Ez meg nem feltétlenül jelent jót. ..
Sorozatfüggő The 100 jelenet 2013.05.16 19:16:39
A the 100 is csak egy röpke 2 perces jelenetet kapott, de nagyon jó kis hangulatot teremtett és nagyon várós lett. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba megy el, és mi lesz a fő szál. ..
Sorozatfüggő Star-Crossed jelenet 2013.05.16 19:12:09
Sajnos ez a sorozat csak jövőre lesz képernyőn, és most is csak egy röpke jelenetet kaptunk belőle, de amint lesz előzetes vagy egyéb anyag, azt is elhozom majd nektek. És bár igaz ebből a jelenetből nem sok minden derül ki, de az alaphangnak remek! ..
Egész hatásos első résznek nézünk elébe az eddig kiderülteket figyelembe véve. n legalábbis, még kíváncsibb lettem rá, mint eddig, ami sosem hátrány. ..
A helyzet az, hogy rajtam van a Upfront láz, és általában a CW sorozatoknál szokott tetőzni, mert azok nagyjából mindig mind nekem szokott megszületni. Idén is nagyjából ez a helyzet, hiszen 5 sorozatukból 4-et nagyon nagyon várok, egyedül a Reign az amivel bizonytalan vagyok, de…..
Sorozatfüggő The 100 2013.05.16 16:51:45
Műfaj: Dráma Készítők: Jason Rothenberg Szereplők: Eliza Taylor, Henry Ian Cusick (Lost, Scandal), Eli Goree (Emily Owens, M.D.), Bob Morley, Kelly Hu (Arrow), Paige Turco (Person Of Interest, Damages), Devon Bostick (Aim High), Thomas McDonell (Suburgatory), Marie Avgeropoulos (50/50),…..
Sorozatfüggő Reign 2013.05.16 16:40:33
Műfaj: Dráma Készítők: Stephanie Sengupta, Laurie McCarthy Szereplők: Adelaide Kane (Teen Wolf), Caitlin Stasley, Megan Follows, Toby Regbo (One Day), Torrance Coombs (The Tudors), Rossif Sutherland, Alan Van Sprang (The Tudors), Celina Sinden, Anna Popplewell és Jenessa Grant.Várható…..
Sorozatfüggő The Tomorrow People 2013.05.16 16:39:06
Műfaj: Dráma Készítők: Phil Klemmer Szereplők: Robbie Amell (Revenge), Peyton List (Mad Men), Luke Mitchell (H20: Just Add Water), Mark Pellegrino (Lost, Supernatural), Aaron Yoo (Disturbia), Madeleine MantockVárható indulás: ősz Sztori: Egy 70-es évekbeli angol sorozat alapján…..
Műfaj: Dráma Készítők: Meredith Averill Szereplők: Aimee Teegarden (Friday Night Lights), Matt Lanter (90210), Malese Jow (The Vampire Diaries), Titus Mankin Jr. (Glee), Grey Damon (The Secret Circle), Natalie Hall (Pretty Little Liars), Susan Walter, Greg Finley (The Secret Life of the…..
Sorozatfüggő The Originals 2013.05.16 15:12:09
(04.25-én, a The Vampire Diaries-epizódjaként volt látható)Műfaj: Dráma Készítők: Julie Plec (The Vampire Diaries) Szereplők: Joseph Morgan (The Vampire Diaries, HEX), Phoebe Tonkin (H2O, The Secret Circle), Daniel Gillies (The Vampire Diaries, Saving Hope), Claire Holt (Pretty Little…..
Idén eléggé jó újoncokat kapunk a CWtől, bár most se volt okunk panaszra, legalábbis nekem nem volt, ugyanis 5 sorozatukból 4-et egyenesen imádtam. A Beauty and the Beast meg az idei legjobb újonc volt számomra, az Emily Owens M.D.-vel egyetemben... Istenem, de kár a the Selectionért!…..
Sorozatfüggő Reckless 2013.05.16 02:15:27
Műfaj: dráma Készítők: Dana StevensSzereplők: Anna Wood, Cam Gigandet, Gregory Harrison, Georgina Haig, Michael Gladis, Shawn Hatosy, Adam Rodriguez és Kim Wayans.Várható indulás: őszSztori: Egy Charlestoni jogi dráma, ahol két ügyvéd, egy new york-i és egy déli, egymásba szeret,…..
Műfaj: többkamerás sitcom Készítők:  Dana Klein és Aaron KaplanSzereplők: Majandra Delfino (Roswell), James Van Der Beek (Dawson és a haverok), Kevin Connolly, Brooklyn Decker, Rick Donald és Zoe Lister Jones.Várható indulás: őszSztori: Pár harmincas barátról, akik közül…..
Sorozatfüggő We are Men 2013.05.16 02:14:49
Műfaj: egykamerás sitcom Készítők: Rob GreenbergSzereplők: Chris Smith, Kal Penn, Jerry O’Connell, Tony Shalhoub (Monk), Rebecca BreedsVárható indulás: őszSztori: A frissen szinglivé avanzsált főhős egy csapat tapasztaltabb férfihez költözik be.Szerintem: Ez valami hihetetlen…..
Sorozatfüggő The Millers 2013.05.15 18:51:20
Műfaj: többkamerás sitcom Készítők: Greg GarciaSzereplők: Margo Martindale, Beau Bridges, Eve Moon és JB Smoove.Várható indulás: őszSztori: Az élet nem egyszerű. Főszereplőnk frissen elvált apuka, és minden sokkal bonyolultabb lesz számára, mikor a szülei úgy döntenek, hogy…..
Sorozatfüggő Mom 2013.05.15 18:44:49
Műfaj: többkamerás sitcom Készítők: Chuck LorreSzereplők: Anna Faris, Allison Janney, Blake Garrett Rosenthal, Nate Corddry, French Stewart, Sadie Calvano, Matt Jones és Spencer Daniels.Várható indulás: őszSztori: Az ivásról épp hogy csak leszokott egyedülálló anyuka eldönti hogy…..
Sorozatfüggő Hostages 2013.05.15 18:41:31
Műfaj: egykamerás sitcom Készítők: Jerry Bruckheimer és Jeffrey NachmanoffSzereplők: Toni Collette, Dylan McDermott, James Naughton, Rhys Coiro, Billy Brown, Sandrine Holt, Tate Donovan, Quinn Shephard és Mateus Ward.Várható indulás: őszSztori: Az alapot egy Izraeli sorozat adja. A…..
Sorozatfüggő Intelligence 2013.05.15 18:39:56
Műfaj: dráma Készítők: Michael SeitzmanSzereplők: Josh Holloway, Marg Helgenberger, Meghan Ory, Michael Rady, James Martinez, John Billingsley és PJ Byrne.Várható indulás: midseasonSztori: A főszereplő agyába beleültetnek egy mikrochipet, amitől számítógép-szerűen lát mindent,…..
Sorozatfüggő The Crazy Ones 2013.05.15 18:38:37
Műfaj: egykamerás sitcom Készítők: David E. KelleySzereplők: Robin Williams, Sarah M. Cellar (Buffy, the Vampire Slayer, Ringer), James Wolk, Hamish Linklater és Amanda Setton.Várható indulás: őszSztori: Egy apa lánya komédia, a helyszín pedig egy marketinges cég, amit együtt…..
A CBS nem az én csatornám pár sorozatát leszámítva, mondjuk azokat nagyon szeretem... Az újoncokat pedig egyenlőre nem tudom véleményezni. Nagy sajnálatomra nem rendelték be a Bad Teacher, az NCIS: Red és a Backstrom pilotokat... Újoncok:  Reckless, The Millers, Mom, We Are Men,…..
Sorozatfüggő Trophy Wife 2013.05.15 00:03:36
Műfaj: egykamerás sitcom Készítők: Emily HalpernSzereplők: Albert Tsai, Bradley Whitford (The Good Guys, Studio 60), Gianna LePera, Malin Akerman (Childrens Hospital), Marcia Gay Harden (Damages), Michaela Watkins, Natalie Morales (White Collar), Ryan LeeVárható indulás: őszSztori: Egy ex…..
Sorozatfüggő Super Fun Night 2013.05.14 23:57:53
Műfaj: egykamerás sitcom Készítők: Rebel WilsonSzereplők: Kelen Coleman, Kevin Bishop, Lauren Ash, Liza Lapira (Don’t Trust The B— in Apt. 23., Traffic Light), Rebel WilsonVárható indulás: őszSztori: A főszereplő csajszi és barátnő az elmúlt 13 évben minden péntek estét…..
Sorozatfüggő Mixology 2013.05.14 23:13:51
Műfaj: egykamerás sitcom Készítők: Jon Lucas és Scott Moore.Szereplők: Adan Canto (The Following), Adam Campbell (Harper’s Island), Alexis Carra, Andrew Santino (Punk’D), Blake Lee, Craig Frank, Ginger Gonzaga, Kate Simses, Sarah Bolger (The Tudors), Vanessa Lengies.Várható indulás:…..