Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyfejű

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Ezért nem jártak se a moziba, se az utcára. A srácnak ciki volt a csaj, de azért dugta volna. Hát hogy van ez?InnenSziasztok!Gondoltam, megosztom veletek a legdurvább dolgot, amit valaha a fejemhez kaptam, és a barátaim egytől egyig állítják, Top 10-es!Az illető srác 24 volt, én 22.…..
A ma reggeli több szempontból is a szakítósblog történetének egyik legjobbja lehet, ha nem kamu, de ez most nem érdekel. Nézzük, miért lehet a legjobb: 1, a szűz csaj randizik 2, a faszi ezredesével gond van 3, a kastélyszállóban bekapcsolja a meccset. Mellé rengeteg meglepetés…..
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
Nagyfejű 2009.01.16 23:11:25
@görény01: ez volt köszi.
Nagyfejű 2009.01.16 23:17:22
@Dr. Jula Watson: mindegy ki írta, ha jár ide, nem vállalta a nickjét. Én ezt szűrtem le belőle.

Van nagy mell, segg, farok. És kicsi. Én a gebe csajokat kultiválom, van aki a kövéret. Van akinek a kicsi jó és van akinek a nagy. Nem vagyunk egyformák, de egyik sem jobb a másiknál, mert a párja nélkül egyik sem lehet boldog, szerintem ez a lényeg és a történetemmel ezt akartam kifejezni.
Ráadásul minden szava igaz, és kurva szar hogy a szerelem azért nem teljesülhet be, mert fizikailag nem vagyunk kompatibilisek.
Nagyfejű 2009.01.20 06:32:08
@namármost: :) Ez nagyon ott van. Van sokféle kutatás. Én nem állítottam, hogy marhát taglózok vele, csak annyit, hogy a többiek is kaptak eleget, így a részleteket megtartottam magamnak.

Az utolsó mondatod különben én is leírtam...
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Nagyfejű 2009.01.19 13:40:14
@deflorator: rossz a logika. Attól, hogy nem tudja milyen a jó szerelem, nem lesz a legjobb, max. az egyetlen. Egy választhatóból nem nehéz a legjobbnak lenni, az a diktatúra.
Nagyfejű 2009.01.19 14:05:30
@deflorator: téged nem feszítettek a hormonok? Engem speciel nagyon; 13 évesen csont nélkül rámásztam volna a biosztanárnőmre, pedig baromira nem tudtam milyen lehet...
Szerinted az éhező megtagadná hogy egyen, csak mert nem tudja milyen jóllakni?
Nagyfejű 2009.01.19 14:37:27
@deflorator: Ja engem úgy neveltek, bár próbálok kitörni belőle. Te meg megszúrtál minden jobb tanerőt, mi?
Az én sulimban az a szakszervezeti-bizalmi munkaköre volt, sajnos...
De tényleg vannak ennyire súlyosan hülye csávók? Bekockult mindenki? Testápoló a kézben+meztelen test=dugjanak meg! Mi kell még? Írjon rá szoftvert?Sziasztok!A történet, amit le szeretnék írni, nem is igazán a szakításról szól, leginkább csak az első lépésről, mely ehhez a…..
Nagyfejű 2009.01.09 06:50:56
@muha: Gameboy :)))

@Borsószem: A férfiakat tényleg az ösztön irányítja, de ez csak egy férfinak látszó tárgy volt.
Nagyfejű 2009.01.09 07:12:54
@Borsószem: neked sikerült, nekem nem... :(

Azt gondolom az illető robot volt. Típusnév: ISLAM (it seems like a man).
Azt hiszem a levélíró az Élet és irodalomnak akarta küldeni a levelet, mert megszaladt a szépirodalom. De jó kedvem van, olvassátok, és mielőtt rákezdene a duzzogó kórus, van egy csomó nem szépirodalmi alkotás a postánkban, de ezt dobta a Nagy Kockás ma nektek.Egy éve mégMég…..
De hogy a szőke nőnek mér karácsonykor kell felbukkannia? Az egész levélben az elbeszélőszerkezet a legsúlyosabb, hogy apa és anya. Mert apa és anya félrekúrnak, ez van, jó reggelt.Kedves Szakítós, a helyzet érzékenysége miatt "külső" szemszögből küldök egy gyors,…..
Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.Kedves Szakítósok!A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:DEgy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a…..
Nagyfejű 2009.01.06 15:51:02
@mütyür (akihez nagyító kell): ennyire ne vedd a szívedre! :))))))
Nagyfejű 2009.01.06 15:58:22
@NickyOnline: az enyém nem negatív beszólásnak volt teremtve, csak jól jött ki. Nálam a vékony nők a nyerők, nem bántanám meg őket semmi pénzért! Mütyür meg jó fej és le is reagálta rendesen :)
Nagyfejű 2009.01.06 16:59:52
@psmith: nem tudod hogy kell csinálni: megírod a történetet, kiposztolják, és te fikázod a legjobban :) Ki tudná, hogy a tied? :)
Délutáni szabály: Ne mosass a csajoddal, mert lebuksz. Alszabály: Ha már mosatsz, akkor ne csodálkozz, ha kihipózzák a gatyád. Innen loptuk Kedves Bolggerek és akik olvassátok! Régóta rendszeres olvasója vagyok a blognak, mivel nagyon szórakoztató. Gondoltam, megosztom Veletek én…..
Ez a legjobb kifogás evör: nem csaltalak meg, csak több személyiségem van, azok meg másokkal járnak.A képet innen loptamMost nagyon belelendültem, szóval küldök egy másik sztorit is, ez velem történt meg...17 éves voltam és igencsak tapasztalatlan csajozás terén. A legutóbbi…..
A Szakítós Mikulás másnapjára egy laza munkahelyi emaillel készültünk. A szép képet innen loptamSziasztok!Most olvastam, hogy gyűjtitek a legjobb szakító-dumákat, gondoltam, megosztom veletek az egyik legsúlyosabbat, amit kaptam.Derült égből villámcsapásként ért a dolog,…..
Szőrmebunda? Télen? Selyemharisnya? A külföldi ösztöndíj miatt elválás általában bukó, igaz, nem mindig.   Ez egy történet, ami két olyan emberről szól akiknek látszólag semmi keresnivalójuk nem volt egymás mellett. (én, lány akkor 21; ő M. fiú, 22) Azóta…..
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
Egy nő mindig lelki terhek hatására változtat hajhosszt, színt, fazont, ez tény. Kedves Blog, Nem hétköznapi történet, még kevésbé hétköznapi szakítósmondattal. (fontos infó: én vagyok a lány) Amikor elkezdtem az egyetemet, épp életem legmeghatározóbb szerelmi…..
Fake? Photoshop? Volt már? Gipszstukkó, masszázs zuhanyfülke, aranyfülbevaló? Csak én nem láttam ilyen egyetemistákat 2001-ben?Sziasztok!2001-ben megesett történetem osztanám meg veletek. Két szakítás is lesz benne.A  főszereplő: Kamilla, Lilla és Józsi (álnevek,…..