Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petne

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi hangulatos, mondhatni pikáns sztorit írt meg nekünk Sz.G. Egykori Magenta-alkalmazottról van szó, aki bevallottan rendetlen mobilszámla-fizető (hasonlóan, sajnos, a Homárhoz), gyakran késik és fizet is érte. No és a jelek szerint nem veti meg az alkoholt. Ezúttal az történt…..
Nem szeretnénk átmenni Fehér Ház blogba, mi csak a léggitározáshoz értünk, de azért nem mehetünk el szó nélkül az Obama beiktatási ceremóniája alkalmából tartott, nagyszabású koncert mellett, ami nagyjából olyan volt, mint egy jól sikerült Old Boys-koncert egy kisvárosi…..
Hogyan jut el egy higgadt hangú fogyasztó addig, hogy olyanokat írjon, mint "Ekkora dilettáns, szemét banda, mint a Telekom nem is hiszem, hogy létezik. Sajnos itt nem a német precizitás, hanem jóval inkább a magyar matávos múlt köszön vissza"? A Naiv Ügyfél persze mire is…..
petne 2009.01.09 10:38:44
@ge-za: Ha hiszed, ha nem, nem vagyok az... :)
Sok szolgáltatónál nincs hóközi számla, hanem ha valami változás történik, akkor az csak a következő számlazárásnál történik meg a korrigálása. Éppen most is jártam így mivel lemondtam a kábeltv szolgáltatásomat és ugyanígy működött, a következő számlazárásnál fognak majd félhavi számlát kiállítani, ameddig ugyebár használtam is a szolgáltatást, ha esetleges túlfizetésem van azt visszaadják.