Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scorpyo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél éve konfliktus alakult ki a WWF és egyéb környezetvédők, valamint a kisvasútbarátok között a Csarna-völgyi kisvasút fejlesztése (visszaépítése) kapcsán. Az országon végigsöprő véleménycunami végül a beruházás előkészítésének leállítását eredményezte. Mindez azért is volt fura, mert a két…..
scorpyo 2020.06.15 15:25:59
@gigabursch: Régen kisvasúttal meg lehetett közelíteni a Nagy-hideghegyet. A járható vonal végétől 3 kilométert kellett gyalogolni a hegyre. Valamikor a pályát visszabontották a halyagosi túristaházig, de még így is a kisvasút adná a legjobb megközelítését a Nagy- hideghegynek nyári hétvégeken. Télen nem üzemel a kisvasút.
A Diginél régóta kapacitásproblémák vannak, legalább is a hozzánk érkező levelek alapján a szerződéskötés után jellemzően alaposan lelassulnak az események. Ezen pedig leginkább csak mérgelődni lehet, tekintve, hogy Magyarországon általános, hogy egy területen csak egy…..
scorpyo 2015.12.16 10:31:45
@gepard62: A Digi árai más szolgáltatóhoz képest alacsonyak, és új belépőnek hűség esetén még ad kedvezményt is. Lejár a kedvezményed, és elkezdesz okoskokni, hogy majd lemondod újrakötöd ugyan arra a címre, és megint mehet 2 év kedvezmény, és ha ez nem jön össze akkor még te vagy felháborodva ?
Az EU nemrégiben fogadta el a (már régóta tervezett) jogszabályt, melynek értelmében fokozatosan betiltják az európai piacokon a hagyományos (wolfram-szálas) izzók gyártását és forgalmazását. Mától nem lehet gyártani 100 Wattos izzókat, jövőre a 75, 2012-től a 40 és 25…..