Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ynalmola

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skizotéria Szolgálati közlemény 2010.01.17 16:31:43
Fixálódott az időpont az RTL-en. Fényeske 19-én kedden reggel 7-9 óra között kerül adásba a Reggeli című műsorban. Akit érdekel, ott megnézheti élőben, mit hoztak ki az Attilával készült riportból.A véleményeket persze kíváncsian várjuk!..
ynalmola 2010.01.19 10:30:22
Szerintem ez a legközvetlenebb elérési útvonal:

www.rtlklub.hu/most/7291_reggeli_10-01-19

Ha rákattintotok a 3. pöttyre a csúszka alatt, már kezdődik is.

Csatlakozván az előttem szólókhoz és is úgy vélem, hogy a lényeg átjött a riportból, kicsit közelebb hozta az átlagemberhez a skizofréniát, a pszichiátriai betegségeket. Az a legnagyobb baj, hogy stigmatizált és misztifikált minden ilyen probléma ebben az országban, persze lehet h máshol is. Nem mondanám azt sem, hogy mindez gyermekjáték, én egy értelmi fogyatékos testvérrel nőttem fel, tudom, hogy minden értelmi ill. pszichés zavarral való együtt élés nehéz. De a tudatlanságból fakadó félelem, meg hát a tudatlanság maga csak még rosszabbá teszi. Szóva, szerintem ez így volt remek, ahogy volt.
Mindent tudni akarunk erről a gyöngyösi egységről, ahol Slowly lefotózta nekünk augusztus eddigi legerősebb backdoor üzenetét. Aki valaha járt itt, kérjük, írja meg, milyen volt, meg azt is, hogy milyen fickó a Sanyi, és hogy milyen gyakran mernek a kuncsaftok mégis bunkó paraszt…..