Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arrogancia

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
Arrogancia 2012.11.23 07:36:25
@Before: Abszolut a Stockholmnak, már ott visítottam :) Nekem a kedvenckedvenckedvenc számom (pedig sok van). De nem vagyok elégedetlen, tulajdonképpen a New born volt, amivel megismertem a Muse-t, és fantasztikusan szólt élőben. Hiányzott volna az is. Mindkettő kellett volna :))) Annak azért örülök, hogy a Szigeten hallhattam a Stockholm-t élőben, és remélem, még fogom is. Koncert után első az volt, hogy itthon a Wembley-s Stockholmot gyorsan elővettem :)) Amúgy nekem az egész koncert nagyon tetszett, az új albummal lassan barátkoztam, de számomra élőben az is működött, azóta hallgatom többször azt is. De legjobban mégis a régi számokra tomboltam :)
Arrogancia 2012.11.23 07:40:34
@Arrogancia: Ja és ott persze nem esett le, mert annyira ráfókuszált a szemem arra, hogy Stockholm, hogy én már kezdtem elkönyvelni, hogy az jön, és mikor elkezdték a New born-t, csak akkor esett le, hogy mi történt :) (de azért a New born most élőben megborzongatott :))
Sose voltam igazi Sting-rajongó, de hát nem lehet minden koncertre csápoló fanatikusokat küldeni. A Police-t annak idején többé-kevésbé szerettem – különös tekintettel a Ghost In The Machine lemezre; felteszem, nem sokan tartják épp ezt jobbnak a többinél –, azt a…..
Nou San Trafford Mocskos Oranje! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Nincs kedvünk kiszámolni, hány év múlva önti el a tenger teljesen Hollandiát, de…..
Arrogancia 2010.07.09 22:12:15
Nagy szerelem alakult, majd egy búcsúvacsora után a fiú törlődött. Sziasztok!Van egy érdekes történetem, amely Velem esett meg nem is oly régen. Címnek talán azt adnám: Csak egy cetli vagyok?Először is bemutatkozom: Gabi (30) vagyok, az ország déli megyéjének egy…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Arrogancia 2009.11.11 11:40:23
@hhh.: gondolkodtam, hogy leírjam ugyanezt :)
Arrogancia 2009.11.11 11:45:18
@tom sailor: A kurvázás elég költséges hobbi. :)

szóval a csaj beújított a főnök-szeretőjének egy új kurvát is? :DD Nem semmi :D
Arrogancia 2009.11.11 16:11:17
@sarkanyka: "mennyi okos és hűséges ember van itt! wow. éljen a világbéke. "

Kikérem magamnak, hogy okos lennék... :)
 Egyik se, mondja mindenki.Kedves Szakítós! Az én történetem a szakításból nem értő lányokról fog szólni. Pontosabban egyről, bár lehet, hogy én sem a legmegfelelőbb mód adtam tudtára a tényt… de hát csupán nem akartam megbántani. Az egész úgy kezdődött, hogy…..
Arrogancia 2009.11.09 20:17:03
@Arrogancia: kieg.: csak azt ne mondja, hogy lehet, hogy még újra, meg ilyenek...a szakítás legyen szakítás :)a szerelmes ember tök könnyen belekapaszkodik minden kis szalmalángba.
Arrogancia 2009.11.09 20:25:31
@Drága IV gernika: :) igen, köszönöm a helyesbítést, valszeg már máshol jártak a gondolataim, mikor még gépeltem :D
Mivel a hír spoileres, azért csak az ugrás után áruljuk el, ki, és hogyan távozott a sorozatból, és azt is, hogy ettől kik lesznek nagyon idegesek. Kérem szépen, Jennifer Morrison, azaz Cameron távozik a House-ból, mégpedig a hatodik évad első felében, ami azért meglepő és…..
Arrogancia 2009.09.25 17:22:52
Cs@tLós: én egyetértek veled...imádtam az első három évadot, teljesen függő lettem, elsősorban persze Hugh Laurie miatt, de úgy az egész...aztán az évad végére mondjuk kicsit már úgy éreztem, hogy kezd kifújni, és gondoltam, hátha bejön a nagy váltás, új szereplők - de számomra nem jött be. Az utsó évadot már csak megszokásból néztem végig, az újat lehet, hogy el se kezdem. Cameront szerettem, de igazából már tök mindegy, hogy kiszáll-e, vagy marad
 Mit érdemel a férfi, aki éjjel 1-kor a Blahán szakít a nőjével? Várjuk az ötleteket. Mit érdemelsz 25 hónap után??!!!!! avagy, amiről azt hiszed veled sohasem történhet meg.... Biztosan mindenki hitte már, hogy rátalált az igazi szerelemre. Pontosan 25 hónapig én is hittem…..
Az egyik régi bölcsesség szerint férfi és nő között nem létezhet barátság. Rögtön ezután következik az a bölcsesség, hogy bizonyos helyzetek után csak barátság létezhet köztük. Heló! Az én történetem egy régóta húzódó "neverending sztori"... 16…..
Szolgálati közlemény jellegű dolog ez most.Kedves Szakítós Blog!Ha nem is minden nap, de azért elég sok bejegyzéseteket elolvasom, főként kíváncsiságból, érdekelnek az emberek, és hogy kiben mi-hogy zajlik le. Az emberek érzelmi világa egy nagyon érdekes kérdés, ennek egy…..
Ha valakire keményen rápörgünk, akkor viseljük a következményeket, mondhatnánk. De legalább rendesen megírt történet, sok részlettel, éjszakai telefonhívásokkal és lerészegedésekkel.   Hello   Friss sztori. Én (lány) 27, Ő 36. Futólag már ismertem, mivel jó pár…..
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
Hosszú évek után az iwiw segítségével újra találkoznak a valaha volt szerelmesek, így minden beindult újra, de a lány így sem felejtette, hogy "a válófélben lévő pasik egyetlen problémája, hogy tulajdonképp nősek." Kedves Szakítós! Szeretném Veletek megosztani egy…..
Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott. Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig... A történet elején Jani 17,…..
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
Ezért nem jártak se a moziba, se az utcára. A srácnak ciki volt a csaj, de azért dugta volna. Hát hogy van ez?InnenSziasztok!Gondoltam, megosztom veletek a legdurvább dolgot, amit valaha a fejemhez kaptam, és a barátaim egytől egyig állítják, Top 10-es!Az illető srác 24 volt, én 22.…..
A ma reggeli több szempontból is a szakítósblog történetének egyik legjobbja lehet, ha nem kamu, de ez most nem érdekel. Nézzük, miért lehet a legjobb: 1, a szűz csaj randizik 2, a faszi ezredesével gond van 3, a kastélyszállóban bekapcsolja a meccset. Mellé rengeteg meglepetés…..
Arrogancia 2009.01.26 10:09:51
@jtrencsenyi:
ezt a babozott-at sehogy se értettem...aztán egy későbbi hozzászólás ékezettel megvilágosított :D
Félelmetes csávó, félelmetes kép.A képet a kedvenc spotterről loptukSziasztok!A történet nem mai, kb 17 éves lehettem, pasizás terén elég kezdő :) Egy buli/bál alkalmával szemeltem ki magamnak a félhomályban B-t (24), aki a sziluettje alapján igencsak jó pasinak tűnt..:) Kis…..
Arrogancia 2009.01.21 09:04:57
@Presario: Átolvastam párszor, és sehol se látom, hol jövök a posztban át :))
Arrogancia 2009.01.21 09:08:02
@Presario: "Nekem átjön egy kis arrogancia a posztban, "

tudom, gyenge volt, bocsánat, mentségemre: most jön csak a kávém :)
Ilyen egy jó randi: társas, fürdés, majd lány el, és alvás.A kép innenÜdv Mindenkinek! Sok érdekes esetet olvasok itt nálatok, ami jobban leköt, mint a munkám, úgyhogy gondoltam én is hozzájárulok a "szakirodalomhoz" a saját megvezettetésem…..
Tegnap kemény napunk volt, úgyhogy ma lazázunk egy hazudós lánnyal.A kép innen.Sziasztok!Már most szólok, hogy ez nem szakítás, hanem lekoptatás lesz, de ha minden igaz, ez még belefér. :)Friss egyetemista voltam, mikor kezdődött. Egy unalmas őszi nap a wiwes accountot megnyitva…..
 Délelőtti szabály: Meg akarsz dugni egy nőt? Nézz át rajta!Innen loptuk Legyek mondjuk en, 25, masodik munkahely, de meg igazabol friss diplomas, kozepcsinos, szorakoztato, szemtelen csajszi, titkarnoje a nagyfonoknek, aki legyen mondjuk 40, poziciojahoz kepest fiatal, de azert mint…..