Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hollokara (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jackpot Szilveszteri koktél tipp 2011.12.30 17:02:00
Igaz, ami igaz rém undorítónak tűnhet ez a Szilveszter estére ajánlott "koktél költeményünk", de még mielőtt teljes mértékben elzárkóznánk előle, valljuk csak be magunknak, hogy az újévet köszöntve lehetünk még abban az állapotban, hogy minden további nélkül…..
Már vagy egy tucat posztnak láttam neki az utóbbi hónapban... jelenleg a félkész állapot különböző stádiumaiban hevernek. Többnyire nincs időm rájuk (legalábbis nincs egybefüggően időm - két program vagy feladat közötti 20 perc nem elég arra, hogy átgondoljam a dolgokat),…..
A béka marad Eddig és nem tovább 2010.11.21 15:20:00
Több mint két éve írtam itt a blogon a lúgosítás nevű áltudományos elméletről. Sokan szóltak hozzá pro és kontra egyaránt. Akkor úgy gondoltam, többet erről a témáról nem fogok írni. A minap azonban a kezembe került egy palack Sport pH>10 lúgos víz. 350 forintért vettem…..
Igen arra gondolok, mikor lefekvés előtt végiggondoljuk az aznapi történéseket, sikereket, kudarcokat, kérdéseket. Vagy éppen a másnapi tárgyalás, meeting, vizsga, dolgozat, sportverseny miatt izgulunk. A gyomrunk gyorsan összerándul, elkezd bizseregni a testünk. A pulzusszám…..
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. -17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24.   Történetemben még mindig az előző epizódban felbukkant titokzatos pöttyök eredetét keressük. Túl a sikertelen tüdőbiopszián,…..
Hollokara (törölt) 2010.08.10 13:34:43
A női és férfi szerepek összecsúszása nem egy újkeletű jelenség, háborús időkben szükségszerű, hogy a nők „besegítsenek” a férfi-szerepekbe, egészen egyszerűen azért, mert a férfiak nincsenek (vagy csak részben vannak) jelen. A feminizmussal és az azután…..
Hollokara (törölt) 2010.07.20 10:48:33
@gjozsi:

Ha már itt tartunk a túlzott nyafogás nőkben, a káromkodás, bunkóság és törtetés pedig férfiakban sem szimpatikus, pedig ott elméletileg a "helyén" van..
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. -17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. Fejembe vettem, hogy megmentőim számára közös emlékeinkre utaló ajándékkosarat állítok össze, melyhez egy köszönetnyilvánító üzenetet…..
 Igazából lehet, de csak akkor, ha húst is eszünk. A nyersdiéta legelhivatottabb követői persze csak zöldséget-gyümölcsöt esznek, de ha belepillant az ember egy netes közösségbe, ahol ezek a legelhivatottabbak őrjöngenek, kiderül, hogy az egész csalás. Például az egyik…..
Rák nélkül... Előadás Szegeden 2010.02.28 18:56:00
 Kedves Olvasóink,Március 3-án, szerdán 17:00-kor előadást tartunk a szegedi Életerő Klubban Az ördögi ötös címmel. Arról az öt viselkedésmintáról (maximalizmus, túlgondoskodás, nemet mondásra való képtelenség, konfliktuserülés, másoknak megfelelni akarás) fogunk…..
A Pease-házaspár egy igazán kellemes olvasmányt állított össze a féri-nő különbségekről. Mindenkinek kifejezetten ajánlom, aki egy kicsit is érdeklődik a pszichológia, az emberi természet, és persze a nemi különbségek iránt. Ezzel a könyv nem csupán egy jó…..
Stevie (nagyon menő modell) egyből teljesítette a kérésem, és leírta hogy milyen kemény a modell-világ, és legalább láthatják mások is, hogy az esztétikailag szép embereknek is mennyi kell kűzdeniük a mai világban. Szóval az irigység nem megoldás, hanem meg kell érteni, hogy…..
Munkám során nagyon sok depressziós és boldogtalan emberrel találkozom. Ezek között az emberek között a „minden mindegy” alapú élettel szembeni közönyt, illetve az általános, vagy ismeretlen eredetű generalizált szorongást éppúgy meg lehet találni.  Sokan…..
Kisebb szünet után most jelentkezünk újra kedves olvasóink! Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! Ha Új Év, akkor új fogadalmak! Vagy régiek, amelyeket újra megfogadunk? Az ünnepek lehetőséget nyújtanak arra, hogy az ember átgondolja a mögötte álló esztendő történéseit, az…..
 Felháborodtam!!! Tél van, ünnepek, ilyenkor sokan szeretik kényeztetni a téli depresszió ellen a lelküket egy wellnesshétvégével. Vagy mert egész évben erre gyűjtöttek, vagy egyszerű passzióból mert megtehetik. DE! Szerencsére sokan vagyunk, akiknek lelkük egy része a…..
Rák nélkül... Bőrrák 2009.11.23 15:28:00
Napjainkban a bőrrák a középkorú korosztálynál jelenik meg leggyakrabban (értsd 40-50 év közöttiek), de sajnálatos módon a fiatalabbak közt is egyre több a diagnosztizált beteg. Ez feltehetőleg összefüggésben van az ózon réteg csökkenésének következtében növekvő UV…..
Talán a legelterjedtebb, legkézenfekvőbb mód. Sokan szinte csak ezt alkalmazzák, mert nem ismerik a többi szeretetnyelv lehetőségeit. Másrészt sokan szeretnének részesülni benne, de párjuk, gyerekük nem tudja kifejezni az érzelmeit szóban. Ugyanakkor a szóbeli kifejezési mód…..