Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Punkbirka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hagyunk benneteket hétvégére iWiW-válogatás nélkül. Sokáig csiszolták a blog.hu-t, de már itt is van a heti szemétség.- A torta - Életem egyetlen kincses szerelme - Tele 16 éves kiscsaj ismerősökkel - Ne fogazz - A másik torta - A mély…..
A japán lét megdöbbentő furcsaságait feltáró Tokyo Mango blogon bukkantunk ezekre a képekre, amelyek azt dokumentálják - hát hogy is lehet ezt a lehető legnyersebben megfogalmazni -, hogy 500 japán együtt baszik. Pontosabban igazából 250 pár, de a többi stimmel. Akinek van egy…..
Subba Taposs Billre! 2007.02.26 12:28:00
Feltételezzük, hogy nem minden olvasónk vásárol rendszeresen a német jóízlés és cipőipar fellgvárában, a Deichmannban. Ezért is vagyunk renkívül hálásak bondok nevű rajongónknak, aki képes volt a kedvünkért lefényképezni az alábbi dorkót. Érdemes egyébként a…..
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..