Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tundenyuszi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..
A digitális bölcsészet bármely területét is tekintjük, ki lehet jelenteni: magyar nyelven jóformán teljesen hiányoznak a bevezető, alapozó könyvek. Persze ennek nyilván az is lehet az oka, hogy ezen területek művelői tudnak angolul, és nem hiányoznak nekik a magyar szakirodalmak.…..
Éva írt nekünk erről a szegény árván maradt sünikéről, akinek most közösségileg drukkoljunk, a hozzáértő tapasztaltak pedig adjanak jótanácsot, mitől nőhet nagyra ez a védtelen kis állatka. "A sünit apukám találta, sajnos a dombocskát ahol a családja fészkelt,…..
 -Jancsi bácsi! Te BKV-n? -Ó, előfordul, édesapám. Kinézek a Margitszigetre - a Ancsáék ott vannak a gyerekekkel, aztán megnézzük az állatkertet meg miegymást. Végre szép az idő. Neked meg aztán jó törkölyszagod van, mint a Matula bácsinak -  csak nem kocsmából?…..
Tundenyuszi 2010.05.31 13:30:10
@Dr Milton:

a switch igét nem használják olyan jelentéssel, hogy egy járműről átszállni egy másik járműre.

ezt a change to/here kifejezéssel mondják, ahogy már korábban írta valaki (bocs, nem tudom hirtelen, ki).

Pl. 'The next stop is King's Cross St. Pancras. Change here for National Rail Services...'
Sziasztok!Elnézést, ha többször is elküldtem az alábbi levelet, de freemail-es címről próbálkoztam előzőleg és hibát jelzett a gép küldéskor.Az én – hosszú - történetem tavaly márciusban kezdődött egy elülső térdszalag szakadással. Mivel aktívan táncoltam…..
A ma este minden bizonnyal óriási élmény lesz sok ezer érettségizett fiatal számára: ma derülnek ki a felsőoktatási ponthatárok. A közösség és az állam szempontjából azonban lényegesen fontosabb, hogy idén hány olyan diákot vesznek fel az állami képzésekre, akik pár év…..
Tundenyuszi 2009.07.23 17:19:30
@shenk: és szerinted egy mérnök el tudna végezni egy magyar szakot? Szerintem nem... azt is elfelejti a sok okos, hasznos, stb. NEM bölcsész végzettségű ember, hogy bölcsészek híján ő sem lenne ott, ahol. Ki tanította volna meg olvasni pl.? És még lehetne sorolni...