Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attilabuda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal három magyar klipünk van az eheti klipmegosztásban, az egyikben lovak viselkednek lovak módjára és férfiak zenélnek, a másikban Galambos Dorina és barátnői már lovagolnak is, meg bicikliznek és szappanbuborékot fújnak, a harmadikban meg egy indiánnal történnek drámai…..
attilabuda 2011.10.16 19:46:14
@PiggyBlanka:"A Férfit látjuk, ahogy elgondolja ezt, nem tette meg, de tudja, hogy megtenné, de mégsem tette meg."
Mit? A "fába-hal"-ást(amúgy inkább a "földbe-hal", oké,a gyökereken keresztül szívódik fel)
" A Nőt boldoggá tenné vele. Eggyé lennének újra." A nő pont akkor kezd mosolyogni, amikor kiderül, hogy gondolta... vagy mi...
IQ light vagyok, bocs
A zene "kiábrándítóan szar."
     Az alma azért nem tudott messze esni a fájától. Lourdes, Madonna tizennégy esztendős lánya a héten fotóztatta Material girl nevű kollekciójának kampányát. Kelly Osbourne lett az arc, biztos az ismert emberek gyerekei összefogás keretében.  A…..
A premiernek szánt orfűi bemutatkozást tegnap elmosta az eső, ettől függetlenül meg lehet hallgatni a Soerii & Poolek Fluor Tomival közös dalát, amit itt és itt harangoztak be viccesnek szánt videóikkal. Elvileg maga a dal is vicces:..
Itt már írtunk róla, hogy ősszel jelenik meg Björk különleges, multimédia projektként is felfogható új nagylemeze Biophilia címmel. Erről hallhatunk most egy teljes új számot. A Crystalline hivatalosan június 30-án jön ki…..
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Subba A hét képe: > 2008.11.30 09:50:00
Oroszországban bukkant fel az első hím parti-kacsacsőrű emlős. Fajtáját tekintve egész évben tart a párzási időszaka, de a huncut mosolyából ítélve a hazai kacsacsőrű nőstényállomány nincs kitéve csábításnak. Nagy száj, nagy félreértes...