Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuzella.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a Megasztár app és a hozzá érkezett sajtóanyag, ami annyira jól sikerült, hogy inkább nem is írtam cikket belőle, hanem bemásoltam az egészet. Néhány megjegyzés azért had legyen közte, mindenkinek király 4 napos ünnepet! :DMegasztár mobilalkalmazást készített a TV2…..
A fülünkbe juttot, hogy azok között, akik like-olják a KTechstore Facebook oldalát, július 15-én egy 7"-os Zenithink ZT-180-as, Android-os tablet PC-t sorsolnak ki, úgyhogy aki kedvet érez a múltkori CopperBot-os játék után némi izgalomra, az like-oljon egyet, aztán izgulja…..
nyuzella. 2011.06.30 14:43:19
Ismét elindult a KIES-en keresztül a Gingerbread frissítése. Ismét a skandináv régió kapta meg először (XEE, NEE). A magyar, hivatalos verzióra még várni kell. Tehát ebben sincs magyar szótár, sem a Samsung, sem a swype billentyűzetekhez. A rendszer maradt RFS sajnos. Engem ez…..
Ma este ismét Telenor Android Workshop, úgyhogy ezen apropóból beteszem ide hangulatfokozónak az előző workshopon készült videót. Amiben nem mellesleg többször is kiszúrtam magam, aresius kollégát, de még az überfotogén drobee-t is, nem beszélve a Desire-ről, amit valamiért…..
Happy Birthday tooo Youuuu, Happy birthdaaaaay toooo Youuuuu, Happy Birthdaaaaaay Androlib.blog.hu, Happpy biiiirrthdaaaay tooo Yoouuuuu.És igen, ezt is megéltük, 1 éves a blog! Kereken egy évvel ezelőtt írtam meg az első posztot és indítottam útjára az azóta, az Általatok egyik…..
nyuzella. 2011.02.22 11:02:14
Lassan 1 éves lesz a blog (február 22-én), nem is gondoltam volna, hogy pár hónapnál tovább húzza. Amikor belekezdtem nem szántam másnak, mint egy kis unaloműzésnek és lelki szemetesládának az Androiddal kapcsolatban, aztán szépen elkezdtetek gyűlni és gyűlni, egyre több lett a…..
Két videó lejátszó programot mutatok ma be nektek. Van más is a piacon (pl. yxplayer) de engem a többi nem győzött meg. Mondjuk úgy, ehhez a kettőhöz képest futottak még kategória a mezőny többi része. Igazából azt mondom ízlés kérdése, hogy ki melyiket szeretné használni a…..