Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danteraktív

50 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lefoglaltam a repjegyeket. Egyiket a magyar bankszámlámról, másikat az angolról, mert egyiken sem volt annyi pénz, hogy mindkettőt egyszerre ki tudjam fizetni. Az utolsó filléremet is rátok költöm! Eredetileg 26-án akartam volna hazajönni, csak elbasztam, és 23-át foglaltam...…..
Danteraktív Zárszó 2009.06.16 22:55:00
"Thanks fo' ya'll showin up... I'M OUT BITCH!" - mondja Dave Chappelle.És most ez van: köszi, hogy itt voltatok, ez a blog ennyi volt. Van bennem hiányérzet, mert lehetett volna több, jobban neki veselkedhettem volna, több energiát fektethettem volna a social networkös…..
danteraktív 2009.06.17 09:42:16
@Rabbit: nanáhogy, ott nem fogsz tőlem szabadulni:P
Danteraktív Tudjuk ám... 2009.06.12 10:18:00
A délutáni kutatásmódszertan vizsgámra való készülődés közben elsodort az érdeklődés (értsd: a lehető legminimalizáltabb, első látásra mégis átfogónak tűnő definíciótár megtalálása + Google) a Nexus BTL honlapjára. Az égvilágon semmi különös nincs rajta,…..
Hallom is az 'Ezt miért nem én találtam ki!' homlokcsapásokat a minotor túlvégén kedves Vizitor; nyugi, nálam is pont ugyanez játszódott le. Alább a charlottei BooneOakley ügynökség honlapja. Tegye fel a kezét, aki embedelt már be honlapot?! Nem kell hostolni,…..
Danteraktív Mad Avenue Blues 2009.06.07 01:34:00
Ha már kampánycsend van, illik kampánycsendes bejegyzést is írni.Sirassuk együtt a ATLt ezzel a remek ugcvel: ..
Danteraktív Vasárnapi kérdés 2009.06.06 14:19:00
Ennek a postnak lineárisan "Nagy pénz, grundfoci - 5. rész" kéne, hogy legyen a fejlécében, de meguntam azt a sorozatcímet. Kellett volna még ugyan jobbikos etap is, viszont egyrészt belecsúsztam a kampánycsendbe, másrészt arról az agresszióról és metélt…..
Mikor a minap megalkottam a fejemben azt a valós tartalomtól következetesen mentes szómenést, amit a Magyar Demokrata Fórummal kapcsolatos postsorozati elem velejének terveztem, úgy kalkuláltam, hogy bőven megnyugtathatom a lelkiismeretemet azzal, ha a retinákba adok pár…..
Ahogy azzal minden Nemzetközi-vel kezdődő szakon tanuló/tanult diák könyökkijövetelig tisztában van, létezik egy Jürgen Habermas nevű mindenes entellektuell. Rengeteg eszmefuttatásának egyike a legitimációs válság teóriája, ami dióhéjban annyit takar, hogy a XX. század…..
Chippenham Trip Nesztek 2009.05.23 21:06:37
Na írok mer sírás van.A héten voltam állásinterjún megint. Most nyitnak egy új baguett shopot a mostani dolgozótól kb 100 méterre, oszt kell nekik részmunkaidős eladó. A fickó angol, elbeszélgettünk, mondta hogy magyar vagyok, ez jó. Kérdeztem, ugyan miért? Mert már dolgozott…..
Danteraktív Webtengó 2009.05.24 16:43:00
2009-re nem hugyozzuk magunkat bokán ha belefutunk egy sportoló vagy sportcsapat online shopjába (szemöldökfelhúzás is csak akkor, ha nem), ahol aztán kedvünkre tölthetjük fel a lakást nélkülözhetetlen portékákkal, így szezonvégi kiselejtezésben vásárolt…..
Régóta gondolkozom egy olyan bejegyzésen, amiben elmerengek arról, hogy mire és hogyan használható a Twitter marketingkommunikációs szempontból, ha működőképes egyáltalán. A baj az, hogy általánosan gondolkodva nem lehet egyértelmű következtetést levonni, vagy tanácsot adni.…..
Danteraktív Maszop update 2009.05.22 07:00:00
Kérdem én, akkor miért nem lehet egyszer egy tökös, provokatív kampányba beleállni? Miért nem lehet az ellenzék populista hangnemének a nyílt színen nekimenni? Miért nem jön ki a király meztelenül legalább megpróbálni igazolni a koronáját? - Danteraktív, 2009.05.12.Itt is van,…..
Azért nehéz bármit is mondani a Fidesz MPSZ európa-parlamenti kampányáról, mert egyrészt a választáson valúszínűsíthető egymillió százalékos győzelmük mindenféle jelenlegi kritikát ellehetetlenít, másrészről pedig Orbán Viktor seggét nyalni a  szociáldemokrácia…..
Danteraktív OTP rap 2009.05.18 14:28:00
Ez a videó önmagában az UGC éra diadala az első másodperctől az utolsóig. Amennyiben  valamelyik konkurens bank kommunikációs holdudvara hozta össze, nagy respekt, ha pedig Dandog nem egy kilóra megvett szórakoztatóipari kubikus, még nagyobb. Köszi a linket Oizysnek a…..
Danteraktív Almaprés 2009.05.13 11:59:00
Megfogadtam, ha belefutok egy olyan kreatívba a Microsoft Apple-anyázó reklámkampánya során, amiről nem csak a komszolsárga irigység süt le (azaz kreatív), kirakom. Annak ellenére, hogy indonéz művészfilmek működő torrentjét megtalálni könnyebb dió, mint Őt, meglett:..
Jeleztem az előző postban egy EP választási kampányelemzés sorozat indítását, uccu neki. Kezdeném a jelenleg kormányzó jövőbeli vesztessel, a Magyar Szocialista Párttal. Fair play. ".... azért dolgozik, hogy a ........... értékeket képviselje." Ha lenne egy…..
Danteraktív Bezzeg post 2009.05.09 17:10:00
Elérkezett az idő egy hamisítatlan nyugaton kolbászból van a kerítés bejegyzésre, ami most idő hiányában nem tér ki a jóléti államok újraelosztásrendszereinek nyolcvanas évek balatonos német családegyesülései során megjelenési kontrasztokban tetten érhető zsenialitására,…..
Danteraktív Brand touché 2009.05.05 13:07:00
Magyar idő szerint kedd hajnalban hivatalosan is megkapta LeBron James az NBA MVP-jének, azaz Legértékesebb Játékosának járó díjat az idei szezonra; részletekért katt a kosárblogokra. Az ünnepély ceremóniamestere, aki valószínűleg a főszponzor Kia Motors egyik fejese per…..
A médiacountdownokban, aka azokban amikor egy óra számol visszafelé a képernyő jobb sarkában kis betűkkel vagy közepén tízszer akkorákkal, van valami szexi; lehet kollektívában izgulni amiatt, hogy lejártának másodpercében tényleg meg fog-e történni az a valami,…..
Danteraktív Ass Of Mouth 2009.04.29 15:54:00
El Pasadena, CA, 2009. április 29. - "Marketingkommunikációs mérföldkő", "televízió feltalálásához fogható reklámos csodafegyver", "gyógyír a többéves hanyatlásra", "Web 4.0". Ilyen, és ehhez hasonló terminusok repültek ki a…..
Danteraktív Bók a Facebooktól 2009.04.28 11:53:00
Kedves gesztust kaptam a piacvezető közösségi portáltól igyekezeteimért cserébe. A NetworkedBlogs alkalmazás olyannyira helyesnek találja a Danteraktívot, hogy nem átalkodott azt már fejlécében is kinyilvánítani. Mark Zuckerberg, köszönöm, igazán nem kellett…..
Danteraktív Reamerikanizáció 2009.04.25 20:44:00
Szeretjük azt, ha egy márkának van arca; az már idővel zavaró viszont, ha túl nagy. A minap elarénáztam másfél órát az életemből, közben bukkantam alább kifejtendő becsre.   Ahogyan a mellékelt ábra is mutatja, piros-fehér-kékbe és tartozékaiba borult a Levi Strauss…..
Danteraktív Polkomm Mixtape 2009.04.22 16:16:00
Tegnap este részt vettem a Nézőpont Intézet "Hungary In 2025" előadássorozat legújabb állomásán, amin Hernádi Zsolt MOL-vezér adott elő. (a meghívásért és regisztrációért köszi Robin Mastersnek) Mindent összegezve egy korrektül felépített…..
Danteraktív Hipnotikus bullshit 2009.04.16 11:53:00
Az egész valamikor a múlt évtized végén kezdődött, amikor ágyékig letolt, titkon remélten eredeti, eszem legmélyén realizáltan hamisított Fubu nadrágban róttam a farkastörvények uralta Győr-Marcalváros II. utcáit (némi megalapozatlan harlemi áthallás egy békés…..
Fesztiválokról másképp mint múltkorA napon, napszemüveglencse átmosáson, mélydekoltázs bámuláson/dekoltázs mélybámuláson, emelkedő kimozdulási hajlandóságon, BL célegyenesen, NBA rájátszáson és kezdődő allergián kívül ("Mit adtak nekünk a rómaiak?")…..