Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guffy co.

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
India, Újdelhi Harmadik nap (1.) 2012. február 19.   A szállóban távozás előtt be akarjuk adni a csomagjainkat megőrzésre, ezért várnunk kell a reggel 8-as váltásra, hogy kinyissák a raktárat. Eközben megismerkedünk egy nagyon kedves dél-koreai párral Suval és Kimmel,…..
Guffy co. 2013.01.15 14:06:34
India, Újdelhi, Hare Rama Guest House Második nap (2.) 2012. február 18. reggel 8:00   A koldusokat már egy kicsit nehezebben viselem, még ők is érzik, hogy friss hús vagyok. Már nem tör ki a frász, mint annak idején – nem félek, hogy kirabolnak vagy átvernek –,…..
Guffy co. 2013.01.13 17:31:04
Guffy co. 2013.01.14 15:12:46
@joco78: ajánlom a post ismételt elolvasását, le vagyon benne írva :-)
Guffy co. 2013.01.14 16:39:04
Minél nagyobb a biciklisek száma, annál kisebb az esély arra, hogy balesetet szenvedjenek, hívta fel a figyelmet Mikael Colville-Andersen filmrendező, fotós, és a Copenhagen Cycle Chic című népszerű kerékpáros blog szerkesztője, aki Dánia biciklis nagyköveteként járt Budapesten az…..
Guffy co. 2009.09.24 22:37:57
@Gera: egyet is értek veled, de egy másik szempontból is nézzük meg.
a bkv-nál eltűnt pénzekből lehetne sűríteni a buszjáratokat, és akkor én se autóznék (pláne mert az az én zsebemnek drágább), és akkor nem zavarnám a bringásokat, amitől ők boldogabbak lennének, és ettől én is boldogabb lennék
hát így megy ez...
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
Felipe Massa állítja, a vb-t 16 ponttal vezető angol azért gyengélkedik, mert nem képes megfelelni az elvárásoknak. Barátját, Rubens Barrichellót várja világbajnoknak. ”Tavaly hat ponttal Hamilton mögött mentem Brazíliába, aztán majdnem bajnok lettem. Csak egy versenyem volt,…..
Disz íz London Mimi 2009.02.14 16:03:00
Úgy érzem, a legutóbbi Mahna Mahna-s bejegyzésemmel egy kissé eltértem a londoni témától, ráadásul többen jelezték, hogy nem tudják abbahagyni a nézését. Minden egyes nézés újabb és újabb lejátszásokat követelt — persze szólhattam volna előre, hogy mennyire…..
Disz íz London Mahna Mahna 2009.02.12 09:43:00
Mostanság ez mifelénk a mindent vivő. Nagyjából úgy, mint az autóskártyában a Ferrari. Amióta felfedeztem ezt az 1977-es szösszenetet a YouTube-on, muszáj minden nap legalább egyszer megnézni. Zseniális! Az eredeti Mahna Mahna (többször felvették) 1969-ben készült és a…..
Guffy co. 2009.02.12 15:54:55
Kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor kis hazánkban sarki fényt lehet tapasztalni. A messzi északon nem is olyan ritka, elvileg hozzánk is eljuthat, de már-már történelmi esemény, ha mégis látni ilyet.Filmekből és fotókból elvileg mindenki ismeri, mégis amikor felbukkan, akkor…..
Disz íz London Basic receptek 2. 2009.02.10 09:52:00
Olcsó hús Maradva hát a londoni magyaroknál, természetesnek tűnik, hogy az ember időnként hazalátogat. Sőt, talán még az sem földtől elrugaszkodott gondolat, hogy kihívjuk látogatóba a családunkat.Ha van az embernek egy négy és fél éves kisfia, akkor könnyen lehet,…..
Guffy co. 2009.02.11 03:05:28
Olcsó húsnak híg a leve - tartja a mondás.

rémtörténeteket hallottam már a WIZZAIRről, de a tegnapi napig - a kisseb kellemetlenségektől eltekintve (bunkó steward/stewardess, sorbanállások, járatkésések, stb.) - eddig megúsztam.

Most azzal törtölték a WIZZAIR járatot, hogy a reptér nem tudja fogadni a hó miatt a gépeket. Ez mondjuk a Luton hülyesége, és impotenciája, elképesztőnek tartom, hogy egy nemzetközi nreptéren leesik 2cm hó, és azt esetleges késésekkel is, de nem tudják kezelni. Pedig a Die Hard 2 óta tudjuk, hogy le lehet szállni havas pályán.

A WIZZAIR pedig kijelentette, hogy mivel nem az ő hibájából történt a járattörlés, az utasoknak nem térít semmit. Ez viszont szarfaszúság, mi van ha valakinek nincs hol megszállnia, kevés, vagy elfogyott a pénze, nem tud bejutni Londonba, nem tud venni kaját... stb. sok variáció van. Ilyenkor utasbarát magatartásból, segíteni kellene, nem? (Teszem hozzá, hogy létezik egy Varsói Egyezmény nevű dolog, ami pont az ilyen eseteket tisztázza) Mondjuk nekem ez a kis kaland + Ł28-ba került, ha csak az oda vissza út költségeit nézem, meg a londoni tömegközlekedést. Ha mondjuk valóban ámküldtek volna egy sms-t már sokat megspórolhattam volna.

Mindenesetre ma hajnalban ismét megpróbálom.
Bár a telefonos segítséget már elhasználtam, de ha ma sem repülök, akkor elfelezem a WIZZAIRt, vagy a számítógép(es ismerősöm) segítséget kérem, hogy heckelje már meg a kurva honlapjukat, ,tegye rá az infót, mivelogy a tegnapi járatkimaradásról egy szó sem esett
Disz íz London Basic receptek 1. 2009.01.25 14:27:00
Basic csirkeleves londoni magyarok módra Maradva tehát a legutóbb felvezetett basic témánál, lássuk, milyen olcsó receptekkel lehet túlélni a szűkös hétköznapokat.Akik régebbről ismernek, azok tudják, hogy vegetárius vagyok, így most csodálkozhatnak a csirkés recepten. Ám…..
Disz íz London BASIC 2009.01.22 16:33:00
Egyes felmérések szerint közel 30.000 magyar él Londonban. Bátorkodom némileg általánosítani, bár tudom, hogy nem mindenki él azonos színvonalon. Ám tapasztalataim alapján bőven 90% fölött van azoknak a száma, akik minimálbér-közeli munkákat vállalnak és ebből is próbálnak…..
Kedves Mindenki!Orommel kijelenthetem, hogy nem haltunk meg (sem ehen, se semmilyen mas nyavalyakorsagban). Nem hagyjuk abba a blogolast, de amig meg nem oldjuk az otthoni internet kerdeset, nem igerhetek semmit. A kutyank megerkezett koszoni szepen, meg ocsem is a calais-i…..
Guffy co. 2009.01.01 15:46:45
Hastings beachVasárnap Hastingsben kirándultunk Guffy barátommal. Ő már tíz évvel ezelőtt élt ott fél évet, úgyhogy ez volt most számára a nagy visszatérés.Hastings PierSlowInzertHastings felettPersze tíz év alatt Hastings sokat változott — főleg előnyére,…..