Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galapostol

2 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semlegesnem: betört a gender az óvodákba „A szakmai szervezeteket megkerülve a kormány arra kötelezte az óvodákat, hogy módosítsák nevelési programjaikat, és tudatosan kerüljék a gyermekeknél a nemi sztereotípiák erősítését” – írja a Magyar Nemzet.…..
 www.gyermekfc.hu/about.php..
  A GYED és a GYES szigorításától ki vagyok akadva, remélem nem fogják ezt így megszavazni.Hová fogják tenni a szerencsétlen kismamák a kétéves gyereket, amikor nincsenek bölcsődék????? Az a néhány, ami még van, dugig tele, várólistán lehet bekerülni.A másik:…..
Nono konyhája: -) Ültess fát! 2010.04.10 15:49:00
    Ültess fát! Nos,megmondom őszintén én a Bakonyban élek és imádom a természetet!Minden évben elmegyünk a családdal erre a rendezvényre és napokig beszélünk róla,hogy ki milyen jól érezte magát,kinek melyik műsor tetszett és persze arról,hogy tettünk…..
Kedves csajok!Jólesik, hogy hiányoltok!Már régen találkoztunk, az időhiány sajnos felülír mindent. Ráadásul az egyik csatornán űrhét volt, kicsit rákattantam. Tudjátok, a világmindenség, meg minden...Az elmúlt hónap a papírzsebkendők, Algoflexek, Neocitránok hava volt. Az…..
A Hírekben néztük,hogy a hóesés miatt volt olyan,ahol 3-4 napig nem volt áram....Eszembe se jutott volna,hogy mi lesz,ha mi is így járunk? :OHihetetlen,hogy az éjszaka annyi hó esett,hogy reggelre bokáig ért! De már az este 10 órakor az egész faluban nem volt áram.Innentől kezdve…..
Ma reggel nagy sürgés-forgás volt itt a mi kis utcánkban,mert az éjjel valaki felgyújtotta a kedves szomszédunk unokájának az autóját...a ház elött parkolt,de nem sokáig.Nem tudom,hogy az idős házaspár mit hallhatott,mit láthatott,de egy biztos nem lettem volna a helyükben,pedig…..
Reggeli kávészünet Költözés! 2009.02.10 19:44:00
Csajok a spórolós blogot átköltöztetem ide, elég nekünk eggyel is szenvedni, nem?..
Néha nem lehet belépni, már majdnem csináltam másik blogot, de aztán mégsem. Lehet, hogy csináltak valamit a gépházban, mert írtam nekik szívhezszóló szép levelecskét...
VIZSGATÉTELEK Minden kérdést olvasson el figyelmesen. Válaszoljon az összes kérdésre. Munkaidő 45 perc, amiből 10 már letelt. TÖRTÉNELEM Jellemezze a pápaság történetét a kezdetektől…..
Galapostol 2008.12.26 08:20:44