Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blexpress

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben olvasható jelző nem tetszik. Bangóné Borbély Ildikó azonban ragaszkodik a tökösséghez. Már hét éve is kacérkodott vele, mondván: „Tökösebbek vagyunk, mint sok-sok férfi ebben a pártban.” (YouTube.com, 2012. május 3.) Ezt még lehetne úgy értelmezni, hogy voltaképpen nem is önmagára értette,…..
blexpress 2019.05.01 18:41:49
@FILTOL: Teljesen igazad van szinte érthetetlen, hogy miért nem tetszik az embereknek a szocik....?
Hát sajnos ilyenek az emberek és a politika....!
Nem tetszik az embereknek, hogy patkánynak nevezik őket , hogy miért nem tetszik nem is értem,,,,
Szegény szocik!
Nem normális banda ...!
Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
blexpress 2018.12.16 10:15:26
@véleményM:
Tökéletesen egyetértek veled hozzátéve azt, hogy ezek az ugynevezett "győztesek" nem tudnak énekelni mert se hangjuk se hallásuk nincs.
A zsüri az meg botrányos volt !!!
checkcharity Négy mécses 2018.12.03 22:28:13
  Hirtelen felindultságból és kóros fogyasztói hajlandóságtól sújtva négy fehér üvegű, finom aranyportól csillogó, bájosan giccses mécsest vettem az irodába. Egy nyugdíjas néni állt előttem a kasszasorban és kedves időskés, bájcsevejbe kezdett velem arról, hogy finom a mandarin, amit itt lehet…..
biachu Japán #1 2018.10.28 12:13:16
  Peking után szó szerint éles váltás volt leszállni a Narita nemzetközi reptéren, annyira fájdalmasan nagy volt a kontraszt különösen a fény tekintetében. Hiányzott ugyanis régi barátunk, a Szmog! Utoljára Dániában láttam ilyen erős fényeket, hiába a tengerparti szél szépen kisöpör bármit...
Ön elhitte, hogy az összefogás az ellenzéki erőforrásainak csokorba gyűjtéséről szól és a Fidesz legyőzésének egyetlen lehetséges eszköze? Van egy rossz hírem: Önt csúnyán átbaszták...
blexpress 2018.10.23 17:20:57
@tegnaptuska: Hát csak szerényen megjegyzem, hogy sz@r ember több van a baloldalon (ballibsik) mint a jobb oldalon.
Ezt onnan tudom, hogy 65 éve itt élek Magyarországon és sok mindent átéltem(nem elmesélték) hanem én személyesen éltem át a sz@r emberek kormányzását és éltem át azok következményeit.
Majd én elmesélem Önnek (persze csak ha kiváncsi) miért sz@r emberek a ballibsik.
Nagyon sok igaz történetet tudok mesélni....
Egykoron a Balatonra érkező NDK-s lányok „hajlandóságáról” beszélt az ország férfitársadalma, az ügyeskedők pedig a „Zimmer Frei” mozgalomban utaztak. De miért is lett a Balaton a kelet-németek kedvelt nyaralóhelye és mit köszönhet nekik a Balaton?  ..
Június volt, s ujjongtunk: nyaralás! Összecsomagoltunk, és irány a reptér, hiszen repülni hív a magas ég! Viszonylag jól értünk ki, csekkolni nem kellett, mentünk a biztonsági ellenőrzéshez. Ilyenkor mindig eszembe jut Robert Harris Szellemíró című könyvének sokkolóan mély gondolata: "Az utazást…..
blexpress 2018.08.24 22:40:27
@powerage: na ne azért azt te sem gondolod komolyan (legalábbis remélem, )hogy az teljesen normális, hogy egy utasokkal teli hétköznapi járaton iridium izotopot szállítanak???
Vagy igen?????
Hát ez kész röhej.
Elkérte és megkapta az Európai Bizottságtól a Levegő Munkacsoport azokat a leveleket, amelyeket a Bizottság és Magyarország küldött egymásnak az elmúlt hét évben a tervezett budapesti dugódíjjal kapcsolatban. A levelezés jó áttekintést ad arról, mit (nem) tett az ügyben a kormány és a Fővárosi…..
Magyarország kormánya kezd a legpitiánerebb diktatúrák szintjére süllyedni. A külvilág felé csupa széppel, jóval villog, itthon viszont mindenkit igyekszik megnyomorítani, aki nem hiszi el a hazugságait. A kormány feje nem tűri a kritikát, nem viseli el, ha valaki ellentmond neki, akármelyik oldalon…..
Vajon mi lehet az oka annak, hogy Orbán Viktor már 8 éve nyugodtan vívhatja szabadságharcát szövetségeseivel szemben? Mit tud ő, ami érinthetetlenné teszi az EU berkeiben? Időről időre felröppen a hír, na most aztán már tényleg megkapja magáét Orbán Viktor: az EU elzárja a pénzcsapot, és eljárást…..
Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai…..
„Hogyan viszonyul(na) Jézus az iszlamizációhoz? Érdekes kérdés. Nyilván a kérdés érdekességét nem az adja, hogy elutasítja-e vagy sem, mert az nem kérdés, hanem hogy milyen stratégiát választana.” Vetettem fel tegnap. Tegnap arról értekeztem, hogy a Szentírásból ehhez a kérdéshez kapunk-e fogódzót,…..
blexpress 2018.03.12 17:04:33
Érdemes egy picit hátralépve megvizsgálni a helyzetet most, hogy a lassú méregnek is nevezett "Korrupció" bizony elérte a Miniszterelnök családját. Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a…..
Az első részeredmények alapján nem lesz meg a több mint 50%-os részvétel az erzsébetvárosi népszavazáson. Ez nem is meglepő. Ebben a formájában a népszavazás, mint intézmény használhatatlan. Ebben az esetben az is rátesz erre, hogy a szavazásra jogosultak kisebb része lakik csak azon a részen, ahol…..
A Bulinegyed egyik legirritálóbb jelensége az utcai prostitúció. Nem az erkölcscsősz beszél belőlem, nem is a gyermekeinket féltem (mit keresne egy gyerek este 11 és reggel 7 óra között az utcán?), nem is emberi jogi szempontból, vagy nővédőként nézem most a dolgot – bár úgy is lehetne: most a…..
blexpress 2018.02.12 16:12:08
@Ambiorix: nagyon igazad van ezt meg kell szüntetni !
AKI ÉL ÉS MOZOG AZ JÖJJÖN EL FEBRUÁR 18-ÁN SZEVAZNI A BULINEGYED ELLEN.
A VÁLLALKOZÓK MEG MENJENEK A JÓ BÜDÖS FRANCBA ÉS VIGYÉK MAGUKKAL A AZ ÜVÖLTVE HÁNYÓ ANGOL PROLI TURISTÁKAT.
blexpress 2018.02.12 16:14:56
@Berelhetoreklamfelulet: 500.000-TÓL 1 MILLIÓ FT-IG VAN egy NM LAKÁS.DE EZ ÉRVÉNYES MAJDNEM MINDENHOVÁ NEM ATTÓL DRÁGÁK A LAKÁSOK MERT A PROLI BUNKÓ TURISTÁK ÜVÖLTVE HÁNYNAK A KAPUBA ÉS A KOCSIDRA!!!
Inkább te is eljönnél szavazni a bulinegyed ellen február 18.-án.
Ja hogy te nem is a VII.kerületben laksz akkor meg mi a közöd az egészhez???????????
blexpress 2018.02.12 16:15:43
@Syllabux: @Berelhetoreklamfelulet: 500.000-TÓL 1 MILLIÓ FT-IG VAN egy NM LAKÁS.DE EZ ÉRVÉNYES MAJDNEM MINDENHOVÁ NEM ATTÓL DRÁGÁK A LAKÁSOK MERT A PROLI BUNKÓ TURISTÁK ÜVÖLTVE HÁNYNAK A KAPUBA ÉS A KOCSIDRA!!!
Inkább te is eljönnél szavazni a bulinegyed ellen február 18.-án.
Ja hogy te nem is a VII.kerületben laksz akkor meg mi a közöd az egészhez???????????
Eddig bárkit kérdeztem a 24 órai zárás mellett kampányolók közül, senkinek se volt kidolgozott, közép-, vagy hosszú távú terve arról, hogy mi lesz a kerülettel, ha bedől a Bulinegyed. Ongjerth Richárdot, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont vezető tanácsadóját arról kérdeztem, milyen jövő vár erre a…..
blexpress 2018.02.04 20:45:46
@mimi8:
Teljesen igaza van a proli bznko angol és USA fiatalok azért jönnek ide a bulinegyedbe, mert szarért-húgyért leihatják magukat a sárga földig és összehányhatják a parkoló kocsikat és összeszarják a kapualjakat..Hát ezek tényleg ne jöjjenek ide.
A normális turisták azok úgyis fognak majd jönni mert a volt gettót és zsidó műemlékeket nézik meg.
Én minden VII.kerületi lakost arra biztatok, hogy jöjjenek el február 18.-án szavazni és a buli negyed ellen tegyék le a voksukat!!!!
Jó szavazást mindenkinek.!
blexpress 2018.02.04 20:48:31
@commentes nikk: IGAZA VAN ! Én is ezt mondom bár többen lennénk akik így gondolkodnak, remélem a február 18.-i szavazásnál sokan lesznek és sokan szavaznak majd a buli negyed ellen, én is így teszek.
Most biztosan azt gondolod, hogy te teljesen tisztában vagy a divattal és te bizony nem követsz el semmilyen stílusbakit. Sajnos az az igazság, hogy attól mert nem veszed fel a hírhedt ’szandál-fehérzokni’ kombinációt ami valljuk be, nyilvánvalóan a történelem egyik legnagyobb stílushibája, még…..
A Bulinegyed lehet áldás, lehet átok. Valójában egyik sem: csupán egy helyzet, amihez lehet alkalmazkodni. Nekünk sikerült. Ha követed a blogot, elmondom, hogyan.   A helyzet  A házunkban 5 kocsma és 6 bejelentett airbnb működik. Mivel a lakások egy része a Rákóczi útra nyílik, a nyári estéken…..
blexpress 2018.01.07 11:33:58
@FF: Én 55 éve lakom a Madách téren egy kicsit jobban látom a különbségeket.
Egyébként semmi probléma nyugodtan pucold a bunko angol turíták hányadékát a kocsidról(ha van) vagy pucold fel a kapualjab hugyozott tócsákat és fost.
Jó munkát......
blexpress 2018.01.07 11:34:59
@sly_p: Sajnos nem mindig lehet ezt megcsinálni egyéb családi okok miatt.
blexpress 2018.01.07 11:37:31
@sevylor: Sajnos nem a buli negyed bezárásáról szól mert az kellene, dehát talán félmegoldásként az éjféli bezárás is valamennyire segítség az ott lakóknak...
Talán...??