Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MC Slejmi B.

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felmerült nemrég a kérdés, hogyan lehet az olimpián 205 résztvevő ország, mikor ennyi ország nem is létezik. A megoldás a kérdésre vicces, de nem túl bonyolult. 1996 előtt ad hoc alapon dőlt el ki lehet a Nemzetközi Olimpia Bizottság tagszervezete, nem volt rá pontos szabály. 1996 előtt…..
MC Slejmi B. 2021.07.30 18:43:05
@Deak Tamas: Részemről irónia volt :) Bár a balett tényleg nem érdekel, de a létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, pont úgy, mint szerintem a profi sporté is.
bircahang Zayos ámokfutás 2021.07.27 06:06:00
Épületes vita, különösen az utolsó félóra. Három úgynevezett kiábrándult fideszes beszélget. Mindhárman "igazi jobboldaliak", s egy-egy kamupárt vezetői: Pálinkás József, Bencsik János, Márki-Zay Péter. A beszélgetés első kétharmada érdektelen, mindenki eldarálja a szokásosat. Az igazán…..
MC Slejmi B. 2021.07.27 13:15:36
@Fikalnyik Eugén: és valóban. Karácsony a legrosszabb opció, egyszerűen félelmetes, hogy mekkora balfasznak tűnik, és tényleg le fogja tüdőzni az összes rohadékot, ha nyernek. Ízlelgessük : "karácsonykormány"...
bircahang A kamuszagú szoftver 2021.07.26 06:06:00
A kémszoftver ügyében olyan novicsok-utóérzésem van. Ugye a novicsok az egy szupertitkos, 0,0001 mp alatt halált okozó KGB-méreg, melyből 1 nanogram elég ezer ember kiirtására. Aztán minden alkalommal, amikor valakire novicsokkal támadnak, az csodásan kigyógyul, sőt hamarosan makkegészséges…..
MC Slejmi B. 2021.07.26 14:31:06
@ulpius66: :) az én szótáramban a kettő szinoníma, szinte felcserélhető ( egyébiránt ugye a történelmi tapasztalat is ezt mutatja ). Az elméletet tekintve marxisták, a megvalósítást tekintve nácik.
MC Slejmi B. 2021.07.26 16:20:31
@midnight coder: "Gázolni is lehet lopott kocsival, hamis rendszámmal, lõni is lehet ma már akár házilag nyomtatott lõfegyverrel is."

Vagy jégcsákánnyal csákányozni, szegény Leó tudott volna erről mesélni, ha nem halt volna meg.
MC Slejmi B. 2021.07.27 08:19:17
@kunzoo: "Ha nem lett volna bajban, miért engedte volna ki? Ugye?"

Mi ugye?! :)

Ebbe az utcába nem megyek be. Mindketten pontosan tudjuk, hogy ha meg nem engedte volna ki, akkor most azt írtad volna :

"Ha nem volt bajban, miért nem engedte ki? Ugye?"

Putyin nyilván nem hülye, a két választás közül ez volt számára a kisebbik rossz.
Igaza van az orbánista propagandának: a Fidesz Néppártból való kizárása, az egész EU-t felelőtlenül megzsaroló orbáni vétó meglebegtetése és főleg Biden/Blinken politikai kurzusa óta kiadták Orbán Viktorra a "kilövési engedélyt" . Így jár előbb-utóbb az, aki mindenkit hülyének néz!..
Mit várjunk egy olyan nacionalista kormánytól, amelynek orvos-politikusa, Kásler, a katasztrofális halálozási arányú járvány közepette Mátyással, a pozsonyi csatával és régi dícsőségünkkel foglalkozik és nem az orvosi eskűjének megfelelő szakmai kérdésekkel? Miközben a magát "magyar…..
MC Slejmi B. 2021.06.02 08:49:24
@Magyaur: tehát itt volt a CEU ( izé. most is itt van ), ami TELJESEN EGYÉRTELMŰEN Gyuribácsi liberálmarxista janicsárképzője volt, aminek TÉNYLEGESEN csak az a célja, hogy az utánpótlást a hálózatnak kitermelje, és "világszínvonalúnak" hazudtátok. Most jönne egy valóban világszínvonalú egyetem, de az egy " egy maoista szörnyszülött", és csak azért hozzák ide, mert orbán. Értjük. ( és úbazzzzeg, "maóista"... mint a Demszky meg a Majtényi ifjúkorukban? talán már kínában sincsenek olyanok, hogy "maóisták"... )
MaGYAUR Soros, Clooney és a NER 2020.11.24 11:00:44
A gazdag emberek többsége a vagyonát megtartja magának, egy kisebb hányaduk a vagyonából önzetlenül adakozik a saját lakóhelye, országa javára és van egy elenyésző kisebbség, amely nemzetek feletti, az egész emberiség javát szolgáló projektet kezd el finanszírozni; ilyen többek közt Soros György…..
Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók. Most…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
MC Slejmi B. 2009.05.26 09:19:36
Miért van mindig olyan érzésem hogy te csak a Fideszt tudod úgy igazán,a "te szájadból hihetően" baszogatni? Mikor a komcsikat meg a szelíd libsi mitfárerjeiket basztatod az valahogy sose ilyen velős, csípős,mélyről jövő kolbásszagú - ha érted mire gondolok ;-) - böfö , izé basztatás? Az olyan apai jótanácsadás inkább. Te szoktál szavazni? Csak azért kérdem, hogy egyáltalán van-e ÉRTELME politikai korrektséget számonkérni/keresni rajtad. Vagy ez számodra nem egy "issú"?
De hogy a cikkről is beszéljek : mivel a Viki sokkal okosabb mint te vagy és nem a konyhában politizál az asszonnyal vagy a billentyűzet előtt mint te,ezért ő pontosan tudja hogy nem "ők a nemzet".Ne féltsd, megoldja nélküled is.
Az is nagyon vicces hogy a buzis-füves témát felhozod. Képzeld,én pl. elég sok zöldséget fogyasztok (mondjuk buzi nem vagyok, az igaz,az lenne csak a triplacsavar) és mégis "jobboldali" vagyok, sőt a zöldséges pajtásaim is azok és utáljuk a "te jobbik feledet".El tudod ezt képzelni? Durva mi? JAJA,könnyűdrog fogyasztók a jobboldalon!Mint egy cé kategóriás horror!És leszarjuk az egészet mer' tudjuk hogy a könnyűdrognak semmi köze a politikához,ha akarom fogyasztom még ha maga Hitler vezeti is ezt az országot,és ezt minden könnyűdrog fogyasztó tudja. Gondolod mikor a 19 éves gólya bekapja a bogyót a diszkotekben érdekli a politika? Dehogy érdekli.A buziságról nem nyilatkozom,elhiszem ha azoknak szimpatikusabb a Szadesz, bár ha ez náluk úgy megy hogy "arra szavazok aki elnézi ha a kamionon tangában buzulok", akkor gratz a buziknak,igazán jelentősen hozzájárulnak az ország épüléséhez.De ez az ő dolguk,arra savaznak akire akarnak.
Az alacsony részvételről : még akár igazad is lehetne,de sztem nincs. Példa : én. Pécsi vagyok és olyan szinten leszartam a polgármester választás mint a csuda, és lám nélkülem is győzött a Páva Zsolti.Viszont a EP savazást meg a parlamentit nem fogom ám kihagyni, "keményen beixelem a jobboldalt", még alá is húzom kétszer.És csak azért nem mentem el mert tudtam hogy nélkülem is megoldják - meg is oldották. Magyarul az otthonmaradottak között nem csak a balolali arcok vannak.Van még tartalék a jobbon is.
Az ország nagy része tényleg azt mondja ELÉG.Ezt nem is ragozom tovább,jó ha megbarátkozol a gondolattal.Ki kéne néha jönni a konyhából.
Az utolsó három bekezdésről : TE PARÁZOL ÁRPI? Neked nem lenne kurvamindegy? Félsz tőlük??? Mi a baj?Mi vezérel tégedet? Komolyan, ÚGY szeretném megérteni! Csak azt ne mondd hogy az országot (nemzetet? vagy neked ilyet ne?) félted mert megszakadok a röhögéstől!Laptopod lesz,Index lesz,megbízásod lesz, ergo pénzed lesz,tiszta havaj,óne para.Nem téged fognak leépíteni a cipőfűzőgyárban. Sőt az is lehet hogy a cigányok nem verik össze a gyerekedet suliból hazafelé (jó esetben,rossz esetben már odafelé,bár gondolom te olyan suliba járatod/fogod járatni ahol "a cigányról" mint olyanról max. biosz órán esik szó).
Azt meg külön nem értem miért baj hogy végre valaki számonkérné az elvtársakon amit elbasztak.Ha én elbaszok valamit tőlem meg szokták kérdezni hogy miért,kisifam ezt hogy gondoltad? 50 évig szoptunk miattuk (a mostaniak apukái miatt) és senki nem kérte számon rajtuk.Most ugyan csak 7 évig szopattak, de valaki nyugodtan megkérdezhetné tőlük hogy a. mit csináltatok 7 évig? b. hol a lóvé? És majd ha visszajönnek - mert ne aggódj, előbb utóbb visszajönnek - ők is megkérdezhetik a Fideszt, mi a gondod ezzel?
Őszintén remélem hogy éjjelenként reszketsz otthon a párnád alatt hogy "mi lesz jövő ilyenkor". Nyilván nem de vicces elképzelni. de mondom,nincs rá okod,jövőre is lesz aki megfizet téged az írásaidért, és olyanok is lesznek akik elolvassák.Sőt, ha jövő ilyenkor tombol majd a Fidesz diktatúra, akkor kifejezetten megnő majd irántad a kereslet,te nyerek-vagy-nyerek pozicióban vagy. Vannak viszont páran akik nem, és életük egyik fontos kérdése most az hogy "de én miért nem vagyok nyerő?". Nekik kéne mondanod valamit,és ne azt hogy "bazmeg mér vettél fel hitelt a tévédre?!".
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
MC Slejmi B. 2008.12.02 16:44:38
Szia Árpi!

Úgy látom van itten 1-2 szabály:

1. Árpinak mindig igaza van
2. aki szerint nincs,az hülye és miről beszél
3. Árpi természetesen pártatlan (MUHAHA)
4. mindenkinél tájékozottabb
5. mindenkinél okosabb

Az a durva, hogy a magad nemében :) vazze egy hangyafasznyival!!! nem vagy jobb mint a Szijjártó... Kéne egyszer magadról írnod egy posztot,olyan markszista önkritikát tudod... "itt meg itt,ekkor meg ekkor elbasztam,elnézést továris". Szal a Szíjjjjjgyártó lehet hogy egy gyökér,de legalább a fasz szövegéből nem süt az a felsőbbrendű gőg ami a tiédből.Ő legalább nem próbálja politikailag korrektnek tettetni magát.(bár egyre többször úgy érzem Te se,ezt vedd jópontnak,szerintem az jó amikor a szar kibújik a seggből)

Szíjjártó-Nyakó-Tóta!Egyenes vérvonal!
Kicsit bonyolultabb a szöveged de legalább annyira demagóg mint az övék. ;-)

Leszarható teljességgel hogy látszólag (vagy tényleg,vagy ez is csak egy "értelmiségi vezércsel") 70 százalékban a Fideszt oltod, mert nem is ez a lényeg,csak ne próbálnád magad függetlenként eladni.

Azért nem szeretem olvasni amiket írsz mert jellegzetes kristályképződés:
Fúú bazmeg dehülye ebben az országban mindenki,de rossz itt okosnak lenni!

Na szal toljad a szekerét az akárkiknek,akiknek éppen,nem gond,csak ne csinálj úgy mint az eminens tanuló akinek megin' elvették a szenvicsét és ezér' kapja be az egész világ.Hosszú távon baszottul fárasztó.