Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N0rman

86 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
A teljes mértékben kitörő nátha ellenére délután összeszedtem magam és 5 óra körül elindultam a Sportcsarnokba a VI. Total Dance Festivalra. A színpaddal szemben a tribünön foglaltam helyet, és talán, 6 óra körül meg is kezdődött a „monstre” koncert…A külföldi mezőnyt…..
Ahhoz képest hogy Karácsonyra mindenki kiköltekezett egész jó kis bulit sikerült varázsolni a Bowler Dance Club táncterére. Mivel DJ Dekának eddig még csak pár zenéjét hallottam és felkészületlenül indultam el a buliba eddig azt sem tudtam hogy hogy került a DJ jelző a…..
Norman's Blog R.I.P. Mary Zsuzsi 2011.12.25 16:38:56
2011 első felében az egész diszkó megőrült ha Megszólalt ez a dallam. Sokan nem is tudták honnan származik, ezért is kutyultam össze a kettőt. R.I.P. Mary Zsuzsi!!  ..
Három hónap várakozás után végre sikerült újra kinyitni a Bowler Dance Club kapuit. Végre helytálló a többes szám, hiszen új vészkijárattal és egy kevés plusz hellyel is bővült a disco. És ahogy az lenni szokott: a nyitóbuliról pár képet kiteszek előlegnek, a többit…..
Július 13-a után sírt a szánk hogy kb még egy évet kell várnunk a következő Scooter koncertig. A vártnál hamarabb bekövetkezett a következő nagy esemény, múlt hét csütörtökön a srácok a Fridge fesztiválon szólaltatták meg azt az igazi hamisíthatatlan Scooter basszust…..
Norman's Blog Back 2 Mango 2011.10.08 14:38:12
Négy hónap kihagyás után ma este újra a nagykőrösi Club Mangoban villogtatom a vakut, természetesen ismét egy Fluor bulin. :D Gyere el és legyen Nálad egy kis internesönel Hálendááá!! :DKedvcsinálónak pedig jöjjön Fluor Tomi legutóbbi nagykőrösi fellépéséről egy video.…..
Mostanában kevesebb postot láttok tőlem, ez azért van mert Nagykőrösön már nem vagyok, Kunbaracson pedig két hónap szünet van, elvétve akad 1-2 buli. De ebben a két hónapban volt időm olyan dolgokra amire eddig nem nagyon, ezek közül külön kiemelném a Vidámparki…..
Kedves Olvasóim!Ma annak a napnak az emlékét szeretném megosztani Veletek, amikor a tanfolyamon kívül először találkoztunk a kis csapatunkkal. Szerveztünk egy közös éjszakai fotózást egy izgalmas, különleges helyszínen, a Budapesti Vidámparkban.Nagyon szeretek játszani a…..
Elnézést kérek mindenkitől hogy ilyen sokára került ki ez a post, kezdve ott hogy tegnap a Vidámparkból hazaérve 40 percem lett volna hogy elérjem a kereki buszt, amikor kiderült hogy eltűnt a kártyám a gépből, elromlott a vaku és egyéb nyalánkságok. Ma meg a tárhely adta be az…..
Norman's Blog Hétfő esti owling 2011.09.05 22:18:34
Ennyi az egész, nem is volt nehéz...
A nyári pihenőnek lassan vége, hamarosan nyílik a Bowler Dance Club Kunbaracson, elindul a Like The Village partysorozat Kerekegyházán, szóval hamarosan lesznek infok, képek, stb. Én köszi jól vagyok, a hónap nagy részét a munkahelyemen, Kerekegyházán és a Vidámparkban töltöttem…..
Biztos hallottatok már olyat hogy egy zenének rejtett üzenete van ha visszafele játsszák. Ennél a klipnél nincs rá szükség, elég elindítani és a kettes gombot nyomkodni a billentyűzeten!! :D..
Szombat reggel beírtam egy csillagos ötöst Kunbaracsnak és környékének!! Rég volt ilyen "zsír a buli" (: Köszönjük szépen Nektek a részvételt, Fluor Tominak a fellépést, a jókedvet és hogy a végén belement abba a kis paródiába, HoneyBeat-nek a nálunk még sosem hallott…..
Hogy ne legyen túl erős a stílusváltás a szerdai Scooter buli után... :D Hamarosan jön a pénteki buliról is a post, képek, videok, etc. (:..
Oda-vissza 700 km-t tettünk meg vonattal hogy eljussunk Tokajra a Hegyalja Fesztiválra és megnézzük idén is a Scooter produkcióját. A német formáció lassan a 20 éves fennállását ünnepli, de a színpadon még mindig aktívak. A régi trackek mellett felcsendült a "The Only One" is,…..
A Bowler Dance Club ismét túl van egy hétvégén, képeket most nem teszek ki hiszen DJ Zoy honalpjára fel fog kerülni az összes!! Jövő héten sajnos nem leszünk ott de ne hagyjátok ki a bulit, ugyanis a Kerekegyházáról már jól ismert Pinczel Robi fogja pörgetni a jobbnál jobb…..
Gondolom senkinek nem kell bemutatni a Loituma, a csillámfaszláma és az egyéb interneten terjedő agyrohasztó videok és flash animációk kistestvérét, Nyan Cat-et. Aki mégsem tudná miről van szó itt egy video.Valamelyik nap a facebookon kaptam egy jó kis alkalmazást, komolyan…..
Másfél hónap kihagyás után a tegnap estét ismét a Club Mangoban húztam le. A mostanában nagy népszerűségnek örvendő Robot Rock formáció nagyon keményen odatett a zúzásra éhes füleknek. Több szó ne is essék az eseményről, beszéljenek helyettem a képek és a videok!!…..
Ezen a pénteken sajnos csak annyi időnk volt hogy beugrottunk nyitásra aztán lassan mentünk is haza, úgyhogy nem tudtam mindenkit bevárni, de a szülinapozós társaság már nyitásra ott volt úgyhogy pár képet azért össze tudtam hozni. Boldog szülinapot Huncutka!! (:Bowler Dance Club…..
Nem is tudom hol kezdjem. Elöljáróban egy kis reklám nekem, Tomitól... :DAmióta Nagykőrösön a Club Mangoban találkoztunk azóta várom hogy újra eljöjjön ez a nap. A nemrég Viva Comet díjat nyert magyar celeb osztja meg talán legjobban az embereket Magyarországon, kb ugyanannyian…..
Norman's Blog Resurrection!! 2011.06.19 14:43:05
Egy kis szünet mindenkinek kijár, pár hétvége erejéig volt időm másra is, de úgy néz ki lassan beindul a buliszezon. Szerda este irány a kecskeméti Red Colt Garden, ismét egy Fluor fellépésen veszek részt, ám a Fluor sztorinak ezzel még nincs vége, hiszen július 15-én…..