Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mogyiasomogyi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chippenham Trip Mérleg 2009.12.02 00:18:12
Köszi mindenkinek, aki ott volt a pénteki akácfás sörözésen. Jó volt titeket újra látni, annak ellenére, hogy büdös kelet-európaiak vagytok mind, McDonaldsotok ugyan van pár éve, de Starbucksotok sosem lesz. Ebben mérik a civilizációt, ugye.Na lényeg a lényeg, ugye azért…..
Kövess a nagyvilágba! 2009.06.30 16:38:00
New Born  Mikor eldöntöttem, hogy Koszovóba költözöm, szinte mindenki le akart beszélni róla. Legalább ötven fajta veszélyt soroltak fel, ami egy ilyen helyen egy fiatal nőre leselkedhet.Meg fognak ölni, le fognak lőni, el fognak rabolni, fel fognak robbantani, stb. Azt hiszem…..
Chippenham Trip Spanyol party 2009.06.17 15:39:44
Meg van az első brit hangoverem. Azt kell mondjam, ugyanolyan, mint otthon, szóval ezért nem érdemes idejönni. A sztorja meg az, hogy tegnap angoltanfolyam után beltünk pubozni kicsit az angolosokkal, aztán húztam haza, hogy elcsípjem a spanyolokat, hogy elmenjek velük a spanish partyra.…..
Chippenham Trip Kultúrmorzsa 2009.04.28 22:31:30
Gyerekek ma szépen elindultam gyurodába, végig a szokásos Grosvernor Road és Wild Street útvonalon, a kertek alatt a gettóban, ahol a fehér ember se jár, és olyan kultúrszeletet kaptam a fekáktól, hogy gondoltam megosztom.Odafelé dzsalok a járdán, aztán látom hogy kisfekák…..
Chippenham Trip Ez meg az 2009.03.26 14:16:21
Sikerult belepni ebbe a szarba, ugyhogy megint irok. Az van, hogy itt fogok lakni majus 20-ig, amig meg nem jon Deni fia messzi Amerikabol. Mert olcso, es igaz, hogy a macskaulos tema olcsobb lenne, meg lenne ZUHANY, viszont ezt azzal a csellel kerulom meg, hogy biratkoztam egy konditerembe, ahol…..
Hetfon turtam a netet rent meg melo utan. Kedden reggel kilenckor kezdtem Bristolban, hogy megnezzem az elso albit. Aztan menet kozben meg hivogattam par kontaktot allashoz, szetszortam varoszerte a kimaradt boltokba a CV-imet, meg megneztem par rentet es az idos nonel (Dani) fejeztem be a…..
Mondom mi van, jó? Semmi. A genyamarketing céghez nem mentem el agyat mosatni, így is elég tiszta vagyok, mert - figyelem! Ma van a napja, hogy NÉGY HETE NEM ITTAM! Valószínűleg főiskola másodéve óta nem volt ilyen. Szóval nagy nap ez a mai.Ezen kívül mondom milyen morzsákat…..
Chippenham Trip Ez volt ma 2009.02.24 20:50:00
Ma a gyerekezésen kívül annyi történt, hogy elmentem Martin burger barjába, odaadtam neki a kitöltött jelentkezési lapot, a CV-met meg két motivációs levelet, átolvasta, mondta, hogy nagyon jó, csak a másik jelentkező egy 16 éves csaj, akinek ugye alacsonyabb minimálbért kell…..
Chippenham Trip Ma meg ez volt 2009.02.25 21:58:04
Reggel gyerek szállítás, aztán mentem a Wiltshire College-be, hogy leteszteljék a nyelvtudásomat, és megmondják, milyen szintű kurzuson tudnék részt venni. Megmérték, Level2 vagyok, ami a legmagasabb szint, szóval ma annyira nagyra nőtt az arcom úgy hirtelen, hogy el mertem küldeni…..