Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUNKÓ

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Napi egy posztnál többet ne tegyél ki, de inkább annyit se. Csak értékes tartalmat ossz meg! Téged érdekelne ugyanez mástól? Nem kellenek a kóbor kutyáid. Nem kell a kóbor csövesed. Nem érdekel a gyerekeid szuperaranyos szövege. Tudtad, hogy az…..
Egy csőd szélén álló prágai kávézó tulajdonosa egy meglepő ötlettel virágoztatta fel üzletét. Megszüntette az árlapot, mindenki annyit fizet, amennyit akar. A hír szerint a vendégek rendszerint korrekt összeget hagynak az asztalon.Nekem egy kicsit mindig furcsa volt, mikor azt…..
BUNKÓ 2011.02.04 19:07:07
Roliék mindig szerettek Imréékhez menni: akkor nem abból a hányadék Józsefvárosiból vagy az ijesztő, hangoskodó hordákkal megpakolt Keletiből kellett indulniuk, hanem a szép, modern Déliből. Eleve Budapesten - Zuglót leszámítva - ahol trolibusz közlekedik,…..
BUNKÓ 2010.12.20 12:02:42
A.G! Az egesz mix fajin, de a 34. perctol rendesen odabasz. Ezt is meghallgatjuk holnap! Kicsit varom mar!Tracklist:Fefo & Arcas-Take Me AwayAlexander Maier-SommernachtstraumAlex.47 - Eggsperience (Hernan Cattaneo & Soundexile Mix 1)Kino Oko - Lovely Serenade (Eelke Kleijn Remix)16…..
BUNKÓ 2010.09.06 15:08:21
Apocak, ezzel a kurvajo notaval inditom blogger karrieremet a felszopon.  Tovabba itt van egy vokalisabb darab: Illetve egy regi nagy kedvenc: ..
BUNKÓ 2010.04.22 13:47:59
 Túl sok szöveget nem igazán van kedvem írni, mert szétmegy a fejem, de a videó, vagy videók (nem tudom mennyit teszek ki) beszélni fognak helyettem.és egy kis muzsika:..
Gyereket csinálni elég kockázatos dolog. Nem elég, ha közvetlen a magömlés elött a péniszed tartalmát a lány nunija helyett a szájába, hajába, mellére vagy a szőnyegre lököd! Így bekövetkezhet egy-egy ilyen baleset:  ..
BUNKÓ 2009.11.25 10:13:24
Modorosblog Híd az Ipolyon 2009.11.10 07:00:00
Kedd délelőtt, ünnepélyes keretek között közösen lerakta a ráróspusztai új Ipoly-híd alapkövét Miroslav Lajčák szlovák, és Balázs Péter magyar külügyminiszter. Ahogy Balázs Péter az alapkőletétel után rámutatott: egy híd újjáépítése mindig szimbolikus…..
BUNKÓ 2009.11.10 09:53:00
Remélem a két adó hallgatói összefognak, és együtt lehet tudunk valami tenni, hogy ez a mocsokság ne történhessen meg...találkozzunk valahol, és beszéljük meg!!!!Nem lehet, hogy ezt szó nélkül hagyjuk!!!! Írd le a kommentekbe a véleményed, ötleted!..
BL gondolt egyet, és megírta a smasszerok méltó párját, olvassátok: HRita nagyon szépen körülírta a férfinem egy részének jellegzetességeit, következzen akkor egy tipikus mai magyar nő,   Az ösztönnő. Az ösztönnő 20 és 30 közötti dolgozó fiatal…..
BUNKÓ 2009.09.28 15:46:01
@afromagyar: csinálhatnánk egy ilyen igazi magyar rántottcsirkeladaszotüdülőbalcsi pronyó családot, egy tetszőleges történettel, benne zz összes karakter elemzésével :)
Józsival összedugtuk a fejünket a hétvége folyamán, meghánytuk-vetettük a dolgokat, kidumáltuk a Csajokat is, és arra a következtetésre jutottunk, hogy az Olvasói rovaton belül bevezetjük az egypercesek fogalmát. Sokan küldtök kisebb terjedelmű posztokat, megpróbáljuk hát…..
Az előző részben sorra vettük a felelőtlen kisebbség főbb csoportjait, akik más szórakozását, örömét gyakran elrontják, de nézzük meg a többieket is, akiket nem feltétlenül a fineszes, pimasz cselek érdekelnek. Az igazi szurkolókat továbbra is egyszerűen a közösségi…..
A pocakos, beszívott szöszi holland bácsi , aki nagy színész lehetett volna, ha nincsenek a kilencvenes évek. Rutger Hauer Hollandiában született 1944-ben és Amszterdamban nevelkedett. 15 évesen lefarolt otthonról és többek között teherhajón takarított meg ilyenek. Miután a…..
BUNKÓ 2009.09.08 10:10:31
A mai leletet K-nak köszönhetjük meg hálás szemekkel, én nem is kommentálnám, annyira szép. Ha már úgyis elkezdtünk a többiekkel vendéglátózni, az új koncepció szempontjából is szerencsés a mostani poszt. Aki a klasszikus, nyelvi bravúrokat hiányolta, annak ma…..
Szándor kollega remekbeszabott posztja után Tibor is hatalmas kedvet kapott a gondolatmenet továbbgörgetéséhez. Érintettük a témát már a fiatal és a középkorú párok esetében is, hátha tudunk a mostani alkalomra is valami olyat összekukázni, ami az újdonság erejével…..
Szöszi szépfiúként kezdte , de ma már egy depressziós félalkesz nőimitátor mosolyog ránk vissza. Gary Busey a kilencvenes évek elejének főgenyája karrierje Texasban indult, mivel ott született. A színészet mellett a zene világába is belekóstolt, tehetséges dobosként több…..
A poszt amiért ki leszek végezve valószínűleg ( a párom konkrétan vacsora megvonással megfenyegetett meg, amint meghallotta kiről akarok posztot írni ), pedig mai hősünk egy reményteli ZSsztár. De valószínűleg sohasem fogják oda sorolni csak én, mivel nyereséges filmeket lehet…..
BUNKÓ 2009.07.02 11:19:13
Hát Brigitte legalább valaha jól nézett ki, de Tori nem. Olyan mint egy festett sörényű gerincbeteg ló egy bagoly szemeivel kisminkelve. Én már a Beverly Hills 90210-ben sem csíptem, mondjuk ott is kb. 2 évad arról szólt , hogy veszi el a szűzességét a helyi Villám Géza csávó.…..
BUNKÓ 2009.07.02 11:18:21
Az A&E nevű amerikai kábelcsatorna kreatívjainak agyára mehetett valami, túl erős anyagot szállított a nepper, vagy los angelesben még most is lehet napszúrást kapni, ki tudja, mindenesetre azt nehéz elképzelni, hogy valaki ép ésszel képes egy olyan reality-t berendelni, amiben…..