Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyeki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
nyeki 2009.06.06 11:26:32
Kedves posztíró!

Nekem az ismerőseim között van olyan házasság, ahol pont a fordítottja van, mint amit te leírtál. Ott a férfinak van szeretője, viszont a házasságban tisztelik egymást.
Én a megcsalás alatt inkább az érzelmi megcsalást értem, ha például átver, eljátsza a bizalmam. Ha nem működik a szex, és az egyik fél szeretőt tart, az még beleférhet, de csak akkor ha: megbeszélik.
A szüleim például nem beszélték meg, és elváltak, viszont sokkal jobb lett. Az első pár év rossz volt, viszont most már mindegyiküknek új párja van, akiben megbíznak és akivel boldogok.
Én magamból kiindulva, sztem egy baromság hogy nem tud okot mondani, mert csak tudom már, hogy mit, miért csinálok!
És mivel én házasságban élek, tudom azt is, hogy tisztelnem kell a másikat annyira, ha valami gáz van, akkor nem félrekúrok, hanem megoldom.
A házasság, pont a bizalomra épül, és ha ez elveszik, akkor már nincs értelme. Ha mondjuk csak egyszer tette volna meg, beismeri rögtön, és bocsánatért könyörög, akkor oké. De hogy 4hónap alatt, bevallottan 5ször...hát.....én a helyedben elválnék. A gyereketeknek meg lehet hogy az elején furcsa lesz, de ha találsz egy helyes nőt, aki megbecsül akkor sokkal boldogabb lesz, mint egy olyan házasságban ahol már nincs meg a tisztelet. A házasságért igen, küzdeni kell, de csak akkor ha megéri, és ha mindakét fél akarja, és nekem úgy tűnik, ezt csak te akarod. A feleségednek nem hisztiznie kellene, hanem letenni valamit az asztalra.
Sok szerencsét!
nyeki 2009.06.07 13:51:34
@SzZ: Juppié! Nem rossz ötlet ám! :)
Megcsaltalak Pénz, pia, pina 2009.06.07 09:09:00
Szerintetek is minden férfi gyáva és hazug és csak a címben szereplő triumvirátus érdekli őket? Sziasztok!A házasság a jó magyar felfogás szerint a nő és gyerekei számára megaláztatások és sérelmek sorozata.Én ebben nőttem fel mint gyermek és az én házasságom is ilyen…..