Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LODA

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTI OTS üzleti sajtószolgálata az a rendszer, amiben minden cég megjelentetheti pr-anyagát legújabb fejlesztéséről, vagy esetleg a minden eddiginél nagyobb osztalékfizetésről. Az MTI hírek közé csempészett anyagokat nem a távirati iroda munkatársai írják, az MTI minden…..
LODA 2010.11.17 18:58:10
Mióta a Subba rákoppintott Mesterházyra, azóta buzgón írogatják a posztokat az MSZP-elnök Facebook-oldalán, habár némileg energiatakarékosabb üzemmódban: hogy jobbára csak az amúgy máshol is megtalálható parlamenti felszólalásokat és egyéb beszédeket linkelik.Orbán Viktornak…..
ExT azt hitte, hogy az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie a kikapcsolást, miután délután háromkor kártyáról rendezte a T felé fennálló tartozását. Ötkor mégis lecsapott a bárd és mind a négy száma elhallgatott. Ő azt állítja, 15:14-kor megkapott banki sms-e van, a…..
Egyre-másra jelennek meg válogatások a legszebb szurkolókról – blikk.hu, nso.hu. Sőt, valahol még meg is szavaztatták az olvasókat. Persze melyik ország szurkolói a legszebbek a 2010-es VB-n? Közmegegyezés szerint Paraguay leányai a legbájosabbak/legszexibbek. Ennek örömére…..
LODA 2010.06.18 09:06:31
A német Fraunhofer Intézet kutatói új találmánnyal rukkoltak ki, előállították az ütésre elviselhetetlen bűzt árasztó sisakot. A Sankt Augustin-i kutatóközpont anyagmechanikai részlegénél kifejezetten a biciklisek közlekedésbiztonsági érdekeit szem előtt tartva…..
 Felmerült bennem, az utóbbi időben pár dj fail video megtekintése után, hogy nem lenne hülyeség akusztikus gitárt vinni kisebb bulikba, majd Bob Dylan számokat játszani technikai probléma felmerülése esetén. Íme egy fasza Tiesto Fail Szentpétervárról!   ..
anonim [szexfüggők] Ready to fly? 2010.05.17 08:50:00
Egyszer helyettes sofőr voltam Ferihegyen egy kisebb utazási iroda megbízásából. Amint várom a vendéget, kénytelen vagyok elnézni, ahogy a Zóna Taxit reklámozó ledér szuka rövidszoknyában fel-alá riszálja magát előttem. Nagyon izgatóan mozgatta a seggét. 40 percet késett a…..
Magyar fejlesztésű iPhone-os DJ-programtól lesz hangos a világpiac néhány napon vagy héten belül: megjelent a DJ Player, egy kőkemény, ultrastabil alkalmazás, amely után majd még kevesebben akarnak lemezjátszóhoz nyúlni. A szoftver nem egy kétdeckes keverőprogram, tehát nem…..
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..