Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Symatsek

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a címet azért érdemelte ki, mert egy héten belül kétszer is elkészítettem, és összesen kb. 10 különböző ember állította egybehangzóan, hogy állati finom. :-) Úgyhogy nem is késlekedem vele többet, hanem közkincsé teszem. (Ja, és mint azt tőlem megszokhattátok, ez is 30…..
Üdv!  Az én személyes tapasztalatom: azzal kezdeném, hogy középvezetőként dolgoztam egy országos cégnél, több száz dolgozó, több mint 150 iroda. Hatalmas elvárások a vezetőség részéről, feszített munkatempó, szóval megtanított a felelősségre és a döntéshozatalra.…..
Pályakezdőként, friss diplomával az ember 80 ezer forintos nettó fizetésre számíthat. Elkeserítő...A pályakezdők viszontagságai akár több oldalt is megérnek, én csak a saját sztorimat mesélném el. A külkerre jártam és az utolsó félévben gyakorlati időt kellett töltenünk…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Mai tanítás:  Lányok, sose kezdjetek olyan férfival, aki pár hónapja van túl a szakításon, és még nem heverte ki az elsőt!A kép innenKedves szakítós brigád!Több hónapnyi olvasgatás (magamra ismerés, röhögés, elképedésâ026stb.) után határoztam el magam, hogy megírom…..
Symatsek 2009.01.13 16:21:38
@muha: sértette az önérzetem azért, mert nem akartam elfogadni, h én nem vagyok "szerethető". Az a fajta vagyok, aki nehezen adja fel a dolgokat. Meg társra vágytam, de rossz ajtón kopogtattam. Nem akartam időben elfogadni a tényeket, pedig sokan mondták :)
Symatsek 2009.01.13 16:25:00
@muha: nincs mit :P