Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fapina

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Délelőtti szabály:  ha valakit FurcsaFiúnak hívnak, akkor nem érdemes kezdeni vele. Meg AranyosFiúval se.Innen loptukKedves Szakítósok!Ma egy mókás kis történettel örvendeztetlek meg titeket arról, hogy az alkoholos befolyásoltság bizonyos foka mennyire nem kedvez egy bimbózó…..
A húsvéti szatíros sztorim már előrevetítette, hogy tesznek majd még fel pár izgalmas kérdést a helyen, ahol erre a napsugaras szép világra születtem. Az egyik szórakozóhelyen történt, hogy egy átmulatott szombat este után hajnali kettő körül összefutottam a nálam 15 évvel…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
fapina 2008.12.13 20:28:46
Addig szerencsétlenkedtek, hogy a végén el sem kezdtek járni. De nem is baj.A kép innenHelló. 3 és fél éve boldog párkapcsolatban élek. Sajnos a drágám időnként hajlamos kissé elhanyagolni engem, pl, ha sokat melózik, állandóan fáradt, stb, nekem pedig folyamatosan…..
Tudjátok, ma este találkozunk, Főbe-járat, Astoriánál a Subway és a Pizza Hut közötti ajtón kell bejönni. Érkezés 9-től. Ott találkozunk. Mi sem ismerünk senkit, szóval jöhet bátran akárki, bárki, mindenki...
Szőrmebunda? Télen? Selyemharisnya? A külföldi ösztöndíj miatt elválás általában bukó, igaz, nem mindig.   Ez egy történet, ami két olyan emberről szól akiknek látszólag semmi keresnivalójuk nem volt egymás mellett. (én, lány akkor 21; ő M. fiú, 22) Azóta…..
Egy a Dunától nyugatra fekvő kisvárosban születtem. Pár ezer lakos, posványos éjszakai élet, virágzó hitvilág, vasárnap szigorúan templomlátogatás, pletyka, könnyen megbotránkoztatható, kibeszélésre hajlamos öreg nénik és bácsik. Falusi idill. Itt esett meg, hogy 16 évesen,…..
Mit esznek a férfiak? Egy-két-há 2008.12.08 00:23:55
Annyit mondok, hogy Miss Poppy 1, Sarah Stanley 2, Pudli Pötty 3.Azt nem árulhatom el, hogy mit takarnak a számok, de lehet kommentben tippelgetni, és várjuk, hogy valaki 4-gyel mindent vigyen!..
Fizikai antropológia: amely a hajdan élt és a mai ember fizikai, azaz testi tulajdonságaival foglalkozik. Igen, hajdan élt, de jelen esetben még mindig. Mit tesz az ember lánya kétségbeesésében a tömegnyomás hatására? Beilleszkedik (nem mentegetem magam, az ember lánya…..
Mit esznek a férfiak? Milán 2008.12.05 14:14:00
Hűvös októberi este volt, mikor az egyik csoporttársammal buliba igyekeztünk az ország legjobb műszaki sulijának leghangoSCHabb, legkockább kollégiumába. Akkoriban ott lakott a csupaszív, ámde a lányok körében annyira nem népszerű (akinek elsírod a bánatod, akivel jót lehet…..
Mit esznek a férfiak? A pacalos 2008.12.03 19:42:00
Sose tarts fel egy lányt, ha pisilni siet! Már itt elrontotta a fiú. Épp a ZP-ben róttam a kilómétereket, hogy elérjek a mosdóig, mikor egy nem éppen kis termetű fiatalember toppant elém. Először nem szólt, csak feltűnően végignézett, alulról fölfelé, fölülről lefelé, a…..
fapina 2008.12.03 23:05:51
Jó a segged ebbe' a cipőbe'!Gyüssz tipogni?..