Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Zhiraaf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük, hogy ott voltatok a lemezbemutató koncertünkön az A38-on, a tapsokat, a bíztatást, a lelkesedést, és jó volt látni, milyen sok ismerősünk eljött, olyanok is, akiket már vagy tíz éve nem láttunk. Szerettük ezt az estét, még egyszer köszönet érte.A…..
Az ABC nem tartozik kedvenc adóim közé, istenigazából egy sorozata van, a Lost, ami érdekel (na jó, a Született feleségek az ötödik évadra megint vicces lett, jöhet az is), és valahol drukkoltam a Life on Mars-nak is, no meg korábban a Dirty Sexy Money és a Pushing Daisies is bejött…..
El Zhiraaf 2009.03.11 15:00:31
@Önjáró Talajgyalu: eltékozolt lehetőség? Ebben egyetértünk, csak szerintem az tékozolta el, aki cancelt mondott erre a sorozatra. Hogy a szereplők "beleszürkülnek a szerepükbe"? Inkább nem volt lehetőség kibontakoztatni a karaktereket (mit kezdenének Simonék egyedül? Kicsoda Book?). A szűkös időkeretbe nyilván bele kellett férnie a kötelező eksönnek, így óhatatlanul háttérbe szorultak dolgok.
Engem egyébként rohadtul nem érdekel, hogy bizonyos külsőségekben hasonlít a SWra. Másról szól. Ilyen erővel azért is ekézhetnéd a sorozatot, mert az alapszitut az amerikai polgárháborúból csórták. :-P
Ja és nem szoktam Fireflyra recskázni... fujj
El Zhiraaf 2009.03.11 15:01:45
@doktor.dikhed: Tipikus, sablonos? Hát, attól szvsz messze van... de ha nem érzed, én nem fogom neked elmagyarázni
hogyvolt Firefly 1x09 - Ariel 2009.01.30 09:00:00
Kedves utasaink, egy időre magunk mögött hagyjuk a vadiúj vadnyugatot, és bemerészkedünk az ultramodern, high-tech központi bolygók területére, ahol a kerítés kolbászból, a háztetők mézeskalácsból készültek, az egy négyzetkilométerre jutó szövetségi tisztek aránya pedig…..
Lehet venni: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=iwiw Legalábbis próbálkozni venni.....
Szerencse,  hogy nincs tapétánk, különben biztos lekapartam volna az elmúlt egy órácskában. Egyik kedvenc blogom, a ZSkategória legfrissebb postja Steve Guttenberggel, a Rendőrakadémia című, szép múltú, de mára súlyosan elavult sorozat főszereplőjét veszi górcső alá. A…..