Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wizz Air

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..
Mivel a média és a bulvár itt-ott szinonim fogalomként egymásra simul, ezért teszünk egy sétát a hülyeség napfényes oldalán.Voksán Virág volt barátjának ellopták a mobilját, amin hogyhogynem volt néhány fénykép Virágról, amint éppen orálisan kielégít. Persze a mobil…..
Wizz Air 2009.01.31 16:11:57
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
Igen, ez hírnek számít, ugyanis eddig semmilyen Beatles-dalt nem lehetett letölteni a netről legálisan, még csak részleteiben sem. Most viszont egy norvég podcast jóvoltából elérhető lesz elvileg az összes dal kronológiai sorrendben, ráadásul úgy, hogy mindegyik előtt…..
Az mondjuk nem lehet vitás, hogy az év legjobb spamját kaptam meg hétfő délután, de az az érzésem, hogy Braco (ejtsd:Brácó) még hónapok múlva is ott lesz a viccesspam-élmezőnyben. Ha valaki nem ismerné, az érzékeny pillantású és csodahajú zágrábi férfi bemegy egy terembe,…..
Sokat cseszegetik a kínaiakat a borzalmas angolsággal megfogalmazott felirataikért (itt és itt is akad pár jó példa, de egy perc guglizás után még lehet találni egy tonnányit), joggal persze, mert azért az angol nem annyira bonyolult nyelv. Éppen emiatt csillanhatott fel kismillió…..
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..
Balázs két történetet is küldött, mindkettőt a Posta jóvoltából. Először hiába adott meghatalmazást, mégis a bürokrácia legmélyebb bugyraiba zuhant és más nem vehette át a levelét, másodszor pedig az új épületbe költözött posta egyoldalúan módosította a szerződést…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
Azt ígértem hogy egyszerű, gyors és kevés macerával - munkával járó ételek fognak itt szerepelni. Na jó, alapvetően, de nem mindig.... például most ez éppen nem fér bele az ígért kategóriába. De nagyon finom, és komolyan megéri azt a kis munkát! Ami egyébként a magyar…..