Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth András MTA PTI

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez alkalommal Molnár Ákossal azt beszéljük meg mire kell vigyázni a munkaszerződés megkötésekor...
A blog célja, hogy segítse az eligazodást a munkajog világában. ..
Az ún. legősibb mesterség művelőire - talán romantikus irodalmi emlékeink, talán a középosztály reflexszerű bűntudata miatt - hajlamosak vagyunk szánalommal tekinteni. Önök is elkövették már azt a hibát, hogy szociálisan igen érzékeny körökben szóbahozták az utcalányok…..
 Az MSZP a történelmi megsemmisülést vagy a totális szétesést kockáztatja, ha végrehajtja a miniszterelnök forgatókönyvét. A pártnak el kell döntenie, hogy Gyurcsányt akarja megmenteni, vagy saját magát. Már két hete sincs az MSZP-nek, hogy észrevegye miniszterelnöke…..
A párhuzam továbbra is dívik. Christy Romer, az elnök gazdasági tanácsadóinak vezetője így látja...
Görögországra elsősorban nem azért kell figyelnünk, mert a mostani zavargásokhoz valami nagyon hasonlóban volt részünk Budapesten 2006 őszén. Athén éppen a jövő miatt lehet intő példa a hatalmon és az ellenzékben lévő uraknak és hölgyeknek, ha az események - korrupció, a…..
Mint bizonyára/remélhetőleg mindenki tudja, ma van a Holokauszt-emléknap. E napon sok mindent lehet csinálni - megemlékezéseket közölni, megemlékezéseket tartani, vagy lehet hallgatni róla, amint azt aMagyar Hírlap vagy a Magyar Nemzet teszi. Én egy, az új…..
 Minden jel arra mutat, hogy az 1929-33 közötti világválságnál is mélyebb és talán tartósabb válsággal nézünk szembe. A válság előrehaladásával egyre több kártyavár omlik össze, s derül  ki, hogy korábban megalapozottnak gondolt fejlődési modellek álpénzre…..
 http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=agxlt5ZPtyLA&refer=news..
Hétvégén a budaörsi IKEÁ-ban csúcsforgalom volt. Tele volt szlovák vásárlókkal. Hopsz. Lehet, hogy túl erős árfolyamon lépett be Szlovákia az euro-övezetbe? Lehet, hogy hamarosan az euro-övezet nagybetegeihez, Görögországhoz, Olaszországhoz, Spanyolországhoz és Irországhoz…..
Véget ért a világgazdaság egy korszaka. A régi szétomlásának és új korszak kezdetének fajdalmas korszakába értünk.  A világban is és Magyarországon is a válság jelenségek egyre torlódnak. Ma már egyértelmű az export és az ipar összeomlása, a forint gyengülésének…..
 http://nyilasi.tozsdeforum.hu/..
 Már hónapok óta mondogatom barátaimnak, ismerőseimnek, hogy akár a legrosszabb is bekövetkezhet a hitelválság nyomán. Pedig az elmúlt hónapokban sok lépés történt, hogy a világ elkerülje az 1929-33-as világválság megismétlését. 1929 egyik nagy tanulsága az volt, hogy…..
 A spanyol kormány rendeletet tervez kibocsátani, ami szabályozza, milyen hőmérséklet lehet középületekben, állami intézményekben. E szerint, nyáron, maximum 26 fokig lehet lehűteni légkondicionálással a középületekben a hőmérséklet, s télen maximum 21 fok lehet a…..