Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnnybgoode

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában vannak bizonyos sztereotípiák az emberekben a közösségükről vagy nemzetükről, aztán eléggé meglepődnek, ha egy kutatás teljesen más eredményt hoz ki. A magyar társadalom magáról alkotott képmása alapján mi a nyugati kultúrához közel állónak gondoljuk magunkat,…..
Pézsma Most menjek vagy maradjak?! 2013.02.25 15:27:16
Sorkatonaként abban az időszakban voltam határőr, amikor a keletnémetek fegyver helyett bőrönddel indultak meg nyugat felé. Előszeretettel Magyarországon keresztül: zöld határon, hamis útlevéllel, páneurópai pikniken, majd ’89 novemberétől szó szerint a falat ledöntve, mindent…..
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
Sok mindenben lehetne más a hazai közélet. Lehetne demokratikusabb, lehetne kevésbé korrupt, lehetne kritikusabb, lehetne belátóbb, lehetne bölcsebb… Sok minden lehetne. De leginkább talán bátrabb lehetne. Mondjuk, olyan merész, mint amilyennek az LMP kongresszusának küldöttei…..
A KARD LMP: jön a borotvaél 2012.11.18 14:59:00
Fabius barátom a Varánuszon már temeti őket, turul_2k2 a Mandineren viszont irányváltást vizionál. Valóban, van még lépéslehetőség a játékban, még ha elég nehéz is elhinni a csapatról, hogy képes meglépni. A Mandiner szerzője által felvetett jobbközép irányváltás ugyanis…..
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
Johnnybgoode 2012.11.18 13:52:42
@Putyilov gyári melós: arról ismerni meg a magad fajta mantrázót vagy bértollnokot vagy hogyishívják nekem mindegy, hogyha az ember ír neked vagy kérdez tőled valamit, akkor nem arra válaszolsz. Politikusnak is jó lennél! Nem lehet, hogy te vagy Szanyi kapitány?
Johnnybgoode 2012.11.18 14:20:35
@Putyilov gyári melós: egyrészt néha meghallgatom, hogy Schiffer miről beszél a Parlamentben, nemcsak bértollnokok írásait olvasom a neten. Másrészt, ha annyira jelentéktelen az LMP, akkor hogy lehet, hogy rajta múlik minden? Mitől olyan fontosak most, amikor olyan kevés szavazójuk van, hogy be sem kerülnének a Parlamentbe? Miért az ő szavazóikon múlik minden?

Kétféle LMP szavazó van: az egyik az E14-re fog szavazni, a másik pedig az LMP-re. Az utóbbi SOSEM szavazna az E14-re, tehát OV megdöntésének tekintetében tök mindegy, hogy csatlakozik-e az LMP az OV-t dönteni akaró egyesüléshez vagy sem.
Nem tudom, mit olyan nehéz megérteni ezen!
Johnnybgoode 2012.11.18 13:49:38
@zotyesz11: ez nagyon jó!

Engem is érdekelne, ha valaki, aki nagyon okos itt leírná, hogy milyen egy jó párt!
Ha választhatnék, melyik párt képviselőivel menjek el berúgni, nem lenne kétséges, hogy az LMP-sek lennének a befutók. A jóarcarány itt a legmagasabb, Karácsony Gergő talán az egész mai mezőny legértékesebb politikusa, Vágó Gábor dumájánál csak az arcszőrzete viccesebb, az…..
Johnnybgoode 2012.10.15 23:25:16
@Lord_Valdez: az biztos, hogyha elfogyna az összes benzin sokkal kevesebb sajtért kapnék, mint most;)
Egyébként az autót az autógyárban gyártják, nem pedig a pénzgyárban.
Johnnybgoode 2012.10.16 11:53:14
@Lord_Valdez: a pénz nélküli életnek nem a cserekereskedelem az alternatívája, ebbe az irányba felesleges gondolkodni vagy ellenérveket gyártani. Létezik több elmélet, nézz utána, ha érdekel és lesz egy kis időd.
Johnnybgoode 2012.10.22 12:55:46
@Lord_Valdez: előbb definiáld mi az, hogy komoly.
Ne viccelj, hogy tudnék neked komolyat mutatni? Az emberiség több ezer éve pénz alapon működik. Szeretnél egy modellt, ami mondjuk 98%-os valószínűséggel lemodellezi, hogyan működne egy pénz nélküli világ? Manapság 1 napra előre sem lehet megmondani, hogy mi történik másnap a gazdaságban, politikában annak hatására, ha valami nagyokos bejelent valamit a tv-ben!
Nyilván kockázatos minden más rendszer és az átállás is, neked baromira nem éri meg, mert van kaja, meg tiszta víz, nincs háború és még bambi is kapható.
Viszont az emberiség 80%-a nem tud blogolgatni, nekik ez a mostani rendszer a kockázat, minden egyes nap az, és az életükkel fizethetnek érte, nem pedig egy akciós iPod megvételének elmulasztásával.
w No pasaran 2009.06.09 17:50:00
EP-választás, III. rész - MSZP Tavaly nyáron az utolsó nyolc évben először a 100 emberből a Szonda szerint csak 18 mondta, hogy ránk fog szavazni. Tavaly nyáron, gyerekek! Egy évvel később nyertünk. Gyurcsány Ferenc, Ősz 27,1 Ez eddig reménytelien hangzik, a 18 százaléka majdnem…..
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
Johnnybgoode 2009.06.08 12:53:24
@Tóta W. Árpád: olyan szomorú és frusztrált ez az írás! Nem is csodálom, hát mi lett a kis kedvenc szadeszeddel?
Jajj, kipurcant.
Szegény Árpi!
A népi bölcsesség szerint ahol a kampányhajrában meg a választás éjszakáján összegyűlnek a jó csajok, ott öröm lesz, lásd Fidesz, 1998, vagy MSZP, 2002 (nem ellenőriztük). Ez esetben az LMP is örülhet majd vasárnap, legalábbis a tegnapi kampányzáró tanúsága alapján,…..
Johnnybgoode 2009.06.05 23:30:35
@zsombor: te egy olyan ember lehetsz, aki szereti a komplett, gondosan kidolgozott és menedzselt, látványos, hangzatos "megoldásokat" - vagy ahogy ezt a teféléd szokta mondani - profi megoldásokat.
Akármit is mondhatna az LMP, sosem jutna el hozzád, hiszen az LMP megoldása amatőr-bugyuta-aranyos-lelkes számodra.
Az LMP óriási hátránnyal indul lehetőségeit tekintve a többi párthoz képest, nem is értem, hogyan hasonlíthatod össze azokkal.
Kb. olyan hátránnyal, mintha a te blogod nem az indexről nyílna most épp, hanem vmi ismeretlen, sosem olvasott oldalról és 20 komment helyett 2 lenne rajta.