Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icehockey66

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felpörgött a szerencsejáték-ipar, a nulltalálatos lengyelezés után kedvezett a tippelőknek a válogatott Horvátország 8-0-s legyőzésével. Mi sajnos hibáztunk, amikor vonatkozó bejegyzésünket csak másfél órával a kezdés előtt élesítettük, de úgy véljük, sikerült korrekt…..
Több olyan csapat is esélyes a magyar bajnoki címre utánpótlásvonalon, amelyek a küzdelmek első fázisában szerényebb teljesítményükkel nem tartoztak a legjobbak közé, de fordított példa is akad. Volt alakulat, amely végig meggyőző teljesítményt produkálva a tabella éléről…..
icehockey66 2010.02.09 13:01:32
@JoAzUgyse: A bírónak nevezett vminek én voltam a vonalbírója......két rosszul játszó csapat meccse volt , a szerencse is döntött és a végén fejben dőlt el....nagy közhely , de be kell lőni az emberelőnyöket ;)
Ladányi Balázst, a Briancon légiósát Franciaországban érte az a hír, amely múlt héten megrengette a magyar jégkorong-társadalmat. A válogatott 11-ese őszintén beszél arról, miként érintették az események, hogyan képzeli a folytatást. Ladányi Balázs soha nem játszott egy…..
Jégkorong Alba Volán 19 2009.03.30 15:19:00
A magyar bajnokcsapat Ocskay Gábor emlékére korrigálja nevét. Az Alba Volán név kiegészül az excsapatkapitány mezszámával, derült ki id. Ocskay Gábor szakosztályvezér hétfői sajtótájékoztatóján. Mint arról törzskommentezőnk már beszámolt: a jégcsarnok új…..
icehockey66 2009.03.30 19:34:19
@jágör68: @freddyD:
Eddig én sem szerettem volna , ha azt hiszitek h nem tisztelem az emlékét....
emléket tisztelni egy dolog...de lassan tényleg mindent alapítunk , építünk és elnevezünk...
a szám visszavonása jó ötlet sztem...a volánban és a válogatottban...nincs értelme minden klubban ( régi kommentből :vannak olyan kissrácok akik miatta kezdtek el hokizni és a szám sokat jelent- játékosként tudom)
2 : sztem Pindáknk ha egy jó ötlete volt életében akkor az a kupanévadó : Ocskay - kupa a legtechnikásabbnak-na ez sztem is télleg jo ötlet és alapja is van
a stadionnal egyetértek h rola nevezzék el , a klubbal kapcspolatban én sem
a szobor jo ötlet , de sztem így is mindenki tudni fogja mielőtt belép a pályára , h itt játszott a KisCsicsó
ez az én véleményem , lehet h különbözik másokétól , vitázni nem áll szándékomban , leírtam amit gondolok...
Április 2-án, a Finnország elleni barátságos mérkőzés előtt vonultatják vissza az elhunyt ifj. Ocskay Gábor 19-es számú válogatott mezét, közölte az MTI-vel Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a nemzeti csapatban soha senki…..
icehockey66 2009.03.26 23:53:29
@Jozsmag25: @Porthoska: ok...ugyis jöv héten csináltatok pólót...és ott fogok pislogni a két cserepad közt...ezzel is erőt adva a srácoknak..
és jövőhéttől minden túlvilági tudni fogja a "fakanálcselt" :)
ma edzésen a tiszteletére a fejvédőm hátulján a száma volt és meghuztam a cselét...örökké emlékezni fogok rá...és mostantol emberek...
ne siránkozzunk , csak ajóraemlékezzünk , csak a szépre , ésörüljünk h egy ilyen játékosal egyidőben éltünk...
tudom h hallod ezeket aszavakat...tudom h mindig velünk leszel...mélyen...a szívünkben #19
A ma elhunyt Ocskay Gáborra emlékezik Magyarország. Este hatkor minden jégcsarnoknál gyertyagyújtással hajtanak fejet az emberek a magyar hoki egyik legnagyobb alakja előtt.Az Alba Volán Blue Brothers szurkolói csoportja a következő felhívást juttatta el hozzánk: "Tisztelt…..
Magyar és brianconi szempontból jól végződött a francia bajnokság alapszakasza. A Briancon négy pont előnnyel végzett az első helyen, így pályaelőnnyel játszhatja le a playoffot. Mind a négy magyar játékos pontot szerzett a záró fordulóban. Huzamos ideje listavezető volt a…..
A rigai selejtező óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a magyar válogatott kapusa a szlovák Extraligában. Ennek eredményeképpen zsinórban négy mérkőzést nyert a késmárki csapat. Budai 94 százalék fölött teljesít, egymás után hat büntetőt fogott meg. A szép sorozat…..