Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipkés zsoli

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
csipkés zsoli 2008.12.01 23:11:50
na, látom azóta sem változott semmi... néhány szösszenetet találtam, rengeteg okos mondatot, én is itt hagyok párat...

no:

Árpád,


miért hörrtévé? miért vagy már megint egyoldalú? miért nem az atv-vel példálózol? van ott elég szenny, vagy nem? vagy ott mindig az igazi iagzságot hallhatod (ferkó után szabadon)? én értem, hogy nyilván jobb a hörrtévét leírni, az mégis a másik oldal szara, de legalább néha figyelnél arra, hogy próbálj hitelesnek tűnni... legalább egyszer megpróbálhatnád, tényleg csak a látszat kedvéért...

érdekelne az is, hogy mi a véleményed például arról, hogy ferkó szerint - talán 2 hónapja rebegte a kamerába - nincs ok pánikra, magyarországot elkerüli a válság (ez már akkor is nyilvánvaló baromság volt, ettől függetlenül az ő szájából annyira súlytalanok a mondatok, hogy senki sem foglalkozott vele igazán. inkább csak ráhagyták.... egy hétre rá, már finomított, azt mondta, az elsődleges hatások kerülik el, egyébként "nyilvánvalóan" kell következményekkel számolnunk... még egy hét, és már arról tájékoztatott ez a szent ember, hogy nagyobb a baj, mint amilyennek gondoltuk, problémáink lehetnek... következő héten már arról szóltak a hírek (erről már nem ő vartyogott először), hogy mentünk tarháért a valutaalaphoz... ok, jött a rizsa, hogy erre tulajdonképpen nekünk nincs szükségünk, de a biztonság kedvéért és a "piacok megnyugtatására" elintézték a hitelkeretet(a piacot valószínűleg középtávon - ha a válságtól eltekintünk, akkor rövid távon is - az nyugtatná meg, ha egy ilyen hitelét vesztett ember nem kötne már semmiféle megállapodást senkivel) tényleg parádés kondikkal, hiszen a rendtart most csak 0,25% évente, és a kamat is piti, bár erről azóta már kiszivárgott ez+az, pl. hogy valójában nem is fix, hanem hetente változó... azt nem mondom, hogy a szerződés még a mai napig nem ismert a nyilvánosság számára, mert nem akarom a saját érdeklődésemet (merthogy engem tényleg érdekelne az a doksi) kivetíteni másokra, de főleg azt nem szeretném, hogy rámsüssé(te)k az egyébként oly elcsépelt és unalmas "fidesznyik" jelzőt, minden esetre annyi bizonyos, hogy az első részt már lehívták ferkóék (annak ellenére, hogy semmi szükség rá). de biztosan fontos, hiszen a további lehívásoktól még maga ferenc császár is viszolyog: "a Jóisten mentsen meg attól, hogy elköltsük. Lényegében ez egy biztonsági tartalék, itt van a spájzban. Magyarország eurótartaléka 17-18 milliárd euró, az IMF ezt növeli, a jegybank pedig ezt befekteti, kamatoztatja. Egyébiránt, ha mégis lehívnánk, és esetleg (figyeled, esetleg...) el is költenénk, az csak annyira adósítaná el az országot, mint a mai hitelek, mivel azokat nem iskolafelújításokra, bérekre, vagy választási kampányokra költenénk".

erről nyilván nincs véleményed. szijjártóról szerencsére van...