Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xiz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok nagy RPG rajongó, életemben egyetlen egy rund M.A.G.U.S.-t játszottam, és még a Kaland-Játék-Kockázat nagy részét is végigcsaltam. De EZEN nekem is elszállt az agyam. Kérem, így kell meghozni a kedvet egy termékhez. Le a kalappal a Fantasy Flight Games előtt.  …..
Készülőben van egy új kampányom, és ennek az egyik csatáját szeretném közzétenni tesztelésre. Az 5letet az oldalról loptam, remélem emiatt nem haragszik senki. Észrevétel, óhaj sóhaj meglátás stb. ne kíméljetek!   Space Ship Defender :Imperial Guard (500pts) Attacker…..
xiz 2010.09.09 13:04:30
@Kryw:
Szerintem páran még mindig várunk a beszámolóra :)
2010-ben első alkalommal kerül hazánkban megrendezésre Grand Tournament, ami Budapest GT néven a Kristálycsarnok szervezésében kerül lebonyolításra.Idő: 2010. október 16-17. Helyszín: Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (1101 Budapest, Hungária krt. 9-11).A játékokra a…..
Nem tudom, hogy hányan ismerik a GW 1987-es gótikus horror táblás játékát, ami a "The Fury of Dracula" névre lett keresztelve. A játék nem volt az a hihetetlen nagy siker (mint mondjuk a Space Hulk), a Fantasy Flight Games mégis látott benne fantáziát, hogy egy kis…..
xiz 2010.07.26 10:49:25
Sok rosszat el lehet mondani a GW-ről, de azért a WHFB 8. kiadásához olyan finom dolgokat csináltak (persze limited edition), hogy azt lehetetlen nem értékelni, hozzák az igazi "steampunk" hangulatot, nekem nagyon bejönnek - mondjuk biztos nem venném meg, főleg ennyiért. :) De…..
    Vöröspáncélos légió, 2010.-es codexxel - lássuk, mennyi az annyi: Modellezés összesen : 13 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: A stormraven-re még kell várni 4-5 hónapot, minden más faszányosan ki van munkálva.  Műanyag figurák: Itt is hódít a műanyag -…..
A sorozat lezárásaként mi más is következhetne, mint az összesítés. Mint minden hasonló ceremónia előtt van egy rövidnek szánt, unalmas ömlengés, amit mindenki átgörget, mert az eredmények itt sorakoznak 2 scrollnyira. Ezért most formát bontunk, és előbb jön a sorrend, csak…..
 Az első megalapított rendház, vajon a pontjaik méltóak ehhez?:Modellezés összesen : 14 pont (a 15-ből)Figura-ellátottság: Szinte hibátlan a felhozatal, egyedül Bélát és temrinátor-barátait kell konvertálni, ami nem igazán kunszt. Műanyag figurák: Sok-sok műanyag kit,…..
  A világok elemésztője, a "Hipertéri árny", az Alien-horda teljesítménye a következőkre elég: Modellezés összesen : 11 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: A codexben lévő egységek nagy részéhez kapható figura, az új modellek némelyikéhez pedig tényleg…..
   A legfiatalabb, legfejletteb, "Békével jöttünk - tüzet nyiss" nemzet fiai kerülenk terítékre: Modellezés összesen : 12 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: ebből a szempontból nem lehet panasz a fajra, mindenhez van miniatúra. Ami meg nem tetszik GW…..
xiz 2010.05.29 00:30:43
@ügyfélszolgálatos:
Inkább blasphemy :)
  Tekintsd meg, hogy szerepel a valaha volt legnagyobb emberi birodalom hadserege és hadvezérei: Modellezés összesen : 13 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: Bár a tüzérség kurta volta miatt jogos lenne a 4 pont, de a forgeworld minden más fajnál jobban támogatja az IG-t, így…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Neten böngészve találtam egy másik Barbies elemzést. Érdekes a koncepció, ugyanis végig szövegfelolvasó mondja a szöveget és ez helyenként nagyon befosatós :D Nagyjából ugyanazokat kritizálja mint én, de látni a későbbi pályákat is, amiket nálam nem láthattatok. Szóval…..