Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tokom

66 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tankcsapda idén 25 éves. A debreceni zenekar ennek megfelelően egész 2014-ben ünnepelt. Végigjárták a fesztiválokat a jubileumi műsorukkal úgy, hogy szinte az összes dalukat eljátszották, kihoztak egy dedikált sört, de ami a legfontosabb, kiadtak egy sorlemezt Urai vagyunk a…..
Tokom 2014.10.14 22:45:42
A 90-es évek utánozhatatlan tartozékai azok a műfajfilmek, amelyek próbálták betölteni az egyre inkább kiemelkedő blockbusterek és a B-kategória közötti űrt. Így aztán a rengeteg ambíció, ugyanakkor a kis költségvetésű alkotásokra jellemző spórolós kreativitás egyszerre…..
Kapanyél A Jeli Arborétum 2. 2012.05.07 09:30:00
Ninimimi jóvoltából folytatjuk barangolásunkat a Jeli Arborétumban, remélve, hogy kicsit feldobjuk ezt a borongós hétfőt.Az első részben szó esett a Jeli Arborétum egyedülálló, 300 változatban pompázó havasszépe-gyűjteményéről (Rhododendron). Különösen annak…..
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
Ideg "Spórol" a kormány 2011.05.24 08:45:00
Áprilisban új csúcsot döntött a költségvetési intézmények tartozása: az előző hónaphoz képest 3,7 milliárd forinttal nőtt, így 41,6 milliárd forintra ugrott, írja a Napi Gazdaság.A 41,6 milliárd forintos kifizetetlen és lejárt számlaállomány abszolút rekord a kincstár…..
Az idén január-márciusi időszakban 3 732 500 embernek volt munkája, jelentette a KSH csütörtökön. Ez alig 13 ezerrel több, mint az elmúlt tíz év mélypontját jelentő tavaly január-márciusi szint, és 11 ezerrel kevesebb, mint egy hónapja volt. A munkanélküliség 11,6…..
Ideg Nem adom fel.. 2011.03.21 10:08:00
Bár láthatóan elképesztő mennyiségű pofátlanságot követ el a kormányunk, amik közül ha akár egyet is az előző követett volna el, a csürhe már ostromolná a Parlamentet, én nem adom fel, hogy leglább ezek egy részét összegyűjtsem.Arról van szó tehát, hogy drága…..
Ideg Hát ez zseniális bazmeg... 2011.03.12 23:02:30
"A terrorfenyegetettség erősödése és a miniszterelnök, illetve az államfő biztonságának megerősítésére költ 800 millió forintot a tavaly létrehozott Terrorelhárítási Központ, ami emellett több mint 10 milliárd forintból gazdálkodik 2011-ben. A pénzt…..
Ideg Behalok bazmeg 2011.03.09 22:42:51
Arra vagyok csak kíváncsi, hogy meddig mernek, és meddig lesz lehetőségük elmenni. Mikor fog az összes multi összepakolni és párszát kilométert keletre menni?index cikk..
Nem támogatja a kormány tervét a Ferihegyi repülőtér átnevezésére a tárcaközi földrajzinév-bizottság, derült ki a testület hétfői ülését követően. A vita a Ferihegy földrajznév kihagyásán folyik. A kormány reakciója: kicsinálják a bizottságot. Közben Tarlós István…..
Hamar túlfutunk azon a ponton, ahol még az emberre bízhatjuk a vezetést. Vélemények az azonos című írásunkról...
http://www.es.hu/2011-02-23_huzo-agazat ..
Ideg Scmitt megest beszót 2011.02.26 11:12:28
Ezt most csak egy az egyben átvéve:A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során.Most sincs…..
Ideg Gabi ismét hoppon maradt 2011.02.16 21:28:09
Talmácsi tényleg egy tehetséges motorversenyző, de valami miatt annyira nem szeretik. Most is inkább valami harmatos kezdőt tettek helyette a visszavonuló Fonsi Nieto motorjának nyergébe. Lehet, hogy át kellene gondolni a nyilatkozatokat, viselkedést, teljesíteni is kellene, bár sajnos…..
Ideg Hallgasd, ha akarod 2011.02.02 21:39:00
Szerintem jó. "Zaz" egyébként nem a Zaporozsec autógyár, hanem Isabelle Geffroy művészneve.ZAZ - Les passants ..
A Fidesz annyira komolyan vette a választók akaratát, hogy a köztévében is kétharmados többséggel szerepel, az ellenzéki véleményeket csak elvétve, véletlenül hallhatjuk. Nekem főleg a magánnyugdíj-pénztárak kapcsán tűnt fel, hogy a Stabilitásról szinte csak a…..
Ismert mondás az, hogy a házasságban vagy együttlétben a nők megváltoznak (habár a férfiak szeretnék, ha nem áltoznának), a férfiak pedig nem változnak (pedig a nők minden vágya őket megváltoztatni).Néhány év házasság alatt rá lehet jönni a férfiak szempontjára: Kurvásul…..
Tokom 2010.12.17 21:47:05
Ez.
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tokom 2010.11.21 10:04:04
@tévelygő: Ha Bp tragédia, akkor Olaszország, Spanyolország, Románia katasztrófa sújtotta övezet. A Benelux államokban sem mindenütt patent, főleg a bonyolult utcakialakítás miatt. Különben meg bárhol mész ismeretlenül, nem lehet eléggé kitáblázni és vonalazni.

Az az igazság, hogy még mindig kurvajó itt a helyzet, csak a legtöbben nem tudunk örülni annak, ami van; folyton fikázni kell.

Amiről ommm ír egyébként az tényleg egy borzalmas eset, de egy srác ismeretlenül, hullafáradtan éjjel ült az autóba, odáig nem jutott el agyban, hogy a hídon átmenő sáv a híd JOBB oldalán lesz, ezért semmiképp nem fog tudni a híd BAL oldalára felkanyaordva menni. Higgyétek el, ezek után bármilyen villogó tábla kevés lett volna. Lehet hibáztatni a tervezőket, a közlekedési hatóságokat vagy Demszky-t is, a legnagyobb hibát az követi el, aki ilyen állapotban beül az autójába.
Varga Mihály államtitkár a Miniszterelnökség állományába nevezte ki kormánytisztviselőnek Schmitt Pál Pétert. Az államfő rokona megerősítette, hogy róla van szó.A vicces az, hogy júniusban, amikor a Ma.hu tévedésből lehozta, hogy a Magyar Posta igazgatójának fogják…..
Ez most már tényleg kibaszott jó. Megkezdődött a valamikori nyugdíjamra félretett pénzem leszívása, mostantól Állam bácsinak fizetem a saját magánnyugdíj-számlám helyett. Ugyan fényesen nem teljesítettek, konkrétan mínuszban voltak tavaly, de ugyebár szerződés szerint…..
"Három fideszes képviselő pénteken benyújtott törvényjavaslata szerint a kellő visszatartó hatás érdekében indokolt, hogy akár százezer forint helyszíni bírságot is ki lehessen szabni szabálysértésért.Húszezer forintról százezer forintra emelné a…..
már megint bazmeg a politika, de ott legalább történik valami."Alkotmányellenesnek találta az Alkotmánybíróság a Fidesz kormány egyik első intézkedését, amellyel visszamenőleg vetette ki a közszolgák 2 millió forint feletti végkielégítéseire a sarcot. A Fidesz válaszul…..