Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeTaX

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszméletlen mik történnek a belvárosban!  Soundtrack: Richard Cheese - Feeling this  ..
MeTaX 2010.01.19 21:15:14
@Hogi:): Teljesen egyetértek. A régi részek 1000x jobbak voltak, az újabbak már úgymond `összecsapottak´ A régebbi részekben még voltak nevettető poénok rendesen, ezeket meg pókerarccal nézem végig mind. Egyre rosszabbak az újabb részek, mikor vonulsz nyugdíjba már, Freddy?
MeTaX 2010.01.21 20:49:53
@bellic: Idióta gyökér vagyok, csak mert megvan a saját véleményem? Bocsi..
Én mikor használtam sértő/megalázó szavakat véleményem kinyílvánítására? Nem kell lehurrogni azt akinek eltérő véleménye van (vagyis nőlj fel) Ha már egyszer hozzászólást írsz akkor azt normálisan tedd.. Na mindegy, és ki mondta hogy az oldal nem tetszik? Én annyit mondtam hogy az új videók nem tetszenek.. hihetetlen hogy az emberek mit rám nem fognak amit még ráadásul nem is mondtam...
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.02.23 13:53:24
Nos, hát van egy kedves, jó fej Crash nevű rendszeres kommentelő, akivel néha váltunk leveleket, mert egy ideje már fejébe vette, hogy feliratozza videóimat angolra. Az elején maga készítette, aztán azt hiszem a Barbies videótól ketten csináljuk, azaz én korrigálom a nyelvtani…..
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Beindultak már a videók is, kezdenek már szépen gyűlni.Aki lemaradt volna, itt van újra a versenykiírás:-Készíts egy rövid kritizálós videót, ahol egy JÓ játékot próbálsz rossznak bemutatni: Gondolok itt olyanra, hogy pl badarságokba köttök bele, hogy a Super Marioban miért…..
Szilveszter észrevett az egyik hiperborzalom reklámújságában egy érdekes akciót!   Hogy ez a "Kihívás játékai" most hogy jött képbe, azt nem tudom. Mindenesetre jó dolog megint 590 forintért árulni az ingyenes játékokat.(Igaz, az 590 még akár jó ajánlat is,…..
Bizony, ez már a harmadik és ennyi kacatot nyereményt még nem osztottam ki! Kérem szépen karácsonyig HÁROM darab nyertes lesz és így persze három darab feladat is. Most lesz itt mindenféle: 2 kreatív feladat: -Tervezz egy játékborítót: Tervezz egy vicces, abszurd játékborítót.…..
MeTaX 2008.12.07 15:17:15
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..