Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lebeg

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Dancing King 2009.03.05 15:20:00
Nézzétek, de aranyos! Igen, láttunk már törpéket táncolni, de ennyi coolságot mikor idézett meg bármely alacsonynövésű egy öt perces szám alatt?! Az alig létező lábak munkája ugyanannyira figyelemre méltó, mint a karok laza, az alsó részek csököttsége miatt igen kifinomult…..
Lebeg 2009.03.05 15:33:03
Az a csoport barom, aki szegény fürdőző bácsit videózza valószínűleg még sosem volt hasonló helyzetben. Bebaszni a tűző napon az egyik legvagányabb tevékenység, amit nyáron csinálhat az ember. A videóból ítelve a Speedo felvétele óriási feladat lehetett, de a nadrág…..
Subba A hét képe: Hajdú Péter 2009.01.27 16:42:00
Sokáig hezitáltunk, hogy melyik a durvább? Egy túrázó egyetemista leszakadt lábujjkörme ahogyan cigizik és énekel (holnap!), vagy Hajdú Péter szuperhős jelmezben. Aztán döntöttünk, ezt igazán nem tarthatjuk tovább vissza. A farsangi Névshowrban merészelte Péter ezt az…..
Subba Szuperpuma: Vesz-Prém 2009.01.15 10:01:00
Hello! Tény: ez egy mocskos hét. Akik rosszul érzik magukat a megjelent videóktól keressenek egy nyugtató hatású képekkel ellátott alsóneműt, szarják tele és pörgessék boldogan. Mi próbálunk hinni az emberekben, de amikor ilyen gazdag bundájú ánuszról kapunk fotót nem tudjuk…..
Ágy, asztal, tévé Ragya 2008.12.25 00:24:31
  Utóbbi időben igen sokat teszek az arcbőrömért. Bezony-bezony minden este jó alaposan meg van tisztítva ezzel a Garnier Pure 3in1-cuccal, ami tényleg jó amúgy. Csak használd rendszeresen. Mert ha nem teszed, bizony könnyen megjelenhetnek csúnya piros pöttyök az arcodon, amit ha…..
Ágy, asztal, tévé El innen! 2008.12.24 23:02:00
  Rájöttem egyik barátnémmal hogy el kéne szökni innen. Utáljuk az embereket, a gondolkodásukat, a helyet, sötöbö. Tele van az egész diszkópatkányokkal. Fel kéne menni pestre és egy albérletben élni. De laza is lenne. Tuti imádnám. Igaz hogy pest hatalmas és büdös és…..
Ágy, asztal, tévé Majd 2008.12.24 17:14:55
  Épp arra a bácsira gondolok, akit a saját házában ettek meg a saját disznói. Szegény bácsi. Tuti nem számított arra, ami végülis történt. Biztos még szívesen szerelmeskedett volna az asszonnyal, vagy meglátogatta volna az unokáit. De neeem, disznógyomorban végezte. Egy…..
Ágy, asztal, tévé Mr. Farkas 2008.12.24 16:24:00
Lelkiismeretfurdalásom lenne, ha úgy hagynálak titeket meghalni, hogy nem tudjátok, ki az a Mr. Farkas. Na, ő az. Aki mégtovább ront a magyarok megítélésén külföldön. Pedig az így is elég tragikus. Idegbeteg, bunkó parasztoknak tartanak minket. Ami tulajdonképpen igaz is. De…..
Ágy, asztal, tévé Vicces kép 2008.12.24 16:16:21
Imádom ezt a képet! Amikor először akadtam rá a világ egyik legjobb humorlapjának, a Kretén magazinnak a honlapján, úgy röhögtem, majd beszartam. Meg is osztom veletek. :)..
Ágy, asztal, tévé Zene 2008.12.24 14:07:00
  Egy kis Zagar muzsika nektek. Aki nem tudja mi az a Zagar, az szégyellje el magát, hallgassa meg, majd ezeket követően nézze meg a honlapjukat. Dióhéjban az egyik legjobb magyar elektro-alter előadó.   A klip a Sziget fesztiválon összevágott felvételekből van összerakva.…..
  Sikeresen választottam designt is az időközben megszaporodott blog.hu-s sablonok közül. Szerintem faja. :)  Naigen, karácsony van, ma lesz szenteste. Ez képes még az én többnyire negatív, instabil lelkületemet is egyértelműen pozitívvá és szeretetteljessé varázsolni,…..
  Most roppant elmésen, sok másik neismondjam hogy milyen emberhez hasonlóan egy kispál számcímet tettem egy fontos helyre, a most induló blogom címébe. Sok ember annyira de annyira nem képes érteni a Kispált, hogy csak na. És én honnan gondolom, hogy értem? Fogós kérdés.…..