Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garlando

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyalogosbaráttá válik a Móricz Zsigmond körtér és környéke. Az elképzelés megvalósításával az Allee bevásárló központ körül már kialakult forgalommentes övezet kiterjedne a körtér déli és keleti oldalára, valamint a Fehérvári út belső szakaszára is. Az elfogadott…..
Hajós András ismét a Dumaszínházban Beszélgetés egy sörözőben. Te, a haverod és egy kisebb társaság, úgy kétszázötvenen. Röviden, ez volt a benyomásom Hajós András önálló estjén a New Orleans Dumaszínházban. Pedig nem is egyedül volt, hanem az Emil!Rulez zenekar…..
Egyes nézők szerint túl merészre sikerült az RTL Klub új valóságshow-ja. Az RTL Klub új párkereső valóságshow-ja, a Való Világ legutóbbi győztesére, Alekoszra építő Szerelem a legfölsőbb szinteken miatt eddig hat panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
Garlando 2011.05.18 10:46:43
Garlando 2011.05.18 10:48:18
Garlando 2011.05.18 18:50:56
@liliom: 10 perces promo, aha..
Senki nem mondhatja, hogy nem lelkesedtem a budai Vár lejtőjére telepített szőlők iránt. Már az első pillanattól kezdve remek ötletnek tartottam, a megvalósítás hírének is örültem, sőt a - szerintem nem túl szerencsés - tabáni pincékkel szemben pozitív példának állítottam…..
Milyen legyen (lesz) Budapest? címmel rendezett összejövetelt február 17-én a Baross Gábor Társaság, ahová meghívták Tarlós Istvánt és engem is - de én sajnos nem tudtam elmenni (bár ez legfeljebb a sajtósoknak tűnhetett fel), viszont Tarlós ott volt. Mivel a téma igen csak…..
Garlando 2011.02.19 05:22:07
@Sadia:

Az összes építész ki van éhezve munkára, mert nem épül semmi!
  Megírta a blogger, már vasárnap reggel. Tudjuk, miről beszélek: amiről mindenki. A három lányról, akiket először még megkéseltek, másnapra azonban kiderült, hogy tömegpánik áldozatai voltak szombat este. Mára tény: három ember életébe került a pénzéhes…..
Az LG fejleszti az első olyan okostelefont, melyben dual-core van, 1 GHz dual-core processzor. Az Optimus 2x 1080p videókat is fel tud venni és le tud játszani, kijelzője 4 inches, 800x480 pixeles. Belső memóriája 8GB. Jövő év elején kezdik el árulni Ázsiában és Európában Android…..
A Fővárosi Közgyűlés mai ülésén nem támogatta Somfai Ágnes LMP frakcióvezető-helyettes határozati javaslatának napirendre vételét, mellyel a képviselők újra fővárosi védelem alá helyezhették volna a Fischer házat, a belvárosban, világörökségi területen lebontani…..
  Az ember minden különösebb egészségkárosodás veszélye nélkül megihat naponta egy kis kupica barackot. Vagy szilvát, vagy cseresznyét, vagy körtét, vagy törkölyt, vagy Unicumot, vagy Jägert, vagy Becherovkát, vagy rumot, vagy vodkát stb. A hangsúly a "vagy" szócskán van.…..
Garlando 2010.07.29 16:07:51
@pazu: A bephotoshopolt épületek EGYIKE SEM BUDAPESTRE lett tervezve, kivéve AZT AZ EGYET ami miatt ez a hoax kép született
Minden építész tudja hogy egy épületet a környetetébe kell illeszteni. Egy londoni, párizsi, pekingi ház hogy is illeszkedne a Budapesti városszövetbe. Az egész kép egy baromság, bárki is csinálta üzenem neki töltse értelmesebben a szabadidejét..
  Edit a tegnapi posztban arra volt kíváncsi, vajon mi lesz a Váci-Dunyov sarki ex-dögös irodaház szomszédságában a Felvonógyárral. Nos azt nem tudjuk, de hogy minek kellene ott lennie, azt Airdace megtalálta: www.gtcrenaissanceplaza.hu/ Úgy tűnik, eléggé on hold jelenleg a…..
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
Ennek a pompás, "bálterem méretű" szobával megáldott, csupa napfény kecónak a hirdetését Ákos a Reakciótól ajánlotta figyelmünkbe. A tuti vételt kissé beárnyékolja a csábító reklámszöveg alján kinn maradt "belső megjegyzés"...…..
94 millás kégli, de ott a slozi mellett egy üres WC-papír tekercs Szintén egy 94 millás, a kép csak illusztráció... Hiperluxus kégli, rózsaszín kamaszlány-szobával Extra kupis fürdőszoba, Domestos a párkányon, 98 misiért Pink nyílászárók egy 100 millás házon…..
Föladhattam volna rejtvénynek is ezt a képet, én ugyanis egész biztos nem jöttem volna rá, hogy Budapesten járunk. Egy kedves olvasónk szerint ez Zugló (s talán Budapest) két legrondább épületének egyike. A másikra - legalábbis így Norc.hu-s fotó alapján - nem tudok annyira…..
Lakás párhuzamos falak nélkül37 nm-es kastély?Nem panelnek tűnő panel (bár azért a "luxus" komfortfokozat kicsit sok)Eladó a Palotás-villa, kicsit áron felülTérelválasztó a Flinstone családból kölcsönözve [na ez a térdfal a hirdetésben]"Laptopra vagy…..
urbánpiknik Senkiföldje 2009.08.24 18:55:00
A senkiföldje az, ahol senki sem jár? Vagy épp fordítva, ahol túl sokan járnak? A Dózsa György út igazán nem mondható néptelen külvárosi tekervénynek, hiszen haptákban áll neki a Hősök tere, a Felvonulási tér és a Városliget, de amint egy pillanatra elfordul... Egész pontosan…..
Van nekem egy tuti biznisz ötletem, amit merő jófejségből megosztok a nyájas Olvasókkal. Kitaláltam, hogy nem légszennyezéstűrő fafajok kellenek az önkormányzatoknak - melynek pedig most nagy keletje van - hanem dőléstűrők. Ha még egy választópolgárt agyoncsap egy viharban…..
8ker Paradicsom 2009.07.29 12:26:00
 Vadon. A város szívében, a Palotanegyed közepén. Mariannka51 küldött képeket a Horányszky utcában lévő passzázsház udvaráról, a dísznövények mellett látható.Karó nincs mellette, így lelóg, viszont tele van virággal, és két közepes méretű gyümölcs is kandikál a…..
 Felújítják az Andrássy út 87-89 épületegyüttesét. Ez a Kodály Emlékmúzeum háza. Hogy tényleg itt lakott-e Kodály, azt én nem tudhatom, mert akkor még nem éltem. :o) Mindenesetre a zenetörténészek azt mondják, hogy itt. Szóval ez az a ház. De nem is ez a…..
Garlando 2009.07.20 19:25:14
@városjáró: Ha megfigyeled erre nem építettek rá semennyit, pusztán lakhatóvá teszik a felső szinteket. A Vasbeton azért kell, hogy ne melegedjen nyáron fel annyira, legyen hőtároló tömeg.
Az eredeti tévéműsor itt látható. via: CM...
ucca noir Akár Popeye is tehette 2009.02.20 10:30:00
Budapest, Roosevelt tér, irodaház Tervező:Turányi Gábor Építés ideje:2007.     Közkívánatra, a budapesti nappalokat is éjszakává varázsoló horrorisztikus épületek feltérképezésének kimeríthetetlen feladatai közé felveszem a pesti Duna-part egy sötét csillagát, a…..
Nem először keresztezi utunk a Szóvicc blogét. Most íme egy fantasztikus "reality szóvicc" a császárvárosból. Lássuk be, poénnak azért elég durva. Mi jöhet még ezután? Az osztrák főváros metszeti képét szolgálják fel majd Heinz Winklernél Wiener Schnitzelnek? A…..
Esti levegőzés. Sétálok át a hídon és látom, hogy a végein levő, újonnan kirakott lámpavasak talapzatának harmada a levegőbe lóg a zöldre mázolt szekrezetről. Esztétikus megoldás egy műemléken. Ennek nem így kell kinéznie, az fix. Aztán gondoltam egyet és informálódtam. A…..