Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyina&mika

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Mélyben 2012.03.31 11:09:00
Sokan kérdeztétek, mi van velünk. Hát, kérem szépen, mélyrepülünk. Jó ideje. Már valahogy meg is szoktuk, fel sem vettük, hogy bármibe fogunk az nem sikerül, nem úgy sül el, a lehető legrosszabb verzióval végződik. A legapróbb dolgoktól kezdve egyre szárnyalóbb mínuszokba…..
Ülünk az asztalnál, én, L, meg a három gyerek és nagy a vígság. Mici horgászul beszél, L bedobja, hogy ő is mond nekem valamit úgy, hogy a gyerekek ne értsék, aztán tölcsérbe gyűrve a tenyerét átküld nekem egy "kutykurutty"-ot az asztal végére. Gurulnak a kölkök,…..
Panzej blogja Talán holnap? 2011.06.15 16:57:25
Brékóbrékó, megint itt van az a nő, tudjátok, amelyik sosem szül meg, az.És nem mond senkinek sem újdonságot azzal, hogy még mindig nem szült meg, nem, pedig kipróbált pár dolgot a hosszúra nyúlt listából, amit felhalmoztatok neki, na jó, a bábakoktélt azért nem merte.Szóval…..
Panzej blogja Palkóval a klinikán 2011.02.07 00:03:00
 Egy csepp, két csepp, öt csepp, meg tíz. Késő éjszaka van, de én nem alszom. Nem téveszthetem szem elől a gyerekem. Ez valami kőbe vésett törvény, én vagyok az anyja, tudnom kell, látnom kell, hogy mi történik. Pedig a kép órák óta ugyanaz. Mégis. Fekszem az…..
Panzej blogja KÖSZÖNÖM! 2010.11.02 20:03:35
Kedves Mindenki!Bár igen ramatyul vagyok, úgy érzem ki kell húznom a fejem a klotyóból egy hatalmas KÖSZÖNÖM erejéig. Öntitek belém a lelkierőt ezerrel, mindenki, hogy csak úgy potyognak, záporoznak a hormonok a klaviaturára, szipogva nevetgélek, ha valami aranyosat vagy vidámat…..
A visszaszámlálás megindult, csak most nem a pisztoly mered Dem mellkasára, hanem a kasza a sorozat felé. Még három rész és meglendítjük kalapunkat, meglengetjük hófehér zsebkendőnket és fellélegzünk, mert nem lesz második évad ebből a botrányosan elbaszott sorozatból.…..
Habár a Lost-pótléknak szánt FlashForward annyira jól nem szerepel a nézettségi versenyben, az ABC mégis bizalmat szavazott a készítőknek és az egyre érdekesebb történetnek, és a harmadik rész után berendelték a nálunk is hamarosan bemutatkozó széria teljes első évadát. A…..
Update: Elnézést azoktól, akik már szavaztak, de akkora hülyeség volt  a címben (kampányokokat írtam), hogy muszáj volt újraindítanom az egészet, mivel a poll-r rendszere utólag már nem engedi javítani a kérdést. Aki nem rest, az nyomjon még egyszer, legyen szíves. Bocs és…..
GazPömpöllér & co Szösz 2009.02.28 13:20:42
Ez fog engem a sírba vinni, a szösz.Lujzi ugyanis retteg tőle, és bármennyire is röhög rajta az ember elsőre, mostanra csíkokban kezdek őszülni, amikor az atomtiszta kádból (esküszöm, vízengedés előtt szöszkontroll van), felhangzik a rettegő sikítás, hogy…..