Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nuroo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ööö... akkor most így jártunk". Ádám az őszelő legügyetlenebb adatszerzős sztoriját meséli el, a balfácánnak a telepített szoftverek listájára fájt a foga, amit egy telefonnal akart volna megszerezni, sikertelenül. Történet alant: megosztom veletek az év…..
Nuroo 2008.12.01 12:22:53
Őszintén szólva az az igazság, hogy az Önök által adathalásznak titulált emberek nincsen sales (gyk: értékesítési) munkaköre, ergo nem kapnak jutalékot. Ebből elég egyértelmű, hogy annak az "adathalász" nem béna volt, hanem tényleg marhára nem érdekelte, hogy kiadja-e a cég az információt, avagy sem, mivel a fix bérét mindenképp megkapja...

Más: Kerestek már meg engem is telemarketingesek, ahogy az ismerettségi körömben sok más embert is. Történetesen az MS projektek kapcsán is megkerestek, namármost soha, ismétlem SOHA nem kérték, idézem, "a telepített szoftverek listáját".
Ha pontos szeretnék lenni, márpedig legyünk azok, ha védat alkotunk, mert itt erről van szó, a kolléga bejelentkezése a következő képpen történt: Jónapot kívánok, XY vagyko az MS megbízásából és azért kerestük meg, mert szeretnénk hatékonyabb információáramlást megvalósítani a Cég és a Microsoft Magyarország között." Egyszer nem fordult elő, hogy a regisztrált software-ek listáját kérték volna, mindössze néhány, valóban tájékoztató jellegű információt kértek, főleg a jövőbeni beszerzést illetően, ezen kívül egy-két kérdésük volt a jelenlegi rendszerrel kapcsolatban, mely információk NEM FELHASZNÁLHATÓK a cég ellen. Ha mégis azok lennének, úgy a cégnek lennének illegális ügyletei, ebben az esetben azonban nem az MS a hibás és nem is az operátor.

Ezen kívül, ha matekozunk egy kicsit, akkor közel 50000 bejegyzett kis-, és középvállalkozás van Magyarországon, plusz nagyvállalatok, ezeknek túlnyomó többsége Windows alapon fut, számomra érthetetlen módon, ergo a szerencsétlen operátornak elég sok dolga van, és időre kell teljesítenie a megrendelést. Ha egy IT igazgató azt mondja, a cég nem ad ki információt, mert a policy nem engedélyezi, akkor valóban így jártak, és minél hamarabb szeretne megszabadulni az IT vezetőtől, mivel van még 5000 másik cég, amiket meg kell keresnie...