Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sallay

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm Oláf Blog Say Hello 2008.12.17 13:50:00
Szélsőjobboldali, kormányellenes, fasiszta bejegyzés. Ne olvassátok tovább. Első fokon feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet a bíróság olvasható az Origón (meg sok más helyen is). Feloszlatták, mert a cigány kisebbség többség méltóságát sértette. Feloszlatták, mert…..
Subba X-IT Világuralom 2008.12.17 15:54:00
A világ olyan részére kalauzolunk el benneteket, ahol átlagosan tíz percnyi lemaradásra élnek az emberek mindentől ami éppen, vagy talán volt már menő. Az egyik ilyen hely a Westend aluljáró szintje, az X-It ruhamárka forrása. Itt termelődnek ki azok a hajadonok, akiket…..
Ne használd ki a részeg embert, mert az élet úgyis visszavág. Videó a világ aljáról, ahol csak ilyen emberek élnek. A videót - ha van ilyen elvetemült tizennyolc éves elmúlt közöttetek - végig érdemes nézni, amikor a jó megbosszúlja a gonoszt. Kedves olvasóink, sose…..
Végre valami kellemesen szórakoztató, szóljon annak aki az elmúlt hetet egy internet elérés nélküli kő alatt töltötte! Az úriember további munkásságát is érdemes ezen a klikken. ..
Joey nem ad a kajájából - tartja az ősi mondás. Miért hiszik azt sokan, hogy el kell játszaniuk, hogy igenis pénzes csávók vagyunk? Hülye, fukszos világ ez, tessék elolvasni, mit írunk erről a szakítóskönyvben. Innen loptuk Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több…..