Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeronicaMars

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És máris eltelt egy hét. Itt pletykandúr. De mielőtt még összefoglalnám, hogy mi is történt az Upper East Side-on az elmúlt 1 hétben, hangot kell adnom a Cool figyelmetlen címadásának. Minden rész címe, egy film címének elferdítése, ami esetünkben The Wild Brunch. Az eredeti…..
Rövid ismertetés. Tinisorozat, Josh Schwartz, OC-feeling. A lényegen túl vagyunk, jöhet a sztori. :) Serena (S) ül a vonaton, vágyakozóan kitekint. Megérkezik, és persze egyből kiszúrja valaki. Megy is a hír+kép a Gossip Girlnek (GG – pletykacica?! bleh...) (akiről persze…..
VeronicaMars 2009.01.02 13:28:59
@KiWiSaGe:
szerintem azért egy kicsit árnyaltabb lesz ez később. Az első részekben, még tényleg így tűnhet, de azért később szerintem már nem tűnik ennyire "pozitívnak"

Köszi a HV-t!
Nagy hír van Pittsburgh-ben, ugyanis megjelent a Rage első évfolyam első száma. Mikey és Justin imádja, de Brian sem akar kimaradni, így reklámot és bulit ajánl a fiúknak. Fiúk örülnek, Justin pedig lelép a suliba, vagy mellé, mindenesetre elmegy. Este Debbie vendégül látja…..
VeronicaMars 2008.12.12 20:29:47
Lamb seriffnek jó napja van: Mars-apuka tálcán nyújtja neki a bizonyítékokat Terrence Cook ellen. Lamb seriff persze úgy tesz, mintha ő tenne szívességet, de azért csak lefoglalja azt a robbanószert a hangárból (ami egyébként egyezik a buszmerényletnél használttal). Lamb nyolc…..
hogyvolt House 4x14 -Álomvilág 2008.12.01 08:42:00
House ezt az epizódot azzal nyitja, hogy szemlélteti a hetibeteg-szerzés magasiskoláját. Kedvenc szappanoperasztárja az aktuális –nyilván erősen Emmy esélyes- epizód felvétele után épp hogy átjut a hardcore rajongók masszív gyűrűjén, és beszáll a biztonságos limuzinba,…..