Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yodi

6 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba WIN! Kukorica2012 2012.05.15 10:39:40
yodi 2012.05.15 23:57:26
Jimmy Kimmel arra kérte a szülőket, hogy hazudják azt a gyerekeknek Halloween másnapján, hogy megették az összes édességet amit előző este gyűjtöttek. A kisgyerek aki a falba öklözik, és a piros pizsamás úr for president. ..
2011!!! A hír igaz! Internetes csalók verték át Csisztut 2011-10-05 Magyarország-Benin - Nemzetközi csalóbanda verte át Csisztu Zsuzsa (40) televíziós riportert. A bűnözők a Facebookon küldtek üzenetet a tévésnek, közölve: egy bizonyos Jorge Csisztu dollármilliomos…..
- feladni egy levelet postán, levelezőlapot kapni- kézzel írni egy házi dolgozatot- fölvenni valamit videóra- ceruzával pörgetni a magnószalagot- nem tudni, hogy ki hívott telefonon- nem tudni, hogy mit csinálnak és gondolnak éppen a barátaid- fölkelni a fotelból és csatornát…..
Na jó, ezt tényleg elhiszem. Szerencsére szombatra esik, szóval ha eléggé bemarunk pénteken, át is aludhatjuk az egeszet. (köszi krazy!)..
HARD!!! Senki se nevessen hátrahajtott fejjel, mert ez az úr még a youtube-ból is képes kimászni és megkúrni! (via TR)..
yodi 2011.04.11 13:51:55
Subba KELL: Kimes nyelvkaparó 2011.04.11 13:06:00
Kedves Vezér, a lehelleted olyan friss! De nagy!!..
Subba Nagy: Jimmy szelleme 2010.11.30 15:00:00
Mekireggeli és Mokka: két dolog, amiért érdemes lenne korán kelni!..
Subba LOL: Bocs Tommy! 2010.11.08 16:26:00
A rock örök és elpusztíthatatlan! (A lényeg az utolsó fél perc. Ha nem érted a címet: a The Who volt minden idők legnagyobb szinpadpusztítója -és Axl Rose egyik legnagyobb csalódása, mikor a közös turnén észrevette, hogy koncert előtt a technikusok minden gitár nyakát…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Subba Subba Records: Lüszi 2010.11.02 12:24:00
Tóth Lüszi az a kislány, akit bajszos póninak csúfoltak az osztálytársai, és valamelyik tehetségkutató cirkuszban szerepelt. A produkció amivel jelentkezik annyira komoly, mintha egy gyengébb képességű nyáriszünetező hülyegyerek csinálta volna. Még a Barátok köztnél is…..
Subba Szoptass szabadon! 2010.09.23 09:06:00
Rossz az, aki rosszra gondol! Borzasztó lelkesen megnyitottuk nyilvánosszoptatás.freeblog.hu oldalát, és teljesen megrökönyödtünk. Hát köszi, ezt inkább ne!!!   ..
yodi 2010.09.23 10:12:49
@ga-ap: Te még nem ettél nyilvánosan soha, ugye? Csak otthon. Általában nem arról van szó, hogy éhes a gyermek, irány az utca, hogy mindenki lássa, hanem arról, hogy ha az utcán jön rá az ehetnék, akkor az üvöltő gyerekkel nem rohan hazáig, hanem megeteti. Ahogy nem zavar az utcán hamburgerező felnőtt, úgy miért zavar egy utcán kajáló gyerek? A természet találta ki a szoptatást, nála lehet reklamálni.
yodi 2010.09.23 11:08:50
@dojk2: " Mindenesetre yodi, te meg húzz az apád faszára :D :D "
Mivel is bántottalak meg???
Nyugi, ez volt az utolsó!..
yodi 2010.08.21 14:37:47
Trox Zsiráf Club Evakuálás! 2010.07.19 08:47:00
Bizony, egy külső szemlélő számára úgy tűnhet, hogy evakuálják a Tzsc-t Bajáról. Mire vége a nyárnak alig marad néhány trox Baján. Bálint ugyanis lelép Angliába csiszolni a nyelvtudását és gyűjteni némi GBP-t. Kemp' tartósan belemerül a kibaszott pécsi éjszakába,…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
yodi 2010.06.11 14:45:20
Na, úgy döntöttem veszem a fáratságot, rááldozok egy negyed órát és megpróbálom felnyitni a szerző csukott szemeit.
Nem úgy kell az egészet elképzelni, hogy alterbioökovudumamiknak nem jó ez a világ és mindent - így a szülést is - másként akarnak csinálni, mint mások. Jelenleg a kórházi szülészeti rend egy katasztrófa. Nem szülészet, sokkal inkább gyár. Egyik oldalon bemegy az anyuka+baba, a másikon kijönnek szétválasztva, a cél, hogy élve. Az OEP csak vagdosások után fizet, ezért kötelezően elvégzik pl. a gátmetszést. A szülések nagy része nem természetes módon indul és zajlik. Néhány hetes történet: szülészorvosnak volt 5 db (igen db) kismamája, akik már igencsak szülésközelben voltak. A szülészorvosnak viszont a következő héten konferenciára kellett utaznia. Úgy hozta hát a természet, hogy mind az öt kismama megszült még előző héten, jaj, sajnos mind császárral. Ez persze nem történet, mert ezt szépen le lehet papírozni: öreg volt a lepény, a baba beleszert a magzatvízbe, meg néhány latin szó dekorációnak. Az újszülött megy az inkubátorba, hiszen hol lenne jobb helyen, őseink külön lovon hozták az inkubátort. Cumiból megy a tápszer, nehogy az újszülöttnek esélye legyen anyatejen felnőnie. Mert ma már az anyatej sem menő. Van ultraszupertechnológia által kifejlesztett csodatápszer, amely tehéntej alapú, így sikerül létrehozni egy félig ember, félig borjú társadalmat. Ezúton kérném, hogy senki ne dobja be a "Én is tápszeren nőttem fel és mégis okos vagyok!" dumát.
Amit az otthonszülés-pártiak szeretnének az arról szól, hogy a szülés - amely valóban nem betegség és nem műtét - otthon történjen ugyanúgy, ahogyan a fésülködés, azzal a különbséggel, hogy képzett bábák felügyelete adott legyen. Ha valami komplikáció adódik, akkor irány a legközelebbi kórház. Szükség lenne arra, hogy a kórház az ilyen eseteket rutinból fogadni és ellátni tudja. Nem helyes meglátás az, hogy: "köcsög alter anyuka otthon kísérletezik, de ha gáz van, akkor azért jó a kórház..." Jó a kórház, kell a kórház, hogy a problémákkal, betegségekkel, szülés-komplikációkkal legyen hova fordulni.
Ha te elmész az orvoshoz azzal, hogy lázas vagy, akkor az orvos ugye nem anyázik, hogy bakker, miért nem itt, a kórházban lázasodtál be.
Átlátható ez így?
Ugye nem sok vudu maradt benne?
Néhány meteorológus hipotézisei állították le Európa légiközlekedését. Pedig a feltételezések jelentős részére nincs tudományos bizonyíték. (Fotó: AP) Egyre inkább úgy tűnik, hogy elsősorban nem az izlandi vulkán kitörése akadályozta, akadályozza az európai…..
Subba Beatboxer gyevocska 2010.01.18 14:00:00
Orosz, és keni az utolsó szusszanásig.   ..
yodi 2010.01.18 14:06:36
Fordulópontjához érkezett a világ. Ekkora esemény talán csak tízezer évente történik a Földön. Bizony, a Mórágy és a Yodi idén 30 éves!A világ vezető államainak első emberei már elküldték jókívánságaikat és ajándékaikat. Dimitrij Medvegyev egy medvét küldött,…..
Hurrá, itt a nyár,Senki nem parázik már,Mert a Bálint a vizimentő-sztár!       Bálintot háttérképnek: tzsc.blog.hu/media/image/bwn.jpgSzóval Bálint barátunk a vizimentő a Balatonon. Egyszemélyben. Megment egy csajt reggel Keszthelynél, délben…..