Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomBennet

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
Ha a Fear The Walking Dead első évadát egy szóban kellene jellemeznem, azt mondanám, egyenetlen volt. Nem értek egyet a fanyalgókkal, nem tartottam sem unalmasnak, sem vontatottnak, voltak benne jó karakterek és mellélövések is, jobb és rosszabb részek egyaránt. A végén viszont úgy…..
Él ilyen team 8. nap - Bojdour 2015.01.23 20:59:37
Közel 500 km a mai táv. Sok a rendőri ellenőrzési pont, de mindenhol kedvesek segítőkészek. Az óceán mellett jövünk, a táj amúgy már kezd egy kicsit egyhangú lenni. Eltűntek a hegyek, csupa kő minden. Már több helyen is láttunk tevéket az úton, és átjöttünk egy nagy…..
Köszönhetően legújabb innovatív termékeinek, ismét - még a megszokottnál is nagyobb mértékben - rivaldafénybe került a Apple. Az IPhone 6 nemzetközi piacra dobásával és az azt megelőző, bár mára kissé unalmassá vált és teljesen megszokott felhajtás következményeként, ismét elindult a világméretű…..
Napjainkban már senki nem lepődik meg azon, ha egy vállalat valami új, az okos otthon kiépítésére szánt eszközt dob a piacra. A Google viszont az általa megvásárolt Nest Labs (3,2 milliárd dollárért kelt el a keresőóriás részére) eszközét implementálja az eddig meglévő…..
Drey egy nap a kosármeccs után a női wécében talál rá a crack-től épp elszállt, félholt Danre. Először nem tud mit kezdeni a helyzettel - gyerek még -, de amikor Dan a segítségét kéri, nem tud nemet mondani.Kettejük között valami olyasmi kapcsolat alakul ki, ami túlmutat a…..
Megjött az első hivatalos fotó Kenneth Branagh készülő Jack Ryan filmjéből. Tom Clancy legendás karakterét ezúttal Chris Pine kelti életre. Az első fotón Ryant William Harper CIA ügynök társaságában vehetjük szemügyre, akit Kevin Costner kelt életre, a másodikon pedig New…..
Az MIT kutatói olyan üveg kifejlesztésébe kezdtek, ami soha nem párásodik, nem csillog és még tisztán is tartja önmagát. Egy ilyen üveg nem csak a telefonokon, táblagépeken lehet hasznos, de például a napkollektorok esetében is meg lehetne előzni a szennyeződések miatt fellépő…..
A Samsung már egy hete teaserkedett a www.tgeltaayehxnx.com oldallal, ami a Samsung logó támogatását élvezve számolt vissza valamiig, amit elvileg senki sem tudott, hogy mi:       Aztán az anagrammákban jártas szakértőink rájöttek, hogy ez nem más lesz, mint a…..
TomBennet 2012.04.25 09:13:49
@Drusantia: A saját vásárlóiknak is beszóltak, akik nem a galaxyt választják, van még egypár termékük..
comment:com Mi van a lyukban? 2011.10.05 12:30:00
A Bors megpróbálta kiszedni Gundel-Takács Gáborból, hogy hova esnek le a Maradj talpon! játékosai, miután nem sikerül 20 másodperc alatt válaszolniuk a kérdésekre. Természetesen nem sikerült megtudniuk, mivel a készítők "hétpecsétes titokként" őrzik a stúdió alatti…..
A jól ismert George-ra felépített okos-vicces játék mától elérhető. Egyelőre/persze/sajnos csak az USA-ban (aztán majd nyilván máshol is). Ha viszont usai vagy, akkor máris érdemes letöltened az appot. ..
Az új magyar sorozat, a Hacktion első része október 5-én este negyed kilenckor kezd az m1-en. Egy titkos alakulat, az úgynevezett Infrastruktúra-védelmi Osztag munkájáról szól a sorozat, aminek főszerepeit Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc alakítják nem kevés beleéléssel. A…..
A videó szerint (érted) Duane Perera, miután egész életében erre spórolt, bejárta a világot, és annak 50 országában ivott kólát, amit meg is örökített, és meg is osztott a világgal.  ..
Sokaktól hallottuk már, most a Bloomberg szólalt meg, és mivel tekintélyes lapról van szó, a cikknek is nagyobb súlya van. Egyébként csak azt ismétlik, amit eddig is hallottunk, vagy amit magunktól is kitalálhattunk: a készülékbe az iPad 2 A5-ös kétmagos processzora kerül,…..
Franciaországban is van semmi közepe, ahol a mezőgazdasági termények mellett logisztikai központok és más, városi levegőt nem igénylő objektumok nőnek előszeretettel. Közéjük tartozik az energiában utazó EDF társaság archívuma is, ahol 70 kilométernyi papír és mikrofilm kap…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Barcelonában már bemutatott egy 10 inches tabletet a Samsung, nos ez csak az elterel hadművelet volt. Gondolom, a Samsungnál ezt szeretnék terjeszteni. A lényeg, hogy az iPad 2 bemutatása után átdolgozták a Galaxy Tab 2-t és egy vékonyabb verzióval álltak elő. Ezenkívül még…..
Geekblog Álomháború 2011.03.24 05:10:00
Vannak alkalmak, amikor a kritikusnak le kell küzdenie egy zsigeri késztetést. Azt, hogy a cikkében ne foglalkozzon struktúrával és érvekkel, hanem csak írja le egymás után az összes létező trágár szót, amit ismer, és a végén ajánlja az egészet jó szívvel a film…..
Hát nem sokat, de most megpróbáljuk összeszedni ezeket az információkat. Az egyik, ami biztos, hogy pénteken, azaz április március 25-én kezdik el árulni a tableteket, egészen pontosan este hét, azaz 19 órakor. Az eredeti meghívóban még 17:00 szerepelt, de ezt az időpontot gyorsan…..
Egy bő hete kérdeztem meg itt a blogon, hányan szeretitek a Facebook-ot. Mint az várható volt, az első szavazók - úgy 100 szavazatig - jobbára azt válaszolták, hogy igen. De aztán ahogy nőtt a válaszolók száma, úgy csökkent az igenek aránya, és végül mostanra, 338 szavazat…..
TomBennet 2011.02.02 08:31:32
@Cicus.Ügynök: Ha mindig minden ugyanúgy lenne, akkor az lenne a baj, hogy nem fejlesztenek semmit. Ez van, az Internet a változásról szól.
Interaktív tévé, lehet rá írni, rajzolni, képeket és videókat nézegetni. Tökéletes megoldás egy tanteremben például, ahol a diákok le tudják tölteni a laptopjukra a kész ábrát vagy videót. És a táblára, vagyis a tévére is el tudja küldeni a kiegészítéseit. A tévé…..
Röviddel a bejelentés után volt olyan szerencsém, hogy az berlini IFA kiállításon a kezembe foghattam a Samsung andoridos tabletjét, a Galaxy Tabot. Nem tudtam túl hosszú ideig próbálgatni, de elsőre nagyon bejött. Valójában egy nagyra nőtt mobiltelefonról van szó, annyi…..
Ma kezdik el Európában is árulni az új modellt, Handrás ezért aztán immár hivatalos sorbanállóként úgy döntött, hogy az iPad után az iPhone 4-re is vár egy kicsit. Legutóbb New Yorkban nézte vagy egy napon át, ahogy a nagymutató újra és újra megtesz egy kört, most Párizsba…..