Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tobika

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhugykő Rövidhírek 2008.12.10 09:10:58
Ausztráliában egy nőnek öltözött bankrablót kaptak el nem sokkal a siekres rablás után. Nem fogjátok kitalálni mivel bukott le... Nem vágta le a szakállát. Végülis tényleg nem gyanús hoyg egy ndk úszóválogatott méretű mélyhangú nő jön be a bankba rabolni úgy megkötöz 3…..
tobika 2008.12.11 13:42:55
Agyhugykő Fogorvosnál jártam 2008.12.10 08:02:04
Elkövettem azt a hibát hogy hagytam édesapámnak hogy elvigyen két hete fogorvoshoz. Azóta non-stop fúrnak faragnak a számban. De nem érdekel mert előtte elkábítanak. Közben csukva van a szemem, utána meg folyik a nyálam. Soha nem szerettem fogorvoshoz járni ennyire. Tegnap is úgy…..
Agyhugykő Jártamban keltemben 2008.12.09 12:26:00
Mivel a "munkám" illetve az az izé amit csinálok sok gyaloglással jár ezért sok érdekeset látok a városban. No de tényleg. Nekiindultam rendes napi sétámnak, el a városházára, az első megütközésem az volt amikor a kabinetirodában városunk egyik számomra ismeretlen…..
Láttam egy posztot/interjút ahol Judi Nero nyilatkzgatott okosakat arról hogy milyen zenére jó csinálni. Ő ugye az a filmszereplő aki csak nőkkel csinált filmet, mert így ugye nem kurva akkor. Okos... nagyon okos... Nos ezen felbuzdulva mi is adunk pár tippet az érdeklődő szellemű…..
Agyhugykő A magyar férfi pénisze 2008.12.03 08:34:24
"Egy nemrég elvégzett tanulmány során, melyet egy óvszereket forgalmazó cég készített, kiderült a francia férfiak pénisze a leghosszabb, átlagban 14,78 centiméter. A magyaroknak sem kell szégyenkeznie méreteiket nézve, hiszen a 25-ös toplistán a negyedik helyet tudhatják…..
Agyhugykő Gyanús csend... 2008.12.03 08:51:57
A bulvármédiában nagyon gyanús nekem ez a csend. Semmi egetrendető baromság már két napja. Itt valami nagy dolog készülődik... Olyasmire számítok hogy Gjon magára varratta Pákó nevét, vagy K. Tünde a kínain vette Donatellát és elemes. Szerintem jobb lesz ha felkészültök arra…..
"Nőiskolát nyitna Geronazzo Mária. Az igazi nővé válás titkait osztaná meg azokkal, akik ezt igénylik. A szájmérete révén ismert hölgy a Napi Ásznak elmondta: ízig-vérig nőnek tartja magát, mivel már több száz férfi fordult meg az ágyában. Az ily módon felgyülemlett…..
Agyhugykő Celebhatározó 2008.12.03 12:03:00
Ki kicsoda a celebvilágban?Ezen posztunk célja hogy akiről csak tudjuk megmagyarázzuk kicsoda, természetesen a szövevényes magyar celebvilágon belül. A teljesség igénye nélkül, nem betűrendben:Gáspár "Győzike" Győző:Salgótarjáni kisebbségi fiatalember, akinek nagyon…..
"Nagyon bírja a strapát Európa talán a legkorosabb, legmegbízhatóbb pornósztárja, a 71 éves magyar Magassy György. Ha egy nap ötször kell „csatába menni”, akkor is állja a sarat! A fura kezdet után gyorsan ívelt felfelé Uncle George csillaga. „Kézről kézre…..
Egy apró kis porszem vagyok a gépezetben vagy még tán annyi sem. Mégis nem önszántamból okozom a problémákat, hanem beléjük futok hosszas napok megfontolatlansága után. Pár helyre én viszem a városban a postát, iratokat, pl a városháza, okmányiroda, megyeháza. De mivel eddig ez…..